Spannend, nieuwe Disney film Binnenstebuiten

Een hele warme dag vandaag, maar Poldermama zet geen zwembadje op. Namens Mamaliefde mogen mijn dochters en ik vanmiddag naar de bioscoop! Ik vind het erg spannend. Voor mijn peuter wordt dit de eerste keer. We gaan de nieuwe Disney Pixar film Binnenstebuiten bekijken. Deze film draait vanaf 15 juli in de bioscoop en emoties staan centraal.

Binnenstebuiten_Poster_NL_LR

Dit is de trailer, supergrappig zoals we van Disney gewend zijn. Toen Mamaliefde dus aan haar testpanel leden vroeg wie er zin had in een filmpje, aarzelde ik geen moment. Gratis naar de film met mijn lieve meisjes en een vriendin, het hoofdkantoor van Disney eens bekijken en er daarna een mooi verslag van maken voor het Mamaliefde blog: helemaal leuk! Zodra het stuk is geplaatst, zet ik de link op de Poldermama facebookpagina, dan kunnen jullie lezen wat mijn dochters en ik ervan vonden. En of de 95 minuten durende film ook echt geschikt is voor alle leeftijden. Mijn kleuter gaat zeker genieten, maar zal de film ook een meisje van bijna 3 weten te boeien?

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-eZoI1fTvc4&w=560&h=315]

Voor het leuke blog van Mamaliefde mocht ik eerder al een knutselpakket en speelset reviewen. Deze artikelen zullen in de loop van de maand juli verschijnen en ook hiervan deel ik natuurlijk de link op de Poldermama facebookpagina. Ik denk dat niemand verbaasd is dat ik heel graag lid ben van dit testpanel 🙂 Zelf vind ik haar blog ook een aanrader, ze is heel actief en plaatst interessante stukjes en daarbij heeft ze regelmatig een winactie. Geniet allemaal van het zonnetje, genieten wij van het donker 🙂

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Linda zegt:

    Ben ook erg blij met het testpanel, hoef ik niet alles zelf te doen.

  2. Linda zegt:

    Wat een lief stukje, super! Hopelijk was het een leuke film en erg gezellig . Ik zie het verslag wel verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.