Knolpowerweekend in Drouwenerzand Attractiepark

Ben jij al eens naar all-in attractiepark Drouwenerzand in Drenthe geweest? Ideaal omdat snacks en drinken bij je toegangsticket in zitten. Aan het begin van de meivakantie organiseert dit park een speciaal weekend in het teken van Enzo Knol. Leuke tip?

drouwenerzand
Foto: Drouwenerzand

Nederlands bekendste YouTuber, Enzo Knol, komt naar Drouwenerzand Attractiepark tijdens het zogeheten ‘Knolpowerweekend’. Op 23 en 24 april komt Enzo naar Drouwenerzand Attractiepark voor een ‘Knolpowerweekend’. “Na bijna twee jaar corona kunnen we weer gewoon open, dat is reden voor een gaaf feest voor onze gasten”, zegt algemeen directeur Drouwenerzand Attractiepark, Bert van der Linde.

Meet & Greet met Enzo Knol

Beide dagen zal Enzo live op het podium aanwezig zijn en zullen er ‘vraag en antwoord sessies’ gehouden worden en tevens maken kinderen, d.m.v. aankoop van een entreeticket, kans op een ‘meet & greet’ met Enzo. Ook tijdens de ‘Knolpowerdagen’ hanteert Drouwenerzand Attractiepark hun welbekende all-in formule. Daarnaast staan er tijdens dit weekend foodtrucks waar gasten gratis food kunnen halen. Om kinderen een gave herinnering mee naar huis te geven staat er een ‘photobooth’ waar ze een foto in ‘Knolpowersfeer’ kunnen laten maken. Ook is er een merchandisekraam met Knolpower-artikelen.

enzo knol drouwenerzand
Foto: Enzo Knol

Directeur van der Linde, zegt dat men dit ‘extraatje’ moet zien als waardering voor de jonge gasten die door het heersende virus een lange tijd weinig of niks konden beleven. Hij verwacht dat het gezellig feest wordt, ‘we worden en doen weer normaal’.

Toegang voor het Knolpowerweekend is alleen mogelijk met online ‘ Knolpowertickets ’. Na aankoop van de ticket(s) kan men zich aanmelden voor een heuse ‘meet & greet’ met Enzo, hierna vindt er een loting plaats wie hiervoor in aanmerking komen.

Zijn jouw kinderen fan van Enzo Knol?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.