Mocktail recept: In FUL Blue(m)

Heb je trek in een heerlijke blauwgroene mocktail? Mocktails zijn cocktails zonder alcohol, dus helemaal leuk om met je kinderen samen te maken. Dit recept is bedacht door meestermixoloog Julian Bayuni. Hij bedacht het voor het alcoholvrije drankmerk FUL Revive.

fulbluemmocktail
Foto: FUL Revive

FUL Revive is verkrijgbaar in de smaken lime-mint, white peach en lemon-ginger. Zonder toegevoegde suikers of kunstmatige geur- of smaakstoffen, 25 kcal per fles (275ml). Je kunt het onder andere kopen via de online webshop fulsuperfood.com.

Wat heb je nodig voor dit drankje?

35 ml Seedlip Garden
10 ml vlierbloesem cordial>
10 ml verjus*
80 ml FUL® Revive Lemon&Ginger
Garnering: Groene appelpartjes

* Eventueel vervangen door citroensap

Meng alle ingrediënten in een cocktailshaker en giet in een glas met veel ijs. Garneer met groene appelpartjes. Besprenkel de partjes met wat citroensap of verjus om verkleuren te voorkomen. Serveer er zomerse borrelhapjes bij en klaar.

Ziet er fantastisch uit toch? Leuk om een middagje met je tiener in de keuken te staan en gezelllig mocktails te mixen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.