Perfecte cocktail thuis met Bacardi Twistails

Trek in een feestelijk cocktailtje? Thuis je vrienden, familie of buren entertainen met een perfecte én smakelijke cocktail is heel makkelijk met de innovatieve cocktailpods van Bacardi Rum. Ook leuk om cadeau te doen aan iedereen met wie je wilt proosten!

bacardi twistails
Foto: PR

Bacardi stuurde mij een doosje cocktailpods toe om te proberen. Op derde kerstdag kon ik de visite (en mijzelf!) dan ook voorzien van een perfecte Strawberry Daquiri. Het lastigste aan het maken van de cocktail was met een hamer mijn ingevroren crushed ijs losbikken. Afgezien van mijn hamerskills maakte ik een zeer professionele indruk met dit lekkere drankje van Bacardi. De cocktail oogde perfect en smaakte al net zo!

bacardi twistails
Taaaddaaaaa! Smaakte net zo lekker als dat ie aan charisma punten scoort 🙂 Easy peasy!

Waar zijn de Bacardi Twistails te koop?

De Twistails cocktailpods van Bacardi zijn online verkrijgbaar op https://drinksplease.nl en bij verschillende slijterijen in Nederland. Een zelfde doosje zoals ik heb gekregen, het startpakket bestaat uit de TWISTAILS® shaker (roestvrijstaal), een strainer en 6 pods (2 van elke cocktail) met een aanbevolen verkoopprijs van €32,49. Ook is het mogelijk om daarna alleen 6 pods aan te schaffen met een aanbevolen verkoopprijs van €25,- als een soort navulverpakking. Er zitten dus 6 pods in met 3 verschillende smaken: de Bacardi Strawberry Daiquiri, Bacardi Mojito en Bacardi Rum Punch.

Hoe werkt de Twistail?

Had ik eigenlijk al verklapt hè? Voeg water en (crushed) ijs toe aan de shaker, bevestig de strainer (cocktailzeef) er bovenop, druk de cocktailpod met je favoriete cocktail erop en draai. Goed schudden/shaken… en taaaadaaaa: je geliefde cocktail is klaar in slechts enkele seconden. Voor de finishing touch, voeg je jouw favoriete garnering toe om de perfecte cocktailervaring te creëren. Het was echt supermakkelijk, zelfs voor iemand met mijn keukenskills! Nou, dat zegt wat. Ik maakte indruk op de visite met een coole cocktail en het was nog lekker ook.

Heel handig en snel klaar dus, maar wel met de perfecte smaak. Top ding om te serveren met een borrel of nieuwjaarsfeestje thuis tot tuinfeesten, BBQ’s of picknicks. Zowel de cocktailpods als de verpakking zijn recyclebaar.

Voor meer informatie en cocktailrecepten kun je terecht op de website van Bacardi. 

Maak jij thuis weleens een cocktail?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.