Blijmaker van Qiddie + kortingscode

Poldermama is verslingerd aan speelgoed. Ook al speel ik er zelf niet mee, ik kan uren dwalen door online en offline speelgoedwinkels. Een van de leukste dingen van het moederschap, is dat je met kinderen hiervoor direct een perfect excuus hebt. Nieuws over speelgoed vind ik dan ook razend interessant en zo kwam ik via Instagram de nieuwe webwinkel Qiddie.com tegen. Een bijzondere webwinkel die zich wil profileren met grappige filmpjes en foto’s. Ik heb ze gebeld en mocht iets leuks reviewen. Voor jullie, mijn lezers, kreeg ik een fijne kortingscode!

DSC_0131

De webshop is verdeeld in 3 secties: knutselen, ontdekken en houten speelgoed. Al het speelgoed wordt door de medewerkers zelf uitgeprobeerd, zoals je kunt zien in dit filmpje. Ze zijn zelf razend enthousiast en dat is best grappig. Het assortiment bevat echt bijzondere dingen zoals een houten waterpistool, een mierenboerderij, een tipi tent en muziekinstrumenten. Wat ik mocht uitproberen voor mijn blog bleef een verrassing. Mijn meisjes waren dus erg benieuwd wat de post zou brengen. Het bleek een echte fanfare trommel!  

 Ze waren zeer onder de indruk van de echte trommelstokjes, de band die je om je nek kunt doen en het prachtige trommelvel. De fanfare trommel is echt van goede kwaliteit, je kunt het vel zelfs strakker spannen met een speciaal gereedschapje dat bij de trommel hoort. Nu houden mijn dochters erg van muziek maken, maar ik ben niet zo muzikaal. Polderpapa vraagt altijd of ze hun fluiten en andere instrumenten snel weer op willen bergen, die is niet zo van de herrie dingen. Mijn broertje daarentegen is drummer, vroeger liep hij als tamboer mee met de fanfare en daarna kocht hij een echt drumstel en ging op les. Het leek me dus mooi om dit cadeau aan mijn neefjes (zijn zoons) te geven. Gelukkig vond mijn schoonzus dit ook een leuk idee en zo mocht Poldermama twee vrolijke extra fotomodellen als testpanel inzetten, in ruil voor een toepasselijk cadeau.

Tikken met de stokjes, tik, tik, tik...
Tikken met de stokjes, tik, tik, tik…

Een trommel hadden ze nog niet voor de kinderen (alleen voor papa, haha), en mijn neefje was direct onder de indruk toen hij de trommel uit de doos mocht halen. Hij vond het erg leuk dat hij de tamboer mocht zijn, maar leek zich niet direct te realiseren dat hij deze fanfare trommel mee naar huis mocht nemen. Tja, Poldermama vindt het ook erg leuk om anderen blij te maken 😉 Zijn taak als drummer nam mijn kleuterneefje zeer serieus. Erg leuk om te zien. Door de fanfare trommel leek de optocht met alle kindjes en instrumenten ook direct een stuk echter. En hij bleek bij het testen van dit instrument al direct over het ritmegevoel van zijn vader te beschikken! Heel knap hield neefjelief de maat, terwijl zijn mama fanfareliedjes zong en alle kinderen in optocht door de tuin gingen zodat ik ondertussen kon fotograferen.

Neef en nicht geven een concert
Neef en nicht geven een concert

De dag erna kreeg hij van papa zijn eerste lessen om mooie roffels te maken. Dit is tenslotte geen lullig plastic trommeltje, dit is een echte 🙂 Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Spelen jullie kinderen ook weleens optochtje? Of doe je andere dingen met instrumenten?

Kortingscode voor lezers van Poldermama

Namens Qiddie.com mag ik jullie een code geven waarmee je 15 procent korting krijgt:  QIDpoldermama

Deze code is geldig tot en met 31 juli. Handig voor zomerse kinderverjaardagen of vroege decemberaankopen. Of als excuus om uitgebreid het assortiment te bekijken van deze nieuwe webwinkel. We houden allemaal van een voordeeltje tenslotte 🙂

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Thomas zegt:

    Wat een leuk artikel! En wat zien je neefje en nichtje er blij uit met de trommel

    1. marguerita78 zegt:

      Dankjewel Thomas, het meisje is mijn dochter en haar neef is haar beste vriend 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.