’t Zijn de kleine dingen die het doen + win

Het zijn de kleine dingen die het doen. Saskia en Serge zongen dat in 1972 al, maar in 2020 is het nog steeds maar al te waar. Snoop Dogg benadrukt dit nog maar even in de eindejaarscampagne van Sodastream, in een filmpje waarin je hem op allerlei manieren ziet genieten van de kleine gelukjes in het leven. Koekjes bakken met je kinderen, chillen op de bank of knuffelen met je hond. In elke dag is wel een klein gelukje te vinden. Wat is dat voor jou?

sodastream apparaat

Op social media wordt het er niet gezelliger op. Herken je die mensen die verkondigen dat jij walgelijk bent? Die zeggen dat “ze alles van me afpakken”? Dat een ander het altijd gedaan heeft? Dat zijn de losers van deze generatie. De mensen die het leven duidelijk niet begrepen hebben. Het leven is te mooi om jezelf te verdrinken in zuurpruimerij. Een ander kan nooit jouw levensgeluk afpakken. Dat kun je alleen zelf, omdat jij de schuld bij een ander zoekt. Als het geluk van de grote dingen je even niet toelacht, kun je altijd genieten van de kleinere dingen. Zoals mijn oma’s altijd al zeiden: “wie ’t kleine niet eert is het grote niet weerd.” Ze leven niet meer, maar ik hoor het ze zeggen, geluksmoment afgevinkt.

sodastream apparaat

Zoek je geluk dus in de kleine dingen

#The_small_things #SodaStreamHolidays

Die kinderstem die kleur geeft aan een saaie grijze dag
Dat onverwacht gesprek toen je ’t allemaal niet meer zag
’t Was even net als vroeger en je kreeg weer een ballon
Het geeft je leven kleur, er is ineens een beetje zon

Zoals Saskia & Serge in het liedje zeggen.
Of een nog veel treffender voorbeeld… heb je de film La Vita è Bella weleens gezien? Kippenvel. De hoofdrolspeler probeert de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog dragelijk te maken voor zijn zoontje. Die man is werkelijk een meester in het vinden van de mooie, kleine dingen in het leven. De mensen die de slechterik spelen zijn dat meestal niet.

Dus kom in het team van de ‘good guys’ genieten van alles wat er mooi is!

Zeker nu rond de feestdagen.

Net als Snoop Dogg

sodastream apparaat

Net als hiphoplegende Snoop Dogg die iedereen aanmoedigt om zich dit jaar nog meer te richten op de kleine, maar belangrijke dingen in het leven. De SodaStream-campagne omarmt de magie van de feestdagen is een verwijzing naar de 2020 waarbij we grote plannen vervangen door thuisblijven en genieten van kleine maar betekenisvolle dingen. Zoals altijd brengt SodaStream ook een duurzame boodschap. Zo wordt Snoop vergezeld door een geanimeerde zeeschildpad om mensen op te roepen de kleine omschakeling te maken naar herbruikbare voorwerpen voor een grote impact op onze planeet. Eén hervulbare SodaStream-fles kan tot duizenden plastic wegwerpflessen besparen.

 

Wees die positieve verandering!

Een mooie oproep van SodaStream die ik graag help verspreiden: wees die positieve verandering!

 “Bij SodaStream moedigen we mensen altijd aan om een positieve verandering te maken. Dit jaar hebben we er alles aan gedaan om een campagne op te zetten waar iedereen zich in herkent, een campagne over wat er écht toe doet”, aldus Karin Schifter Maor, Global CMO bij SodaStream.

Johan Schepers, General Manager Benelux bij SodaStream: “We moedigen mensen aan om het allermooiste uit deze eindejaarsperiode te halen. Of het nu gaat om een lekkere maaltijd bereiden, de smartphone even uitzetten, of samen een film bekijken, het is belangrijk om in deze tijd de kleine dingen te koesteren. En om dit ook toe te passen op het milieu: een kleine verandering voor een grote impact.”

