De tofste samenwerkingen van… PS Cheryl

Influencers houden van leuke samenwerkingen. In deze rubriek lees je de mooiste ervaringen van bloggers die al even bezig zijn. Voor merken zijn Marketing PR en Content PR perfecte manieren om in de spotlight te komen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat krijgen zij zoal aangeboden en hoe hebben ze dit bereikt? Hebben ze nog tips voor PR-professionals? Leuk en leerzaam voor zowel content creators als merken. Vandaag Cheryl van PS Cheryl.

samenwerkingen ps cheryl

Wie ben je en waar blog je over?

Hai, ik ben Cheryl. Mijn eerste blog postte ik in 2017, dit jaar bestaat mijn blog PS Cheryl dus 4 jaar. Ik ben begonnen met het delen van mijn ervaringen als moeder. Vrij veel persoonlijke verhalen afgewisseld met andere blogs zoals recepten of knutselideetjes. Tegenwoordig zul je er veel minder persoonlijke verhalen vinden, maar vind ik het leuk om inspirerende blogs te schrijven over kinderkamerstyling, de leukste kidsfashion en leuke simpele DIY en knutselideetjes voor kinderen.

ps cheryl
Dit is Cheryl van PS Cheryl.

Heb je een favoriet social media kanaal? 

Instagram for sure! Ik vind het heerlijk om te scrollen door de leukste plaatjes van andere vrouwen en mama’s die ik volg. Ik heb er ook al zulke leuke contacten aan over gehouden. Maar, ik moet toegeven dat ik Pinterest ook ontzettend leuk vind. Ook weer door de mooie plaatjes die je daar tegenkomt. 

> Je volgt Cheryl hier op insta.

Wat vind jij fijne persinformatie om te krijgen? 

Met persberichten doe ik eigenlijk vrij weinig. Alleen bij producten of initiatieven die écht bij mijn blog passen en waarvan ik denk dat mijn doelgroep ook enthousiast over raakt, stuur ik wel eens een reactie terug. Dan vraag ik of er een product of budget beschikbaar is om er aandacht aan te besteden op de blog.

Wat zijn de gaafste perspakketten die je kreeg thuisgestuurd?

Ik vind perspakketten leuk wanneer ze ook echt een toegevoegde waarde zijn thuis. Dus wanneer ik of vooral de kinderen er plezier van hebben. Zo hebben we laatst super toffe kindersneakers ontvangen van Shoesme. Maar ook de producten en speelgoed van PAW Patrol werden héél goed ontvangen thuis. Als laatste ben ik nog steeds super blij en tevreden met de fietsstoel die we kregen van Qibbel. Deze gebruiken we nog steeds.

shoesme ps cheryl
Cheryl ontving deze leukerds van Shoesme om over te schrijven.

Welke leuke events heb je zoal bezocht voor je site? 

Ik heb eens een mama/vrouwen verwendag mogen bezoeken om er vervolgens een leuke blog over te schrijven. Heerlijk om een dagje  verwend te worden terwijl je er eigenlijk aan het werk bent! Verdere events zijn er tot vandaag nog niet van gekomen.

Wat waren je leukste persreizen?

Ik ben nog niet op persreis geweest.

Hoe heb je bereikt waar je nu staat? Heb je tips? 

Ik ben trots op de groei die Ps. Cheryl het afgelopen jaar heeft gemaakt. Ik heb me daardoor ook ingeschreven bij de KvK en ben as we speak bezig met een nieuwe website. De groei heeft te maken met verschillende factoren. Ik ben het afgelopen jaar bezig geweest met het schrijven van gastblogs, nóg meer te verdiepen in het schrijven van SEO proof blogs en ben begonnen met Pinterest. Bij het laatste merk ik de laatste maanden ook een forse toename aan bezoekers richting mijn blog. Super leuk om te zien. Daarnaast merk ik dat merken me zelf beginnen te vinden en benaderen. Dat vind ik nog steeds een enorme eer.

Welke verbeterpunten zie jij voor PR-professionals?

Ik denk toch wel, waar volgens mij veel bloggers tegen aan lopen, meer financiële waardering voor het werk wat je levert. De budgetten zijn soms laag (of juist helemaal niet aanwezig!) en dat vind ik jammer. Voor een goed geschreven blog met mooie beelden (wat ik trouwens ook altijd zelf maak) mag best wat tegenover gezet worden.

 

>> Eerdere edities lees je hier.

Wil jij ook in deze rubriek? Leuk! Klik hier voor de vragenlijst.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.