Keek op mijn Leven: hectiek van een nieuwe start

Leuk dat je zo trouw meeleest! Echt fijn en ik voel me erg gesteund door de bezoekersaantallen op deze rubriek. Inmiddels ben ik gestart met mijn nieuwe baan, zijn de kinderen hier fulltime en hoorde ik deze week van de gemeente dat mijn adres weer enkel van mij en de kids gaat zijn… Betekent in ieder geval dat de dienst Toeslagen dit binnenkort zal doorvoeren en dat is zeker een reden voor een feestje!

knuf met jingle
Even een knuf met Jingle. Oh en ja je ziet het goed, die trui kreeg ik ooit eens van TradeRepublic voor de blog haha.

Je begrijpt dat de emotionele rollercoaster flink heeft doorgedenderd de afgelopen weken. Slapeloze nachten, lekkere jankbuien en ondertussen het veilige gevoel van de kinderen om me heen, complimenten en belangstelling op mijn nieuwe werk, thuis alles weer een nieuw plekje geven en steeds een opgeruimde keuken en hebben… niet meer constant op je tenen hoeven lopen… Het geeft veel rust om een wat vaster ritme te hebben. 

Ook is het fijn om niet de hele tijd thuis te zijn, waar ik natuurlijk met veel herinneringen geconfronteerd wordt. Inmiddels zijn bijna alle spullen opgehaald. Waar dat de ene dag in goede harmonie ging met een knuffel en elkaar alle goeds wensen, was dat de laatste keer onverwachts – uiteraard net toen ik een kind naar scouting wilde brengen – en eindigde het zonder knuffel of niks. 

Ik heb het daar erg moeilijk mee. Ik weet dat ik rouw om een relatie die er nooit was en vooral om ‘wat had kunnen zijn’. Dat ik graag het goede in mensen blijf zien, vooral ook omdat je er geen leuker mens van wordt als je in het negatieve blijft hangen. Maar toch, we hebben een jaar samengewoond en veel dingen meegemaakt… Hoe graag ik ook zou willen, de liefde is niet ineens over. 

Nou ja, klaagmodus uit. Ze zeggen niet voor niks “better to have loved and lost than never to have loved at all”.

Marketing en communicatie bij Rotero

Even door met de leukere dingen. Ik doe de marketing en communicatie bij Rotero Holland en Rotero Belgium. Viel midden in 2 nieuwe strategieën waar ik ook deels mijn plasje over mag doen. Heerlijk om echt weer midden in mijn vakgebied bezig te zijn met de complete marketing, in plaats van de niche waar ik de afgelopen jaren vooral in zat. 

Ben dus druk geweest met plannen lezen, overzicht krijgen (waar staan we, welke acties moet ik oppakken en wanneer) en vooral ook vergaderen en collega’s leren kennen. Oh, en het productgamma natuurlijk! Want we verkopen zo’n 4000 onderdelen voor machines (motion control, dus aansturen van bijvoorbeeld productielijnen, hijskranen, robotarmen via een motor, een actuator en dat soort dingen). Echt even iets heel anders en een voor mij redelijk nieuwe branche (al heb ik vaker technische dingen gedaan uiteraard). We zijn heel druk en redelijk vergevorderd met een nieuwe website en dat zijn natuurlijk projecten waar ik van hou! 

Verder lunchen we met elkaar op kantoor en maakt één van de collega’s heerlijke verse soepjes klaar. Verwennerij hoor. En relaxt dat er geen lunchtrommel mee hoeft. Volgende week bezoek ik voor het eerst de vestiging in België en kan ik live aan tafel met ons Belgische marketingbureau. Heb er veel zin in, maar ook wel een beetje spannend: hotel boeken, ga ik dan in mijn eentje ergens eten in de stad of doe ik het toch maar op safe in het hotel? Hoe zal het verkeer onderweg zijn? Zal ik het kunnen vinden? Hoe zijn de collega’s daar? 

