Fleur op met een posterwand + kortingscode 45%

Beetje kaal in huis zonder kerstboom en decoratie? Fleur de boel op met een mooie posterwand! Ik deel in dit artikel de mooiste posterwanden voor verschillende ruimtes ter inspiratie én heb een kortingscode voor je waarmee je maar liefst 45% korting krijgt bij Posterstore! Nieuw jaar, nieuwe fleur aan je interieur. 

posters aan de muur compositie

Hier in huis zijn de unicornposters op de kinderkamer vervangen door wat stoerdere exemplaren. De kinderen gingen voor een jungleprint met jaguar en tijger. Die hangen nu op de goud geverfde wand. Met wat strakke posterlijsten, heb je in een handomdraai de boel veranderd. Voor baby’s en peuterkamers hebben ze overigens ook heel veel lieve prints voor kinderen beschikbaar, dus je vindt altijd iets dat in het thema van de kinderkamer past.

posters aan de muur compositie

Ik heb zelf een nieuwe lading posterlijsten en mooie prints besteld in Travel thema. Dat lijkt me inspirerend op mijn kantoor. Tijdens het teksten tikken lekker wegdromen bij luchtballonnen over de bergen en een exotische schildpad op wit zandstrand bij een turquoise zee… Inspirerende tekst er tussen en je fotowand op het thuiskantoor is klaar.

posters aan de muur compositie

posters aan de muur compositie

Inmiddels heb ik in de woonkamer een klein posterwandje gemaakt met inspirerende platen en teksten, wat meer in mindfulness thema. En ook op de wand naast de trap hangen lijstjes met mooie platen.

posters aan de muur compositie

De enige ruimten waar ik nog graag posters zou willen zijn het toilet en mijn slaapkamer. Hoewel ik voor de laatste nu een prachtige plaat met bloesem in gedachten heb en kijk of ik die daar kan ophangen.

posters aan de muur compositie

posters aan de muur compositie

Overigens ben ik niet in het bezit van een boormachine. Ophangen doe ik daarom bij voorkeur met zelfklevende materialen. Langs de trap was de muur daar helaas te korrelig voor. Daar zitten nu dus toch schroeven in de muur. Bij Tesa kun je gelukkig ook allerlei speciale ophanghaken vinden voor bijvoorbeeld op vliesbehang of andere tere materialen. Dan weet je zeker dat het goed vast zit. De lijsten van Posterstore wegen bijna niks en die plakkers van Tesa zouden tot 2 kilo moeten kunnen houden, dus dat zit wel goed.

posters aan de muur compositie

posters aan de muur compositie

Kortingscode voor Posterstore

Zin om zelf een frisse wind door je interieur te halen? Vervang dan snel de posters in je bestaande lijsten met deze fijne kortingscode bij Posterstore:  marstyle/45

Hiermee krijg je als Marstyle volger 45% korting op alle posters (exclusief de ‘selection’). De code is geldig in heel januari 2022. Klik snel door naar de webshop van Posterstore en kijk welke stijl het beste bij jouw smaak past.

Welke sfeer spreekt jou het meest aan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.