“Kijk eens wat een dikke buik!”

Het is half 7 ’s ochtends. Trippel trippel trippel. Naast ons bed klinkt het piepstemmetje van de peuter. “Kijk eens papa wat een dikke buik!” Papa, dus ze staat gelukkig niet aan mijn kan van het bed. Met een hele dikke buik. Haar hemd volgepropt met knuffelvulling…


De vulling blijkt afkomstig uit Kika. De knuffel die ze van het ambulance personeel kreeg tijdens de rit naar het ziekenhuis toen ze toiletblok had gegeten. Na het opstaan tref ik in haar bedje de bijna lege Kika aan. Een gat in zijn rug. Resten vulling door het hele bedje…

Hoe verzint ze het weer? Tja, met deze peuter is het nooit saai!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.