Prijswinnaar De Kleine Prins

Wie heeft De Kleine prins al bekeken in de bioscoop? Hij draait sinds woensdag. Poldermama zou vandaag de winnaar van het boek en de sleutelhanger bekend maken. Vanzelfsprekend kreeg ik bij het loten weer hulp van mijn kinders. Zie hier de winnaar:


Van harte gefeliciteerd Else (met een S, er deed ook een Elze mee met Z), veel voorleesplezier! Stuur je Poldermama via facebook een bericht met je adresgegevens? Een fotootje na ontvangst van je prijs op de Poldermama facebookpagina vind ik leuk 🙂

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.