Op mijn eerste werkdagen was het al direct puzzelen met uren vanwege een profielkeuze avond op school en een orthobezoekje, maar gelukkig is het bedrijf flexibel omdat ik natuurlijk parttime werk. Dat gaf me ook een fijn gevoel van rust, omdat je je toch opgelaten voelt vanwege het feit dat je nieuw bent en meteen al wilt afwijken qua werktijden.

peru travelpressentation
Netwerken met bestemming Peru.

Perspakket en meetings

Voor de blog heb ik veel zin om verder te gaan met mijn nieuwe wishlist rubriek, zodat we samen digital kunnen reizen. Gisteren bezocht ik ook weer de jaarlijkse TravelPRESSentation in Den Haag, om te kunnen netwerken met mooie bestemmingen. Er werd ook een presentatie over de laatste Google updates gehouden, wat mooie inzichten gaf die ik zowel voor de blog als mijn werk kan gebruiken.

Nu nog iedereen mailen om te zien of er samenwerkingen uit de gesprekken kunnen voortkomen. Een aantal afspraken waren zeer hoopvol en één weekendje weg naar een mooi park van Landal stond al in de pijplijn, dus ook fijn om daar even bij te praten. Daarnaast natuurlijk gezellig om veel bloggers die ik al jaren ken (of juist regelmatig in een appgroep zie) weer even te spreken. Voor de kinderen kreeg ik wat leuke kleine cadeautjes mee, maar vooral gaf het event me een flinke dosis positieve energie en enthousiasme. Ik voel me daardoor weer een beetje terug mezelf na alle shit.

Verder kreeg ik nog een paar perspakketjes thuisgestuurd. Basic Fit stuurde me een powerbank, heuptasje en sokken vanwege hun mental health campagne in samenwerking met zanger Claude en zijn nieuwe muziek. Dit tiktokje maakte ik er mee:

@marstyle78 #blijfbewegen #perspakketje #basicfit ♬ La Pression – Claude

Van Flexa kreeg ik deze week een pakket met verftesters en een blik verf in de kleur Poppy Champagne. Aangevraagd om de kamer van mijn dochter verder mee te verven. Daar hebben we al een True Joy geel krukje op de kamer staan, 2 muren had ze zelf al geel geverfd, ik heb het laatste restje Brave Ground bruin op een stukje muur gemaakt in de vorm van een schuine streep. Dochterlief vond het heel erg leuk dat haar kleurensmaak helemaal perfect aansluit bij de Kleur van het Jaar 2025 (True Joy geel). Binnenkort verder met de verfklus!

Ik kreeg ook nog de nodige andere persuitnodigingen binnen, waarvan ik ook inderdaad een aantal events hoop te kunnen bijwonen. Onder gastbloggers zijn wat samenwerkingen verdeeld, zodat ik die stukken niet zelf hoef te schrijven. Het is nu alleen nog even hectisch omdat ik qua zzp werk de nodige dingen nog aan het afronden ben, moe van mijn nieuwe werkritme, emotionele rollercoaster… 

Maar het nieuwe begin is er! De energie en positieve vibe komen voorzichtig weer terug. Mijn dochters merkten al op dat ik iets minder gestresst ben, dus hopelijk binnenkort weer in een goede flow.

Bedankt voor het meelezen weer. Je kunt hier de vorige Keek teruglezen. 

Wil je nog shoppen met korting bij Protest Sportswear, dan moet je deze blog zeker even bekijken. Kijk sowieso eens op de homepage, want er staan ook weer wat mooie gastblogs voor je klaar waaronder een heel persoonlijk verhaal over het RS-virus van een bekende van mij.

Mooi weekend gewenst! Mijn plan is om in ieder geval een yoga lesje bij te wonen. Ga jij nog iets leuks doen?

Liefs,

Marguerita

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters uit 2011 en 2012. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

TelefoonaccessoiresTelefoonaccessoires

Recente Blogs

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.