Met jouw Totum cadeautje gaat er ook één naar Stichting Jarige Job + win

Ken je de Stichting Jarige Job? Zij geeft jaarlijks een verjaardagsbox aan de ouders van ruim 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Zonder deze stichting krijgen deze kinderen op hun speciale dag geen cadeautjes, hangen er geen slingers of ballonnen en kunnen zij zelfs niet trakteren op school of aan visite. Speelgoedmerk Totum is dit jaar jarig en doneert voor elke verkochte set van hun jubileum uitgaven eenzelfde set aan de Stichting Jarige Job!

totum knutselset jarige job

Het gaat om Motivo (Hamertje Tik) en Perlea (een Sieraden Set) die speciaal voor het 25 jarig bestaan van Totum in een nieuw jasje zijn gestoken. Vanaf vandaag 18 oktober 2021 liggen deze sets voor 4,99 euro in de speelgoedwinkel en op = op. Je kunt ze kopen bij Bol.com, Top1Toys, Bruna, Wehkamp, Lobbes, Blokker, Toy Champ en Intertoys. Leuk prijsje, dus perfect schoencadeautje waarmee je ook direct een ander kindje blij maakt.

totum knutselset jarige job

Wij kregen deze actiesets ook toegestuurd om aan jullie te laten zien. Mijn dochter wilde dolgraag met de hamertje tik spelen. Mijn argumenten dat ze daar eigenlijk een beetje groot voor is, hielden geen stand. Dus het mocht en ze was intens gelukkig. Wel hebben we afgelopen weekend een heleboel spelletjes, Duckies en boeken bij het Rode Kruis gebracht. Die zamelden het in voor een groep jonge asielzoekers die in ons dorp tijdelijk wordt opgevangen en helemaal niets hebben. Tijdverdrijf is belangrijk, anders gaan ze piekeren.

 

En zo is dat natuurlijk ook voor al die kinderen die afhankelijk zijn van de Stichting Jarige Job om hun verjaardag te kunnen vieren. Niet alleen een mooie herinnering aan de dag zelf, maar dankzij goed speelgoed kunnen ze zichzelf ook ontwikkelen. Speelgoed is namelijk niet alleen tijdverdrijf, je kind leert zichzelf door te spelen nieuwe vaardigheden aan. Deze sets van Totum zijn bijvoorbeeld gericht op de fijne motoriek en op het stimuleren van de creativiteit. Ik vind het een prachtige actie!

totum knutselset jarige job

Winnaar Speelgoed van het Jaar

Met hun DIY set de Bracelet Lacing Factory – oftewel een knutselset om armbandjes mee te maken – is Totum bovendien één van de winnaars geworden van de Speelgoed van het Jaar verkiezing in de categorie 8 en 9 jaar. Hiermee kun je de mooiste armbandjes weven.

totum knutselset jarige job

Wij kregen ook deze set toegestuurd voor mijn dochters om zelf mee aan de slag te gaan, maar het allerleukste: ik mag er eentje verloten! Wil je kans maken op deze knutselset (ook deze is goed voor het ontwikkelen van de fijne motoriek)? Laat dan hieronder een reactie achter voor wie je wilt winnen en waarom!

 

De winnaar is geworden G.T. van harte ik ga je mailen!

Hoe stimuleer jij thuis de creativiteit van de kinderen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Linda Smeets zegt:

  Ik zou hier graag onze dochter mee willen verrassen, er kan nog wat gewerkt worden aan haar fijne motoriek en ze is graag creatief bezig. Kortom, ik maak graag kans.

 2. Goele H zegt:

  Mijn dochter is gek op knutselen en frullen en dit zou haar wel een tijdje bezig kunnen houden. Ik denk dat ze dit erg leuk zou vinden en doe dan ook graag mee.

 3. G. T. zegt:

  Leuk! Ik maak (namens de goedheiligman) graag kans voor mijn nichtje!

 4. elisabeth maria martina zegt:

  mijn kleindochter is een echte creabea, ze knutselt heel erg graag
  volgernde maand is ze jarig, verras haar maar met dit mooie exemplaar

 5. Trotsema fati zegt:

  Super leuk voor mijn dochter armbandjes of kettingen zelf maken is haar grote hobby en wat wordt ze daar heel blij van voraal als ze ook één voor mama maakt…?

 6. Marian B zegt:

  Mijn dochter vindt armbandjes maken helemaal leuk. Dit pakketje zal ze zeker leuk vinden. Ze is over een kleine 3 weken jarig, een leuk verjaardagscadeautje lijkt me!

  1. Jolanda zegt:

   Ik doe graag mee voor mijn nichtje, ze is heel creatief en bijna jarig. Perfect cadeau voor haar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.