Couponingqueen vandaag

Het was even rustig op de Nederlandse websites met coupons, maar ineens barst het weer los. Couponingqueen ikke kledderde het boodschappenbriefje vanmorgen dus vol met leuke producten waarvan we het geld terug kunnen vragen. Niet alle producten waren beschikbaar in de kleine Jumbo bij mij in de buurt, helaas.

De olijfolie en truffelmayonaise heb ik dus niet meegenomen. De supermarkt had ze wel, maar op het Dutch Couponing weblog staat dat een actiecode vereist is en de producten met actiecode stonden niet in het schap.

couponing in de jumbo

Labels met actiecodes waren niet nodig voor de andere lopende acties. Via Kortingisleuk kon ik mijn kassabon uploaden voor een refund van LU Prince biscuits en Coca Cola Life. Vandaag startte ook op Scoupy een grote actie, niet alle producten daarvan gebruiken we maar in onze boodschappenkar gingen vanmorgen wel de Flair, Bolletje boeren beschuit en Coca Cola Zero.

Unboxing: Jumbo Hallo Mama doos!(Opent in een nieuwe browsertab)

Erg fijn al die refund-acties. En ik ben ook fan van de Jumbo. Wanneer je daar beschimmelde versproducten aantreft, krijg je het product ( maar dan de wel verse variant) gratis mee en soms zelfs een heel tasje vol verse producten (ligt eraan bij welke Jumbo je shopt, onze kleine Jumbo is hier netter in dan de grotere Jumbo verderop). Ook ontvang je rond je verjaardag een mailtje dat er een leuke attentie voor je klaar ligt! Mits je een klantenkaart hebt, uiteraard. Maar die heb ik, met de Jumbo klantenkaart spaar je namelijk ook weer voor gratis boodschapjes. Top!
Al met al heb ik vandaag met de refund-acties de helft van mijn boodschappen gratis. Die vijf producten komen op 9,42 euro die ik teruggestort ga krijgen. Al deze acties zijn nog geldig, dus snel shoppen in je supermarkt lieve lezers!

15% korting
15% korting | tot maximaal € 100,-

SUMMERBEL15

Geldig op een verblijf tussen 01-05-2021 en 30-06-2021 en tussen 01-09-2021 en 31-12-2021.
Niet geldig voor vakantieparken.
Geen minimale boekingswaarde.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Rianne zegt:

    ik wist niet dat jumbo een klantenkaart had? zeker plaatselijk. Maar mij viel het ook op dat er weer wat refund acties zijn. Heb er al een paar gehaald, nu nog even terugvragen. Eigenlijk moet je dat meteen doen. Maar door ziekte in het gezin ben ik dat nu vergeten, en moet ik eerst zoeken of ik het bonnetje nog kan vinden. Zul je net meemaken dat ik de bon zo niet kan vinden.

  2. Patricia Marijnissen zegt:

    Ga ik zeker doen, heb de Scoupy app al geinstalleerd !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.