Ik schreef er zelf ook al vaker over: mijn lijf doet niet meer wat het vorig jaar kon, dingen kosten meer tijd, dingen zijn anders dan we gewend waren en we moeten afstand houden. Genieten van de kleine dingen is de enige manier om de warmte in je leven te voelen. Dit is hét moment waarop we de gelukjes zichtbaar hebben gekregen die voorheen werden ondergesneeuwd.

 • Dingen waar je nooit over na hoefde te denken, die niet meer konden en nu weer wel. Zoals boodschappen doen. In een goedgevulde supermarkt met vriendelijk personeel.

 

 • Eten bereiden. Nog steeds niet mijn favoriete activiteit, maar ik zie nu wel de mooie kanten van het bereidingsproces waaruit een heerlijke, gezonde maaltijd voort komt.

 

 • Mijn bijna tiener die ineens bedacht dat ze wel een ontbijtje op bed wilde maken voor haar mama. (Dat ben ik dus!)

 

 • Je moeders rotdag letterlijk opfleuren met een spontaan bosje bloemen.

 

 • Mijn na een lange schooldag overprikkelde meisje, dat tegen me aankruipt en uit de grond van haar hart “ik hou van je mama” zegt.

 

 • In je badjas naar buiten rennen omdat je de vuilniswagen hoort en precies op tijd je overvolle bak wegzetten. En vervolgens lachen om de geamuseerde blikken vanwege je belachelijke uiterlijk.

 

 • Een lief berichtje op het juiste moment.

 

 • Iemand een stapje verder helpen.

 

 • De frisse buitenlucht.

 

 • Een spontane ontmoeting.

 

 • Een warme kruik in je bed.

 

 • Een mooie film, waar je een warm gevoel van krijgt.

 

 • Het uitzoeken en inpakken van decembercadeaus.

 

 • Prijzen weggeven op je blog!

Win een SodaStream

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in kleine geluksmomenten? Mooi! In het kader van de #SodaStreamHolidays mag ik één van mijn lezers blij maken met een SodaStream apparaat, waarmee je zelf je eigen frisdrank kunt maken. Zelf kreeg ik een prachtig groen exemplaar toegestuurd als cadeau en heb ik mijn witte aan iemand doorgegeven. Zou jij ook graag aan de gang met je eigen drankjes? Vertel me dan in de reacties wat jouw kleine geluksmomentjes waren én of je kans wilt maken op een grijs of groen exemplaar. Positiviteit kan altijd, dus kom maar door en cheer up my day!

Gefeliciteerd Erika van Koert! Jij hebt de grijze Sodastream gewonnen. Bruisende feestdagen gewenst, ik ga je mailen voor de afhandeling.

 

Wat zijn jouw kleine geluksmomentjes?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Linda zegt:

  Mijn kleine geluksmomentjes, de momenten dat onze dochter nog even heerlijk op schoot kruipt! 🙂

  Toen ik een jaar of 14 was, ging ik met mijn ouders tijdens vakanties naar braderieën, elke keer als ik de Sodastream tegenkwam ging ik proeven. …helaas wilde mijn ouders hem nooit aanschaffen.

 2. Edith zegt:

  Eigenlijk ben ik dit jaar dolblij met elke mooi dag. Ik heb het idee dat de “weergoden” extra hun best deden om intelligente en gedeeltelijke lockdowns op die manier milder te maken. Het had ook anders kunnen zijn. Niet heel bijzonder misschien maar toch is dat hetgene wat mij elke keer weer dankbaar maakt. Zeker met 4 a 5 kinderen thuis vond ik dat een zegen.

 3. co zegt:

  mijn geluksmomentjes zijn wanneer mijn kleindochter langskomt. ik vind de grijze het mooist

 4. maaike zegt:

  Ik heb altijd een geluksmoment als ik (wanneer ik boodschappen oid gedaan heb) naar ons mooie huis rijd. Zeker nu hij grondig verbouwd is. Ook geniet ik er altijd van als ik een buizerd zie <3, prachtig! Gelukkig hier in het Twentse land zeer regelmatig!

