Ook zo druk? Leuke gratis tip

Zijn jullie ook zo druk? Ik wel. Is het niet met de kinderen, het huishouden, de boodschappen en solliciteren, dan wel met de 1001 plannetjes in mijn hoofd, blog, coupons en winacties. En dat hoeft helemaal niet. Psychologie Magazine start morgen met een gratis online cursus ‘maak je hoofd leeg in 1 week‘. Klinkt spannend, handig en vooral: gratis! Ik heb me ingeschreven.

Ben erg benieuwd. Psychologie Magazine zegt dat enkele eenvoudige tips al voor meer rust kunnen zorgen. Waarschijnlijk zitten daar ook inkoppers bij als “leg je ipad weg en ga dingen doen die op je lijstje staan”. Ach, baat het niet dan schaadt het niet. Het is altijd fijn om rust in je hoofd te krijgen, om zaken op een rijtje te zetten voor jezelf en helemaal prettig is het als je dit niet alleen hoeft te doen. Psychologie Magazine roept deelnemers op gezamenlijk te starten op 30 maart, al denk ik dat je daarna ook nog kunt beginnen. Doen jullie ook mee?

Tot voor kort hield ik een to-do lijst bij in de App Wunderlist, maar die heb ik vandaag van de ipad afgegooid. Eigenlijk zitten die to-do’s toch wel in je hoofd en zaken met een hoge prioriteit kreeg ik niet uit mijn hoofd met die app. Zoals de doorvogelsondergeschetenauto die ik moet wassen. Zaterdagochtend gebeurd maar geen lekker weer voor. Of: de voortuin netjes maken en voorbereiden op vrolijke lentebloemetjes. Was het dit weekend geen weer voor. Of: de ramen zemen. Was het geen weer voor. 

Waar het wel weer voor was? Kleertjes naar beneden sjouwen, verkopen en weer naar boven sjouwen. Ik heb nog slechts 10 dozen te gaan! Oriënteren op een fijne vakantie. De criteria bespraken we woensdag met ons gezin, de zoektocht is dus afgebakend en het prijzen vergelijken is begonnen, yay. Zomerkleding wassen en een plekje geven in de kasten en nog veeeel meer. Zoals mijn dochters leren kwartetten. Ook belangrijk! Hoe is het met jullie lijstjes? Iets door kunnen strepen of lekker uitgerust in het kader van het ultieme Zen-gevoel en rust in je hoofd?

PS: dit gave jurkje heb ik nog te koop! Maat 92/98 Het was echt mijn favo feestdagen en verjaardagsjurkje voor de meiden, maar helaas toch echt te klein. 

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Linda zegt:

  Wat een lief jurkje, en precies de maat die ik nu koop voor onze dochter 😉 Heb je link naar marktplaats? Mag ook via mail

  1. Rianne zegt:

   zo’n superleuk jurkje heb je vast snel verkocht. Hij is echt leuk….zou die ook leuk staan bij onze dochter?! Als je hem nog niet hebt verkocht heb ik wel interesse!

   1. marguerita78 zegt:

    Ik heb nog geen reactie terug van Linda, die was eerst. Het jurkje staat nog niet op Marktplaats, dus als Linda afhaakt zeg ik ook tegen jou: doe een leuk bod inclusief verzendkosten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.