Lekker puzzelen met Denksport Magazine + win

Dit jaar bestaat Denksport 90 jaar. We kennen deze puzzelboekjes allemaal wel, denk ik? Heerlijk om in het zonnetje of tijdens een regenachtige dag binnen op de bank lekker in te vullen met je balpen. Puzzels intrigeren, amuseren en fascineren en zorgen voor een aangename tijdsbesteding. Vanwege het jubileum is het nieuwe puzzeltijdschrift Denksport Magazine gelanceerd en ik mag een exemplaar verloten!

puzzelen
Weekend… even lekker puzzelen in mijn Denksport boekje.

Uiteraard ben ik zelf ook al lekker aan het puzzelen geweest in mijn eigen exemplaar van Denksport Magazine. Wie mijn weekoverzichten leest, heeft dat vast wel gezien.

Met een gevarieerd aanbod van lichte puzzelsnacks tot diepe doordenkers haalt het 128 pagina’s dikke Denksport Magazine alles uit de kast om de iedereen, van jong tot oud, deze zomer aan het puzzelen te krijgen. Ik ben zelf ook niet de enige puzzelaar, mijn dochters vinden het erg leuk om af en toe even te helpen met de puzzels in mijn boek. Zoek de verschillen bijvoorbeeld, woordzoekers en lettercode puzzels. In dit magazine staan ook logiquizzen en ‘who dunnits’ om wat meer bij door te denken, erg leuk om te doen.

Je kunt het Denksport Magazine in de webshop bestellen voor 6,95 euro. 

Ik kreeg dus zo’n fijn puzzelboekje voor mezelf toegestuurd, maar ik mag onder mijn lezers ook een exemplaar verloten! Woohoooo! Houd jij van puzzelen en wil je kans maken? Laat hieronder een reactie achter en vertel me: waar maak jij het liefst je puzzeltjes? Op de bank, op het strand, in de tuin, op een bankje bij de speeltuin waar je kinderen bezig zijn, iets heel anders…? Delen van dit bericht via de social media knoppen of whatsapp, waardeer ik ontzettend. Zo help je mij ook weer.

De winnaar is geworden: Saskia van der Heijden! Van harte, ik ga je mailen voor de afhandeling.

Maak jij graag een puzzeltje in je vakantie?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Hermien Lok zegt:

  In het hoekje van de bank!

 2. Carla Palland Boldewijn zegt:

  Leuk, heb 4 kinderen. 20, 18, 17, 17 en ze puzzelen al van jongsaf aan.
  Door het puzzelen krijgen ze een grotere woordenschat

 3. Marjo zegt:

  Dan zit ik graag aan tafel.

 4. Renée zegt:

  In de zomer puzzel ik graag buiten

 5. Jeanne zegt:

  Ik puzzel het liefst op de bank.

 6. Bea zegt:

  Op de bank of buiten in het zonnetje

 7. Margo zegt:

  Ik puzzel het liefst op de bank met een kop thee erbij.

 8. Jeltje zegt:

  Ik doe graag mee. De puzzels maak ik altijd in bed. Als mijn man ligt te snurken.

 9. Nadine zegt:

  Ik doe graag mee! Ik hou heel erg van puzzelen. Vaak zit ik aan de kamertafel of op de bank. Puzzel & Win boekjes doe ik ook heel graag!

 10. jhon dovens zegt:

  heerlijke puzzelen buiten in de zon

 11. Ann zegt:

  Ik puzzel overal zelfs in het kleinste kamertje

 12. Anneliese de Waal zegt:

  Heerlijk op de bank of buiten in de zon, vooral heerlijk als de zon schijnt ?? Groetjes Anneliese

 13. Linda Smeets zegt:

  Puzzelen is voor mij een heerlijke ontspanning en dat doe ik het liefst in de hangmat in onze tuin, terwijl dochterlief heerlijk aan het spelen is.

 14. Anja jager zegt:

  leuk even een puzzel maken maar werktijd

 15. Ada Mens zegt:

  Ik mag wel zeggen dat ik aan puzzelen verslaafd ben. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet korte maar vaak langere tijd puzzel. Ik heb het met de paplepele ingegoten gekregen. Mijn opa ken ik niet anders als met een puzzelboekje en mijn moeder puzzelde ook dagelijks. Leuk om zo’n variatie aan puzzels te maken.

 16. Ellen velzeboer zegt:

  Het liefst puzzel ik in de ochtend net na mijn ontbijt om rustig de dag op te starten. En in de vakantie heerlijk voor de tent.

 17. Bets zegt:

  Geweldig, vind het altijd erg leuk om even tijd vrij te maken en lekker te genieten van een leuke puzzel. Dat is gelijk een ontspannend moment om te doen!!!