  1. maaike zegt:

   Oja, qua kleur zou ik graag voor de grijze!

 5. Bianca Schonewille zegt:

  Mijn geluksmomentje kan ik heel makkelijk krijgen wanneer ik zie hoeveel dieren wij in onze tuin hebben die genieten van al het lekkers wat er te halen valt. De grijze vind ik het mooist,die zal prachtig staan in onze nieuwe keuken.

 6. rita de leeuw zegt:

  er zijn zo ontzettend veel mooie geluksmomentjes, maar om te beginnen: mijn eerst koffie vroeg in de ochtend, een knipoog van mijn Joep de kater, een zoen van mijn man, kerstspulletjes, mooie wandeling, leuke film, een rode paddenstoel met witte stippen ontdekken, een appje van mijn dochter uit Istanbul vandaan, de poot van mijn buurhondje, mensen die bellen hoe het nu gaat, ga maar door, ga maar door……….voor de groene uitgave

 7. Angelique Gijsbertse zegt:

  Vogeltjes op mijn balkon die samen met mij ontbijten. Zo maar een lief kaartje van een vriend. Buren die iets teveel hebben gekookt en vinden dat jij dat verdiend. Oude brieven terug vinden en herlezen. Gewoon een dag waar op je helemaal niets hoeft alleen maar gelukkig wezen.

 8. Monique zegt:

  Ik werk op een kleinschalig verpleeghuis pg. We hebben een zware tijd achter de rug veel bewoners verloren door corona veel collega’s waren ziek.Het moment dat een bewoner weer in onze binnentuin kwam na isolatie en iedereen omzich heen zag. Zijn lach en dhr zei wat ben ik blij jullie allemaal te zien een glimlach van kop tot teen. Ja dat was een kippenvel moment en geluksmoment. Geluk dat we corona hadden “verslagen” dat we weer op afstand. samen konden zijn ipv eenzaam op een kamer.

 9. cindy pater zegt:

  Mijn kleine geluksmomentjes. het moment dat ik smorgens mijn kleine meid in de ogen kijk als ze wakker word en een knuffel van haar krijg.

  1. Monique zegt:

   Een grijze zou ook zo’n geluks moment
   zijn ?

 10. Anneliese de Waal zegt:

  Als ik in de ochtend mijn eerste koffie drink, dat is echt een geluksmoment ??. Ik doe erg graag mee zou echt super gaaf zijn, ik doe erg graag mee voor de kleur groen ?? Groetjes van Anneliese de Waal

 11. Philip Kraaiveld zegt:

  Mijn favoriete liedje op de radio. De groene vind ik het mooist

 12. cobi zegt:

  Een zonnenstraal
  De regenboog
  Een vlinder zien vliegen
  Verse eitjes van mn kippen
  Een mooie bloem
  Een stuk wandelen
  Een kop koffie
  Beneden komen en de open haard staat al aan

 13. Marina zegt:

  Mijn kleine geluksmomentjes zijn hardlopen in het park met eekhoorntjes die voor je voeten langs schieten. Daar kan ik echt enorm van genieten!

 14. Els Timmers zegt:

  Gaaf! Een paar weken geleden zat ik niet zo lekker in m’n vel en buiten was het ook nog eens grijs en grauw. Mijn man was al opgestaan en een tijdje later begon het heerlijk te ruiken in huis. Hij kwam boven met warme croissantjes en ondanks alle ellende voelde ik me toen even heel gelukkig. Ik zou heel blij zijn met een grijze Sodastream

 15. M. van Megen zegt:

  Ik heb laatst een dekentje in de vensterbank gelegd, en nu zie ik m’n kat altijd al voor het raam liggen als ik thuiskom. <3 Dat had ik echt zoveel eerder moeten doen, echt elke keer meteen weer blij.

