Binnenkort is het weer Castlefest!

Bij Poldermama staan 31 juli, 1 en 2 augustus al omcirkeld in de agenda: dan is het weer Castlefest bij Kasteel Keukenhof in Lisse. Vorig jaar bezochten wij als gezin dit event, omdat ik vrijkaartjes had gewonnen op de facebookpagina van Bastaard en het was erg geslaagd, ook voor onze dochters van toen 3 en 2! De Middeleeuwen en Fantasy staan centraal op Castlefest. Voor Polderpapa zijn de toffe bands die optreden het mooiste van dit festival. Zelf vind ik het heerlijk om de prachtige kostuums van de bezoekers te bekijken en langs de winkeltjes te struinen. Daarnaast barst het van de straattheatervoorstellingen, die erbij horen of ter plekke worden geïmproviseerd door bezoekers. Ook het eten is in stijl en overheerlijk (wel prijzig overigens)!

castlefest5n

Op de vier podia van Castlefest vinden doorlopend acts plaats, wij willen graag Omnia of Faun mee maken. Bezoekers kunnen genieten van vele workshops, verhalenvertellers, artiesten, instrumentbouwers, levende geschiedenis, een valkenier, een lifestyle plaza, een grote markt en een compleet LARP-dorp (Live Action Role Playing). LARP is een vorm van improvisatietoneel, waarbij figuranten een verhaallijn in een bijzondere wereld spelen. Het is ook mogelijk voor alle bezoekers om zelf mee te larpen. Als ex-larpers komen wij hier vaak bekenden tegen die we al tijden niet gesproken hebben, erg leuk. Voor de kinderen is er een speciaal kinderdorp met activiteiten, picknicktafels, verhalenvertellers en een ruimte om te voeden of verschonen. Maar je kunt overal in het gras je picknickkleed uitspreiden om van alles om je heen te genieten terwijl de allerkleinsten wat rust krijgen. Tip: neem verkleedkleding voor ze mee en bellenblaas! Het hoogtepunt voor onze meiden was toch wel dat ze met Barbie op de foto mochten.

castlefest4_n

Kaarten voor het festival zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.castlefest.com. Vorig jaar stond er een mega lange rij voor de kaartjes, goed om te weten dat iedereen die al een kaartje heeft hier gewoon langs mag lopen! Zeker met kinderen erg prettig. Wie gaat er ook?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Het ziet er erg leuk uit in ieder geval!

  2. Deborah zegt:

    Wat leuk! Lijkt me heel leuk, zeker voor kinderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.