 18. vessen zegt:

  Puzzelen: ik ben er dol op

 19. Jan zegt:

  Nou en of, ik laat mij graag verrassen.

 20. Yvonne zegt:

  Ik maak graag een puzzeltje in de tuin, na het eten in het avondzonnetje, maar ook op mijn werk in de pauze vind ik het heerlijk om even te ontspannen met een puzzeltje.

 21. Cobi zegt:

  Wat een leuke actie hier ligt altijd een puzzelboek bij het toilet

 22. Ingrid Langstraat zegt:

  Wat leuk, ik puzzel het liefste op het bankje in de voortuin. Als de kinderen dan in de straat spelen kan ik ze in de gaten houden en zelf even heerlijk ontspannen met een puzzel !

 23. Nanda zegt:

  Gefeliciteerd, Denksport met uw 90 e jubileum jaar.
  Graag doe ik aan doorstreep puzzels en Zweedse puzzels. Maar als er kruiswoord puzzels in staan doe ik die ook graag.
  Puzzelen doe je eigenlijk overal. Soms in bed als ik de slaap niet kan vatten, of in de auto als we ergens op moeten wachten, b v de boot.
  In onze eigen tuin, voetjes omhoog en een fles water naast me.

 24. Danielle Munnik zegt:

  Gewoon ongestoord op de bank met een kopje thee!

 25. Nelly zegt:

  Lekker onder de parasol in de tuin.

 26. wilmsen anita zegt:

  puzzelen wordt hier graag gedaan

 27. Landje Bleeker zegt:

  Ik puzzel altijd tijdens reclame , want die reclame duurt altijd zo lang en grijp ik meteen naar het boekje of blaadje uit de krant ,

 28. Wouter Fuchs zegt:

  Puzzels maak ik het liefst met balkondeuren open op het balkon of in studeerkamer indien het regent maar met lekker frisse lucht van buiten en als het even kan dan toch de balkondeuren open.

 29. Oma Will Langenberg zegt:

  Puzzelen , ik ben er aan verslaafd , ik doe het in de tuin, op vakantie, bij de tv, in bed , dus overal.
  Dit Denksport magazine ken ik niet, maar kan nog wel een puzzeltje gebruiken in de vakantie.
  Ik volg op bloglovin en loot graag mee.

 30. Marian Zw zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn vader. Al zijn vrijwilligerswerk is weggevallen. Nu moet hij zich thuis vermaken. Puzzelen is een van de dingen die hij graag doet. Ik zou hem wel willen verrassen met deze geweldige prijs!

 31. G. T. zegt:

  Deze zomer maak ik vooral Japanse puzzels (vakjes inkleuren) op de tablet. Maar dat kan/wil ik niet meenemen. Dus een puzzelboek zou tof zijn! Ik maak graag kans.

 32. Diny Frijters zegt:

  Het liefst op bed, vlak voordat ik ga slapen.

 33. Daniëlle zegt:

  Ik puzzel graag onderweg, in de bus of in de trein bijvoorbeeld! Heb eigenlijk altijd wel zo’n boekje in m’n tas zitten! Ik doe dan ook graag mee met deze winactie, leuk dat er zoveel verschillende puzzels in staan, leuk voor de variatie

 34. Anita te Gussinklo zegt:

  Ik mag ook graag puzzelen, kruiswoordpuzzels, sudoku’s, woordzoekers en Zweedse raadsels.
  Allemaal leuk. En ook goed voor je woordenschat.

 35. Saskia van der Heijden zegt:

  Ja leuk, het liefst in de tuin met een lekker zonnetje!

 36. Marian B zegt:

  Dat ziet er leuk uit! Ik puzzel eigenlijk alleen in de vakantie, en dat hebben we nu! Heerlijk ontspannen met een puzzel, ook leuk om samen met mijn zoontje te doen.

 37. Mirjam zegt:

  Ikzelf puzzel nooit, maar mijn vader wel… Altijd geef ik hem meerdere puzzelboekjes voor of zijn verjaardag,of kerst of vaderdag, maar binnen een paar dagen heeft hij deze altijd al vol. Hij begint er ’s morgens vroeg aan en gaat gewoon de hele dag door met puzzelen als het even kan, dat boekje moet gewoon zo snel mogelijk vol. Ik kan hem wel een ander cadeautje geven voor zijn verjaardag of vaderdag ofzo maar ik weet dat hij met die puzzelboekjes altijd heel blij is. Dus ik doe heel graag mee voor mijn vader.

 38. elisabeth maria martina zegt:

  daar mag je me altijd mee verrassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.