  De witte zou in mijn keuken het tofst staan.

 16. Tamara S zegt:

  Helemaal vergeten om mijn favo kleur aan te geven in mijn vorige reactie. ? Ik vind groen het mooist.

 17. Tamara S zegt:

  Hoe tof dat Snoop reclame maakt voor Soda Stream! ? Mijn geluksmomentje heb ik dagelijks, als ik in bed lig en de hondjes dicht tegen me aan komen liggen. Manson tegen mijn buik en Dita achter mijn knieën.

 18. Annet van Vliet zegt:

  De vogels die zo heerlijk fluiten….daar kan ik enorm van genieten

 19. vessen zegt:

  Wandelen in de natuur en dan onverwacht mooie paddenstoelen, vlinders, dieren tegen komen.

 20. Gé Geurtsen zegt:

  Ik kan al genieten van vogeltjes in de tuin die mijn pindazakjes in recordtempo leegsnaaien!

 21. Marian B zegt:

  Van samen een wandeling maken of een spelletje spelen op zondag met het hele gezin. En op donderdagochten een moment voor mezelf nu beide kinderen naar school gaan. Een sodastream staat nog op mijn wensenlijstje, met een grijze zou ik zeer gelukkig zijn.

 22. Bets zegt:

  Mijn grote geniet geluksmoment is de geboorte van ons kleinkind, de grote glimlach die hij ons schenkt bij het zien van zijn opa en oma en de fijne knuffel bij het afscheid. Dit alles maakt van een nare dag, gelijk een mooie dag!! Mijn voorkeur gaat uit naar de grijze

 23. Monique Weber zegt:

  Is elke dag een kopje dubbele espresso te krijgen van mijn man

 24. Kelly Aarts zegt:

  Heel vaak leuke kleine geluksmomentjes. Vooral veel met mijn meiden, bijvoorbeeld dat mijn oudste toch nog even een knuffel komt geven, terwijl dat eigenlijk niet meer stoer is.
  Of:
  – naar de sportles rijden en dan ineens het liedje op de radio horen wat ze elke week tijdens de les draaien
  – een ‘oud’ liedje van vroeger, dat je ineens te binnen schiet en wat je dan op gaat zoeken
  – als de papierbak weer geleegd is, en je er weer even tegenaan kunt
  – klaar zijn met poetsen 😉
  – een lege inbox
  – een onverwacht berichtje van iemand van wie je al een tijdje niets hebt gehoord.

  Ik doe graag mee voor de groene 🙂

 25. Frieda zegt:

  De eerste lekkere dag waarop de zon weer gaat schijnen en we weer lekker buiten kunnen zitten na een koude winter.
  Voorkeur grijs of groen maakt mij niet uit.

 26. Tamara zegt:

  wakker worden als nog niemand in het huis wakker is…Heerlijk de rust en stilte voor iedereen in het huis ontwaakt

 27. Diny Frijters zegt:

  Een vriendin van me van vroeger belde ineens uit het niets en sindsdien hebben we weer veel contact. Daar werd ik echt gelukkig van! (Ik doe graag mee voor de grijze).

 28. Ilse Brinkhuis zegt:

  Mijn 18 jarige puber die me ineens een knuffel geeft. Gebeurd bijna nooit, dus is voor mij echt een geluksmomentje. De groene heeft mijn voorkeur.

 29. Marijke zegt:

  Als we onze kleinzoon op bezoek hebben!! Ik heb een voorkeur voor de groene!

 30. Lottie zegt:

  Je favoriete lied op de radio!!!

