“Kijk eens wat een dikke buik!”

Het is half 7 ’s ochtends. Trippel trippel trippel. Naast ons bed klinkt het piepstemmetje van de peuter. “Kijk eens papa wat een dikke buik!” Papa, dus ze staat gelukkig niet aan mijn kan van het bed. Met een hele dikke buik. Haar hemd volgepropt met knuffelvulling…


De vulling blijkt afkomstig uit Kika. De knuffel die ze van het ambulance personeel kreeg tijdens de rit naar het ziekenhuis toen ze toiletblok had gegeten. Na het opstaan tref ik in haar bedje de bijna lege Kika aan. Een gat in zijn rug. Resten vulling door het hele bedje…

Hoe verzint ze het weer? Tja, met deze peuter is het nooit saai!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.