Dokter Corrie zit op TikTok

Dokter Corrie maakt de seksuele opvoeding van onze kinderen weer een stukje makkelijker. Ze zit namelijk op TikTok! In haar eerste filmpje op het account van @NPO_Zapp zingt ze over ’tongen in corona tijd’. Handig, dan hoef je er zelf niet over te beginnen bij je kind… 

doktercorrie
Dokter Corrie zit op TikTok.

Martine Sandifort kruipt voor de NTR opnieuw in de rol van Dokter Corrie. Deze tv serie voor tieners is al eens in opspraak geweest door de zedenpolitie, maar ik denk zelf dat het heel handig is als tieners dit soort informatie uit een betrouwbare bron als Dokter Corrie krijgen. Scheelt jezelf als ouder wat ongemakkelijke gesprekken. En je wilt niet dat kinderen elkaar gaan voorlichten, want zeg nou zelf: wat weten zij er nou helemaal van? Beter dat ze met elkaar giechelen over de grappige voorlichting van deze ’tv dokter’.

Op TikTok komt een reeks van 8 korte video’s, waarin Dokter Corrie in haar doktersjas alles vertelt over nee zeggen, mensen die rare berichten sturen, veilig tongen met corona, vieze mannetjes én een vagina- en piemellied ten gehore brengt. Onze geslachtsdelen bestaan namelijk in allerlei soorten en maten en dat is allemaal oké. De komende acht weken verschijnt er elke week op dinsdag of woensdag een nieuwe video op het Instagram en TikTok-kanaal van NPO Zapp en op zapp.nl/dedoktercorrieshow. De eerste video gaat over coronatongen.

Op de website kun je ook de eerdere televisiefilmpjes met voorlichting van Dokter Corrie bekijken. Ik  kwam niet meer bij tijdens het bekijken van haar Seksvragenknutselrubriek waarin ze antwoord geeft op de vraag: ‘wanneer is je piemel groot genoeg?’ Maar ook onderwerpen als ‘nee zeggen’ stipt ze op een grappige manier aan.

Dokter Corrie dus. Ken jij haar al?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.