 31. Ien zegt:

  Na het balen dat we er niet meer volop op uit kunnen, is nu het moment dat beseffen dat het eigenlijk gewoon heel fijn is om gewoon relaxed thuis met ons gezin van de rust kunnen genieten. En thuis samen leuke dingen doen. En dat we dan beseffen dat we de vele uitstapjes nu niet missen omdat we het thuis ook gewoon heel gezellig hebben

 32. Tim van Disseldorp zegt:

  Na het overhuizen weg van mijn ouders naar het echte studentenleven ervaar ik het echte leven en nu is het nog heerlijk om was te doen, te koken en schoon te maken maar ben bang dat dat niet lang zal duren ?. Een grijze soda stream zou een hele mooie aanvulling zijn in mijn nieuwe kamer.

 33. Kelly zegt:

  Mijn geluksmoment: glimlachen en goedemorgen zeggen tegen een wildvreemde op straat. Iets heel simpels, kost geen moeite, maar mijn dag was goed begonnen omdat het de vreemde, oudere man, aangaf dat dit zijn dag had opgefleurd!

  Door de huidige wereldproblematiek, lijkt iedereen wat norser te zijn dan anders (wat natuurlijk ook begrijpelijk is, veel onzekerheden in het leven wat we allemaal kennen). Daarom juist de menselijke noot proberen vast te houden door een erkenning van de ander op straat, is soms alles wat iemand nodig heeft. Klein gebaar, groot geluk.

  Veel gezondheid en geluk aan iedereen die dit leest.

  PS. ik heb geen voorkeur in welke kleur, mocht ik winnen.

 34. Iris Bakker zegt:

  Mijn geluksmomentjes zitten toch wel in de extra tijd die ik nu met mijn kids kan doorbrengen. Lekker knutselen, dansen, spelletjes doen, boekjes lezen, heerlijk. En nu ik thuis werk zou zo’n grijze Sodastream heel goed van pas komen, lekker even een verwenmomentje in de middag

 35. karin de graaf zegt:

  kan erg genieten dat wanneer ik wakker word mijn dochters lekker even bij mij in bed kruipen om te knuffelen

 36. Henk zegt:

  Het genietmoment van vandaag is toch wel het lezen van alle genietmomenten die hier beschreven worden. Zo veel mooie woorden!

  Groen zou mooi staan bij mijn keukenmuur.

 37. Hennie zegt:

  mijn kleinzoon zijn alle eerste woordjes OPA dat is toch een geluksmomentje

 38. Angelique zegt:

  Als ik s’ochtends opsta de zon schijnt ik niet hoef te werken en in de tuin een kopje thee kan drinken met een beschuitje met verse Aarbeien.

 39. Johannes Henderikus zegt:

  Genieten van de natuur samen met mijn vrouw. Zonder haar aan mijn zijde had ik niet voor de tweede keer kanker kunnen verslaan.
  Groen

 40. Sien van Biessum zegt:

  Mijn kleinkindjes blij en vrij zien opgroeien,ook tijdens deze vreemde Corona tijden….

  1. Sien van Biessum zegt:

   Groen

 41. Josien Hillebrands zegt:

  Samen zijn met dierbaren ♥
  Groen

 42. Anja Laemers zegt:

  Waren? Ik geniet dagelijks van zoveel kleine dingen: vogeltjes die zich in mijn tuin vermaken, de eksters die uit de vijver visvoer snoepen), de eerste ster, de zon in de winter (heerlijk met een tuin op het zuiden), alles wat ik tegenkom in de natuur tijdens mijn dagelijkse wandeling. Geluk zit in de kleine dingen. Ook ik kan niet altijd alles vanwege migraine, maar ik probeer elke dag te genieten van kleine (en grote) dingen die op mijn pad komen.

