De tofste samenwerkingen van… Mama’s Dagje Uit

Influencers houden van leuke samenwerkingen. In deze rubriek lees je de mooiste ervaringen van bloggers die al even bezig zijn. Voor merken zijn Marketing PR en Content PR perfecte manieren om in de spotlight te komen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat krijgen zij zoal aangeboden en hoe hebben ze dit bereikt? Hebben ze nog tips voor PR-professionals? Leuk en leerzaam voor zowel content creators als merken. Vandaag Esther van Mama’s Dagje Uit.

samenwerking mamas dagje uit

WIE BEN JE EN WAAR BLOG JE OVER? 

Hai, ik ben Esther van Mama’s Dagje Uit. Ik ben net gestart en blog nu 1 jaar, over mama zijn en alles wat daar bij hoort. En over de leukste uitjes en vakanties met kinderen.

mamas dagje uit 1
Esther van Mama’s dagje uit blogt onder meer over leuke uitjes met kinderen.

Wat is jouw favoriete social media kanaal en waarom? 

Instagram, omdat je hier jezelf goed kan laten zien. Ook maak je hier makkelijk contact met andere bloggers en lezers of volgers. Je kunt hier bovendien je blogs delen en krijgt dan snel reactie van mensen wat ze van je blog vinden.

Wat grappig om te horen, ik deel eigenlijk zelf bijna nooit blogs op Instagram omdat je niet kunt doorklikken. Ben heel erg benieuwd hoe je dit dan doet? Heb je tips voor mij?

mamas dagje uit2
Esther van Mama’s dagje uit.

Wat vind jij fijne persinformatie om te krijgen? 

Ik krijg het liefst informatie via de e-mail, waarbij het duidelijk is om welke producten het gaat en wat er mogelijk is qua samenwerkingen. Kun je bijvoorbeeld reviewexemplaren aanvragen? Zijn er andere mogelijkheden?

Wat zijn de tofste perspakketten die je kreeg thuisgestuurd?

  • Via Wanapix kreeg ik gepersonaliseerde hexagons voor aan de muur en spellen voor de kinderen met eigen foto’s.
  • Via de stichting Speelgoed van het Jaar ontving ik 3 zelfgekozen spellen die ik mocht reviewen.
  • De producten van Kleine Giraf, van Klorofil. Mooi speelgoed.

Welke events heb je zoal bezocht voor je site? 

Nog geen, er is natuurlijk veel niet doorgegaan dit jaar ivm Corona en wat er was, was helaas meer dan 2 uur rijden.

Wat waren je mooiste persreizen?

  • Een weekendje weg via Villatent. We mochten een weekendje met het gezin in een luxe tent van Villatent logeren op een camping in Nederland.
  • Een toffe GPS foto speurtocht van Renzy, echt heel gaaf. Met 2 elektrische autootjes gingen we op tocht. We kwamen langs het strand en langs de bloemenvelden, de kinderen vonden het geweldig.

Verder hoop ik dat er nog veel van dit soort uitjes mogen komen, dit maakt het bloggen natuurlijk extra leuk.

Hoe heb je dit bereikt? Hoe heb je jouw blog laten groeien? Hoe kom je in contact met merken? Heb je tips voor de lezers? 

Ik heb zelf ook nog veel te leren, ik wil nog echt wel groeien. Het is lastiger dan ik een jaar geleden dacht… Belangrijk is om steeds weer vernieuwend te zijn, nieuwe blogs te hebben, maar dat is soms best lastig.

Wat betreft de samenwerkingen: ik heb zelf merken en PR bureaus aangeschreven om in het bestand te komen, maar steeds vaker vinden ze mij ook, dat is natuurlijk wel heel leuk.

Welke verbeterpunten zie jij voor PR-professionals?

Probeer te reageren op een e-mail. Meestal hoor je wel wat terug, maar ik heb het ook mee gemaakt dat er helemaal geen reactie komt. Dat vind ik jammer. Of als er dingen worden toegezegd, maar niet nagekomen.

Je kunt mij hier volgen op Instagram waar ik erg actief ben. Daar deel ik mijn blogs, maar laat ik ook zien wie Esther is.

Dankjewel voor het delen Esther, wat een leuke dingen heb je in dit eerste – toch een beetje gekke – jaar dat je blogt al kunnen doen! 

Wil jij ook in deze rubriek? Leuk! Klik hier voor de vragenlijst.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.