Thule Chariot: is het een kinderwagen of is het een fietskar?

Op de Blogboot maakte ik kennis met de handige, waterdichte tassen van Thule. De weekendtas alias rugzak die ik mee kreeg werd dankbaar door mijn dochter gebruikt voor haar scoutingkamp. Het mooie? Na afloop vouwen we de tas op en stoppen we hem in de kleine opberghoes, waardoor hij weinig plek in neemt. En zo blijkt Thule meer handige multifunctionele items te hebben voor moeders. Ken je de Chariot al? Dit is een hippe kinderwagen én fietskar in één! Verkrijgbaar in allerlei hippe kleurtjes.

thule city adventure geel

De Thule Chariot is een multi-sport voertuig voor gezinnen die er graag op uit trekken, want dat past in de ‘bring your life’ (breng je leven met je mee) filosofie van het merk. Verkrijgbaar in onder meer Spectra Yellow en Alaska Blue is het een trendy eyecatcher om mee op pad te gaan. Grappig: je kinderen kunnen er natuurlijk met z’n tweetjes in, maar ik zie ook weleens mensen hun hond er in meenemen naar een mooie wandelroute in de buurt die nét even te ver is voor je viervoeter. En zo geldt dat ook voor je kinderen: lekker winkelen? Fiets met de kar naar de stad, daar koppel je de Chariot los en dan fijn samen slenteren door de winkelstraten of een mooi park.

thule city adventure

Flexibel overal naartoe vanaf de geboorte

Met de Thule multisport trailers kun je samen met je kinderen je outdoor passies delen, ongeacht het seizoen of waar je ook heen wil gaan. De Thule Chariot collectie is ideaal voor actieve gezinnen die het hele jaar door een veelzijdige, stoere maar stijlvolle kinderwagen willen om samen avonturen te beleven. Deze wagen is gemaakt om mee te wandelen, te fietsen, te rennen en zelfs om te langlaufen. Het komt van een Zweeds merk tenslotte. De multisport karren zijn beschikbaar voor één kind of 2 kinderen en kunnen vanaf de geboorte worden gebruikt, wanneer je ze combineert met de beschikbare accessoires.

De 4 varianten

 • Thule Chariot Sport De ultieme fietskar voor atleten en hun kinderen
  Thule Chariot Sport werd ontworpen om uit te blinken op elk vlak, van gebruiksgemak en slimme functies tot veiligheid en duurzaamheid. Het is een flexibele trainingspartner.
 • Thule Chariot Cross De allround fietskar voor families met een actieve levensstijl
  Thule Chariot Cross werd ontworpen voor actieve families die een veelzijdige, stoere, maar stijlvolle kinderwagen willen en die het hele jaar door van het buitenleven genieten.
 • Thule Chariot Lite De fietskar voor dagelijkse activiteiten
  Thule Chariot Lite is een sportieve, gemakkelijk te gebruiken kinderwagen voor alledaags gebruik, en ook een multisporttrailer die toelaat om te genieten van de vele activiteiten samen met je kind.
 • Thule Chariot Cab De kinderwagen voor dagelijkse trips voor een druk gezin
  Thule Chariot Cab is de ideale kinderwagen voor gezinnen die veel onderweg zijn. Dankzij de robuuste constructie is hij bestand tegen dagelijkse slijtage en wisselende weersomstandigheden.

Kortom niet alleen de reistassen van het Zweedse Thule zijn multifunctioneel. Wanneer je er graag op uit trekt als sportief gezin, dan is dit een merk om in de gaten te houden. Hier vind je alle informatie over de Thule Chariot.

Welke Thule items gebruik jij graag?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.