  1. Anja Laemers zegt:

   Oh ja, ik doe graag mee voor de witte variant hahaha (was zo verdiept in alles wat me gelukkig maakt dat ik helemaal vergeten ben dat ik de Sodastream ook graag zou willen hebben)

 43. Marja zegt:

  Het grootste geluksmoment op een dag blijft toch de glimlach van de kinderen, onvoorwaardelijke liefde. Ik doe graag mee voor de grijze variant

 44. Marjo zegt:

  Met mijn meisjes puzzelen aan 1000 stukjes en dan het laatste stukje van de kantjes vinden en het past? heerlijke momenten! Ik ga voor z’n gave groene

 45. Ilse de Rooij zegt:

  Uitgerust wakker worden, een zonnetje op een koude dag. Ik maak graag kans op de groene!

 46. L Kroon zegt:

  De zon op mijn gezicht voelen.

 47. Sonneke zegt:

  geluks momentjes waren de geboortes van mijn kinderen, mijn hondjes die me komen knuffelen. zomer bloemen vogels eekhoorns te veel om op te noemen., ik ga voor de kleur groen

 48. cor Boeren zegt:

  Geluk is bij -15 een warme zonnestraal op gezicht.

 49. John Visser zegt:

  Mijn geluksmoment is samen met mijn vrouw, kinderen en de honden de kerst doorbrengen. Ik ga voor de grijze variant.

 50. Annemarie zegt:

  Na een frisse wandeling vol gezellige praatjes onderweg eerst mijn dorst lessen met een lekker glas bruisend water en daarna met een goed boek en een warme kop thee op de bank kruipen. Ik maak heel graag kans op zo’n leuk groen exemplaar!

 51. kempenaers anita zegt:

  mijn geluksmomentjes zijn mijn kinderen en kleinkinderen af en toe eens te mogen zien in deze wel heel triestige dagen, de grijze graag

 52. a. n. j. a te kloeze zegt:

  ik geniet elke dag van mijn baby van 2.5 maand

 53. Esther zegt:

  Mijn geluksmomentjes zijn elke dag weer wakker worden naast mijn lieve man.

 54. m chen zegt:

  Mijn kleine geluksmomentjes zijn een glimlach, een complimentje of een slaagingsmoment. Voorkeur kleur SodaStream apparaat: grijs.

 55. Anja jager zegt:

  een geluks momentje is voor mij tijdens het hardlopen in het bos te genieten van de natuur en zijn diere

 56. Heleen Haarsma zegt:

  Mijn kleine geluksmomentjes zijn er velen geworden dit jaar. In deze rare tijd heb ik toch nog wel de vele gelukjes gehad om mijn lieve en knappe mannetje vaker te zien. We waren altijd druk voor de Corona periode en zagen elkaar heel weinig. Nu is er weer eventjes volop tijd om vol van elkaar te genieten! Dus afgezien van het rotvirus hebben wij nog niet zo’n heel raar jaar achter de rug!
  Ik hoor veel goede dingen over de Sodastream van mijn vriendinnen dus ben heel erg nieuwsgierig geworden!
  Duimen maarrrr…

 57. Elvi zegt:

  Ik zou graag aan de gang met mijn eigen drankjes. Mijn kleine geluksmomentjes waren de tijd dat ik samen met mijn man kon doorbrengen nadat hij 2 x AML had gehad. Nu in deze moeilijke tijden zijn we constant thuis en dat is best fijn. Ik wil graag kans maken op een grijs of groen exemplaar, dat maakt niet uit want ze doen hetzelfde. Wij zouden er heel blij mee zijn.

 58. Bastiaan zegt:

  elke ochtend heb ik mijn geluksmomentje …… rustig aan wakker worden,nog even doezelen en genieten van de start van de dag …… mijn zenmomentje.
  ik doe graag mee voor de groene …..

 59. Ineke zegt:

  Het uitzoeken, inkopen en inpakken van kerstcadeaus. En het genieten van de verrassende gezichten bij het uitpakken op kerstavond.

 60. Jasmijn Kot-de Lange zegt:

  Mijn geluksmomentje is dat ons zoontje mij met een grote glimlach ligt aan te kijken als ik hem ’s ochtends uit zijn wiegje haal! Mijn voorkeur gaat uit naar de witte, dat zal prachtig staan bij ons in de keuken!

