Heerlijke huidolie van Cîme

Heb jij deze koude dagen ook zo’n last van een droge, gevoelige huid? Ik wel, dus als het even kan neem ik na het douchen een heerlijk me-time momentje. Niet met een standaard bodylotion, maar met huidolie. Dat trekt sneller in de huid en voelt veel fijner aan. Van Cîme kreeg ik een fijne multifunctionele olie die heel snel intrekt en die je naast de huid ook kunt gebruiken voor je haar of nagels.

cime huidolie ervaring

In de zomer is het fijn om je door de zon – zeker in combinatie met zwemmen – uitgedroogde haren een oppepper te geven met deze olie. Ideaal voor de puntjes. In de winter krijg ik er een heerlijk satijnzachte huid van die heel fijn aanvoelt. Met beide neem je uiteraard even je handen mee zodat je nagels een oppepper krijgen. Je zou de olie ook als badolie kunnen gebruiken, maar dat heb ik nog niet geprobeerd. Vind het veel te fijn op mijn huid na het douchen!

Tip: gebruik de Cîme huidolie tegen striae op een zwangere buik.

Cîme is een Belgisch vegan merk dat alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt in haar producten, ik lees dat 41,5% van de ingrediënten in deze huidolie bovendien organisch is geteeld. Ze hebben het Ecocert Greenlife certificaat ontvangen om aan te tonen dat ze biologische cosmetica maken. Er zitten dus geen nare stoffen in de producten. Op de verpakking staat ook ‘Himalayan Superfoods’ maar ik vind dit geen etenswaar dus ik ga het niet proeven en zou dat ook niet adviseren voor een skincare product. De term slaat op de ingrediënten die op de bergen van de Himalaya groeien.

cime huidolie ervaring

Ingrediënten van deze huidolie

Wat er zoal in zit? Een bijzondere mix van biologische oliën. Wilde rozenolie, duindoorn olie en sesamolie voeden, hydrateren en herstellen de huid. Een gezonde gloed op je huid en glanzende, sterke haren krijg je dankzij abrikozenpitolie, dhatelo-olie en wortelextract. De prettige geur dankt dit skincare product aan zonnebloemolie, roosmarijn extract en limonene.

Je shopt de producten van Cîme in onder meer hun eigen webshop, de Beautifying Dry Oil die ik heb ontvangen is 24,50 euro voor 100 ml. Ze verkopen dit merk ook bij Bol.com of bij de Ekoplaza winkels.

Ken jij dit merk uit België al?

cime huidolie ervaring

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.