Fashioncheque ingeleverd bij Shoeby

Ken je de Fashioncheque al? Een leuke modecadeaubon die je bij de supermarkt en boekhandel kunt aanschaffen. Top1Toys geeft Fahioncheques cadeau via hun website als je een leuke modieuze foto upload. De eerste 100 deelnemers hadden gegarandeerd prijs. Ik volg ze op Facebook en was er razendsnel bij. De meiden hadden talloze stiekeme selfies gemaakt met de ipad, dus een grappige foto vond ik snel.

Ik vulde de gegevens van mijn oudste modepoppetje in en aan het eind van diezelfde dag zat er al een mailtje in mijn mailbox. Ze zou een Fashioncheque van 5 euro krijgen, die de volgende dag al in de brievenbus zat! Supersnel dus. Heel erg netjes.

IMG_2221

Snel opgezocht waar je zo’n Fashioncheque in kunt leveren. Naast enkele webshops, bleken er 3 winkels in mijn dorp waar deze wordt geaccepteerd. Twee hiervan verkopen kinderkleding Shoeby en Terstal. Aangezien ik onlangs in de sale al wat had gescoord bij Terstal, besloten dochterlief en ik naar Shoeby te gaan. Shoeby is wel wat duurder qua kleding, maar ze hebben vaak erg leuke dingen. Bovendien hebben ze een kinderentertainmentset in de winkel, waar mijn dochter op maandagmiddag ongestoord kon gamen. Ideaal!

De voorjaarscollectie hing net nieuw in de winkel en er waren ook nog wat rekken sale. Helaas laat de portemonnee niet toe om alle leuke dingen aan te schaffen, maar de nieuwe collectie is echt jummie! Dochterlief wees al direct enkele items aan die ze leuk vond. Met slechts 5 euro op de cheque besloot ik het bij 1 setje te laten, maar een zomergarderobe in maat 110 hebben we nog niet dus misschien komen we later nog terug voor het gave spijkerrokje met perzikkleurige bies waar ik verliefd op werd.

Mijn meisje mocht tussen twee setjes kiezen en vond dit leuke jurkje met poes te gek. Ook de legging is lekker vrolijk en de sokken waren afgeprijsd en passen er goed bij. Trots liet ze thuis haar aankopen aan papa zien. Heerlijk even geshopt na een lange week ziek binnen. Papa en zusje nog niet fit, maar wij hebben fijn frisse lucht gesnoven en de lente in de bol. Worden jullie ook zo vrolijk van dit jurkje?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.