 61. Mijn neefje en nichtje meenemen op een leuk verrassingsuitje.

 62. Marjanne zegt:

  genieten van mijn kopje thee met een koekje, samen met mijn partner, die dan net uit zijn werk komt. Simpel, maar oh zo’n waardevol moment voor mij

 63. Bart zegt:

  Lekker thuiswerken

 64. melissa van stipdonk zegt:

  Kleine geluksmomentjes: als de hond komt als ik roep (haha), als we smorgens zonder teveel gedoe allemaal op tijd klaar zijn, maar ook wandelen in het bos als het zonnetje schijnt. ik zou gaan voorde mooie groene!

 65. Claudia zegt:

  Afgeprijsde voedselproducten kopen tegen voedselverspilling.
  Even praten met mijn eenzame buurvrouw.

 66. Nelly zegt:

  Genieten met het gezin tijdens een boswandeling in de herfst. Ik ga voor de grijze variant.

 67. Yvonne zegt:

  Wat gaaf! Genieten van de kleine dingen: zo belangrijk! Ik geniet van een goede cappuccino na een lange herfstwandeling, de geur van natte herfstbladeren en een simpel zondagsontbijtje op bed. Ik krijg een lach op m’n gezicht wanneer ik terugdenk aan de opmerking van m’n neefje van 8 jaar: “wanneer gaan jullie trouwen? Jullie zijn zo’n goed stel!”. Ik geniet van het sturen van handgeschreven kaartjes en het kopen van kleine cadeautjes voor de lieve mensen om me heen. De geur van heerlijk stoofgerecht dat de gehele dag staat te pruttelen.. Ik kan nog even doorgaan, en dat is alleen maar een goed teken! Duimen dat ik binnenkort nóg meer geluksmomentjes mag beleven met het witte exemplaar.

 68. Stefanie zegt:

  Als mijn zoontje Bart spontaan uit het niets me een knuffel komt geven en zegt “ik hou van jou”. Puur geluk! ?
  Ik maak graag kans op de groene SodaStream ?

 69. jacq007814 zegt:

  Mijn geluk momentje is als we heerlijk bij de paardjes zijn.
  En heerlijk kijken en observeren hoe ze in hun vel zitten.

 70. Astrid zegt:

  Telkens als ik mijn nieuwe huis binnenkom: Wat ben ik blij dat ik ondanks alles en mezelf heb doorgezet om te verhuizen ☀️
  (P.S. Een grijze Sodastream ontbreekt nog net aan mijn geluk ?)

 71. Daphne zegt:

  Smorgens om 05:30, veels te vroeg maargoed. De blote voetjes van mijn 2 jarig rennen over de gang. We hebben houten vloeren dus ik hoor haar altijd van ver aankomen.

  De slaapkamer deur gaat open en ze rent recht op mijn kant van het bed af. Om vervolgens in bed te klauteren. Zichzelf te nestelen in mijn oksel en dan heel zachtjes en lief “hoi mama” te zeggen. Echt het maakt niet uit hoe laat het is. Ik hou hier zo van!

 72. Wendy zegt:

  Mijn geluksmomentjes: dat vrienden en familie blij worden van de online quiz- en bingo avonden die we met 4 vrienden voor hen organiseren en waarvoor we zelf altijd al zoveel voorpret hebben! Ik vind een groene sodastream heel mooi.

 73. Ana-Maria Savu zegt:

  Ow, PS. Excuus, welke kleur is in mijn beleving niet belangrijk!
  Sorry, ik zou allang super blij zijn!
  Hartelijk dank, om überhaupt aan deze toffe actie mee te doen. Dankjewel!

 74. Ana-Maria Savu zegt:

  Het bizarre is, dat je moederliefde nooit “zo” had verwacht.
  Natuurlijk houd je van je moeder, etc.

