De tofste samenwerkingen van… Mama’s Jungle

Influencers houden van leuke samenwerkingen. In deze rubriek lees je de mooiste ervaringen van bloggers die al even bezig zijn. Voor merken zijn Marketing PR en Content PR perfecte manieren om in de spotlight te komen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat krijgen zij zoal aangeboden en hoe hebben ze dit bereikt? Hebben ze nog tips voor PR-professionals? Leuk en leerzaam voor zowel content creators als merken. Vandaag Lori van Mama’s Jungle.

samenwerkingen mamas jungle

Wie ben je en waar blog je over?

Hai, ik ben Lori van Mama’s Jungle. Ik blog nu 7 jaar, sinds de geboorte van mijn eerste kindje. Ik schrijf over moederschap en duurzaamheid, omdat ik het erg leuk vind om daar dingen over uit te zoeken en dit te delen met andere moeders die daarin geïnteresseerd zijn.

Mama's Jungle - www.mamasjungle.nl (002)
Alleenstaande moeder Lori met haar kinderen.

Heb je een favoriet social media kanaal? Welke en waarom?

Instagram, vind ik leuk voor de stories.

Wat vind jij fijne persinformatie om te krijgen? 

Ik vind het belangrijk dat de informatie transparant is en dat er ook achtergrond informatie bij wordt gegeven, dus bijvoorbeeld over de ingrediënten van een product. En ook de motivatie van het bedrijf zelf omtrent duurzaamheid, vind ik leuk om te weten. De beweegredenen.

Happy Socks www.mamasjungle.nl (002)
Perspakket met Happy Socks van Mama’s Jungle.

Wat is je top 5 van gaafste perspakketten die je kreeg thuisgestuurd?

  1. Biologisch vlees direct van de boer
  2. Een creatief knutselpakket met de kerst
  3. Menstruatie ondergoed
  4. Bloemen
  5. Planten
5 Bijzondere kerst recepten met biologisch vlees - ZorgNatuur www.mamasjungle.nl (002)
Mama’s Jungle kreeg een perspakket met biologisch vlees van ZorgNatuur.

Wat waren de leukste events die je hebt bezocht voor je site? Wat was er leuk aan? Hoe zorgde men ervoor dat je mooie content kon maken? 

  1. Sauna Spa Zuiver in Amsterdam
  2. Metaal Kathedraal
  3. Juliana Toren

Ik vind het prettig als er een persoonlijke ontvangst en afscheid is, zodat ik nog wat vragen kan stellen. En dat ik verder lekker zelf op m’n gemakje kan rondlopen en onderzoeken. 

Hoe heb je dit bereikt? Hoe heb je jouw blog laten groeien? Hoe kom je in contact met merken? Heb je tips voor de lezers? 

Eigenlijk is het bij mij zo automatisch gegroeid, dus ik zou zeggen door: volhouden en regelmatig goede content plaatsen. Wel probeer ik steeds iets te leren over vindbaarheid en het prettig lezen van een blog. Zo heb ik ook mijn oude content hervormd. Hierdoor blijft de content up to date en word ik beter vindbaar. De samenwerkingen komen vooral binnen via de mail. Soms zie ik zelf iets leuks dat ik wil proberen en dan mail ik het bedrijf op eigen initiatief met een voorstel. Meestal staan zij daar wel voor open.

Lori www.mamasjungle.nl (002)
Lori van Mama’s Jungle

Welke verbeterpunten zie jij voor PR-professionals?

Wel realistisch zijn als je een samenwerking wilt aangaan. Bloggen is ook werk en kost veel meer moeite dan de meeste mensen denken. Er gaan soms wel uren tijd zitten in één artikel. Als ik dan een mailtje krijg, dat ik iets zelf moet kopen (“maar wél met korting”) om er vervolgens over te schrijven, denk ik echt: ja doei!

Dat is inderdaad respectloos, helemaal mee eens! Lees hier een whitepaper over de do’s en don’ts bij samenwerkingen met bloggers.

Mama’s Jungle is ook te vinden op Instagram en Facebook

Dankjewel Lori voor het leuke inkijkje in de samenwerkingen van een blogger in de duurzaamheidsniche!

Wil jij ook in deze rubriek? Leuk! Klik hier voor de vragenlijst.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.