Poldermama doet de MamaChallenge2015

Poldermama volgt al heel lang een groot aantal mamabloggers, omdat ik het zo leuk vind om ideetjes op te doen omtrent alles wat met de kinderen te maken heeft. Nu ik zelf ook lid ben van de blogclub, heb ik mij aangemeld voor de MamaChallenge 2015. Wat houdt dat in?

Maak een uitstapje met je kinderen.
Maak een uitstapje met je kinderen.

Deze mama challenge bestaat uit opdrachten voor de zomervakantie. Dit jaar zijn er 11 opdrachten, die je allemaal mag uitvoeren. Maar je mag er ook voor kiezen er een paar van te doen. Iedere deelnemende blogmama geeft een eigen invulling aan elke opdracht. Zo kom je op alle blogs wel dezelfde opdrachten tegen, maar toch op een andere manier. De volgorde van de opdrachten is willekeurig. Vooraf mocht iedereen ideetjes aanleveren, zelf kwam ik met ‘maak een uitstapje met je kinderen’. Zoals je ziet is deze opdracht er in gestemd, dus die moet ik zeker uitvoeren.

Welke opdrachten zijn er?

* Maak een (gezond) ijsje
* Doe een wateractiviteit met je kind
* Doe een zomerse binnenactiviteit bij slecht weer
* Maak een uitstapje met je kinderen
* Doe iets met je kind voor een ander
* Doe iets dat je normaal niet zou doen met je kind
* Maak zelf speelgoed
* Zelf kweken van groente of fruit
* Deel back to school tips
* Doe een week lang elke dag iets voor jezelf
* Bedenk leuke (gezonde) lunch ideeën voor school of tussendoor

Theater in het sprookjesbos.
Theater in het sprookjesbos.

Op de foto zie je mijn dochters en mijzelf in pretpark de Efteling. We kregen kaartjes van mijn ouders die ze gewonnen hadden in de postcodeloterij. Die kaartjes moesten voor 30 juni gebruikt zijn, dus dat uitstapje telt niet meer mee. Wel was het een ontzettend leuke dag!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. marjon1911 zegt:

    Leuk dat je mee doet. Ik heb je inmiddels toegevoegd aan mijn namenlijstje op mijn blog!

  2. jansyluvzu zegt:

    Wat leuk dat je ook mee doet! Ik ben benieuwd naar je challenges!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.