  Maar nu met mijn eigen verassings surprise EI 🙂
  Haha letterlijk, aangezien ik niet wist dat ik zwanger was.

  In het ziekenhuis, werd ik gefeliciteerd! Uhm…met wat?

  Jullie zijn zwanger!

  Serieus??? Ik kreeg de kleur van de gordijn, wit!
  Begon te huilen. Huh? Hoe kan dat?

  Jup, stomme vraag! Antibiotica en sex …agh een beste combo, qua baby haha.

  Maar, ik ben zo dankbaar en voel mij zo gezegend. Ook al niet meer samen met haar vader.
  Loterij kan je winnen, maar dit is…tja
  Lastig te verwoorden.

  Letterlijk 1+1 maar samen zijn wij nog steeds 1. Houden van is letterlijk mijn dochtertje lief, mijn alles, mijn leven, mijn iedere milliseconde.

  Zonder haar, zou mijn leven incompleet zijn!

  En hoewel ik dit schrijf, heb ik blijkbaar nog geen moment genoemd!?

  We kregen huisbezoek van t Kabouterhuis omtrent haar soms stoute gedrag .
  Nou even kopje thee drinken samen gezellig. Schenk je dat ook voor je moeder?

  Nee, mijn moeder drinkt altijd spa rood!
  En zij schonk mij, zorgzaam zogenaamd spa rood.

  N lach en n traan, zo oprecht… woorden schieten tekort.

  Ik wens u en allen het allerbeste ter wereld!

 75. Ingrid zegt:

  Lekker knuffelen met mijn zoon voor het slapen gaan. Hij is 10 en wil gelukkig nog steeds een knuffel van mama en wil s avonds voor het slapen nog even 10 minuten knuffelen en kletsen in ons grote bed onder de dekens. Heerlijk momentje samen vind ik dat.

  De grijze sodastream

 76. Anna wienen zegt:

  Geluksmomentjes.. elke dag.. gewoon genieten van mijn dochter ☺️Ik doe mee voor de grijze

 77. Francis Akerboom zegt:

  Ik geniet elke dag van onze dochters. Onze oudste dochter heeft een beperking, maar wij zeggen juist: je bent uniek, speciaal en dat pakt niemand van je af! Vandaag ben ik 550 dagen getrouwd en vanaf 24 mei 2019 vier ik iedere mijlpaal. Gezellig saampjes met bubbels en toosten wij op elkaar, onze liefde en op onze mooie meiden. Vooral in deze tijd moet je het met je gezin doen. En ik kan zeggen dat is erg gezellig, en wel lastig om onze vrienden minder te kunnen, zien en dat je we niet mogen knuffelen. Maar er zijn voor elkaar is zo belangrijk en waardevol. Ik zou graag de grijze willen winnen

 78. Erika van koert zegt:

  Heel leuk! Geluksmomentjes zijn voor mij de kleine gebaren van de kinderen. Even spontaan een knuffel, kriebel in je haar of een lieve opmerking. Van de week zei mijn dochter van 9. Mam ik ben echt heel blij met jou want zonder jou was ik er niet geweest ♡
  Ik doe graag mee voor een grijze

 79. Dineke zegt:

  Elke morgen heb ik een geluksmoment als onze hond mij blij komt begroeten alsof ik een maand ben weggeweest… zo fijn zo krijgt elke dag een heerlijke start!

 80. elisabeth maria martina zegt:

  een foto van mijn kleinzoon als zwarte piet, dat is iets waarvan ik echt geniet
  heel veel mooie momenten waren r dit jaar helaas niet, veel slecht nieuws daar zitten we nu middenin,
  hopelijk op 1 januari een beter begin
  de groene is mijn favoriet

 81. tamara v bodegom zegt:

  genieten van de eekhoorntjes die soms in mijn tuin komen snoepen van de pinda’s voor de vogeltjes. <3 Ik zou een witte wel heel gaaf vinden voor in m'n nieuwe huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.