Prijswinnaar De Kleine Prins

Wie heeft De Kleine prins al bekeken in de bioscoop? Hij draait sinds woensdag. Poldermama zou vandaag de winnaar van het boek en de sleutelhanger bekend maken. Vanzelfsprekend kreeg ik bij het loten weer hulp van mijn kinders. Zie hier de winnaar:


Van harte gefeliciteerd Else (met een S, er deed ook een Elze mee met Z), veel voorleesplezier! Stuur je Poldermama via facebook een bericht met je adresgegevens? Een fotootje na ontvangst van je prijs op de Poldermama facebookpagina vind ik leuk 🙂

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.