Als al mijn spam echt zou zijn…

Als al mijn spam echt zou zijn, dan had ik me toch een spectaculair leven! Op mijn website heb ik zojuist nog een berichtje verwijderd – in slecht Nederlands – over een ‘spreukencaster’ die verlaten vrouwen hun ex laat terug veroveren. Naast de bullshitradar, raakte die ook mijn irritatie radar: ik ben geen verplichting, ik ben hartstikke leuk! Dus als je me hebt laten lopen, dan mag je zelf keihard je best gaan doen om mij terug te winnen.

spam

Het zou toch wat zijn als ik die perfecte partner alleen maar aan mijn zijde kan hebben tegen zijn wil in? Ik ben niet het type dat lang treurt, ik ben een boogschutter tenslotte. Geboren voor de jacht, zeggen ze. Liever 100 pijlen in de lucht dan een dood paard verplicht achter je aan slepen, omdat je die zo nodig moest laten beheksen door een spreukencaster.

Dus ik zat te denken… wat als alle spam, niet alleen op mijn website maar ook in mijn mailboxen waar zou zijn? Hoe zou mijn leven er dan uit zien?

Donaties in overvloed

Geld zou sowieso nooit meer een probleem zijn. Dagelijks ontvang ik minimaal 1 mailtje van een ‘anonieme’ miljardair die me in gebrekkig Engels vertelt (de naam van de afzender is altijd anders dan in het mailadres) dat ik willekeurig ben uitgekozen om al het geld van deze persoon te ontvangen. Als een gewone donatie. Of omdat de persoon in kwestie geen erfgenamen had en kassie is. Of omdat het een ouder echtpaar is met de filantropische insteek om zomaar overal ter wereld geld aan willekeurige mensen te geven. Of omdat ze even mijn bankrekening willen lenen om een paar miljoen door te sluizen naar weer een andere rekening en ik daar rijkelijk voor wordt beloond.

Crypto bit coins

Naast de wekelijkse miljoenen, zijn er ook de mails van ongelooflijk slimme investeringen die ik in crypto currency en bit coins zou moeten maken. Deze tips delen ze écht alleen met mij! Dat het in mijn spam box beland daar kunnen ze niets aan doen uiteraard. Want hoe speciaal ben ik dat ze mij graag rijk zien worden door een paar investeringen in wat digitale munt eenheden hier en daar? Met alle bovenstaande donaties, investeer ik uiteraard direct in alles wat er binnenkomt. Maakt niet uit hoe schimmig de mail! Hebzucht is hebzucht, dus ik ga ervoor. Al was het maar omdat ik me zo gevleid voelt dat ze deze tips mij alleen willen delen, terwijl ze me niet eens kennen.

Vrienden, vooral met grote borsten

Vrienden zou ik ook in overvloed hebben. Of nou ja, vriendinnen dan. Met hele grote borsten. Meestal kijken ze niet heel snugger en wonen ze vast in een warme omgeving, want veel kleding dragen ze niet. Maar dat maakt niet uit hè? Ik weet zeker dat ze om al mijn gevatte grapjes zullen lachen. Hele hordes aan nieuwe besties die het liefst met mij naakt in een bubbelbad zitten. Denk zelf dat het fijner zou zijn met gewoon je bikini aan maar goed, je moet je nieuwe vriendinnen in hun waarde laten. Ze moeten alleen wel even ophouden met al die seksuele insinuaties. Daar zit ik gewoon niet op te wachten.

Dates met droommannen

Gelukkig is de stroom aan dates met droommannen al net zo eindeloos als mijn nieuwe besties. Als veertiger geniet ik van de aantrekkelijke foto’s van 50+ dating sites met verliefde grijze stelletjes. Dat wil ik ook, dus ik schrijf me direct in. Net als al die B-keus websites waar allerlei droommannen mij wel leuk zouden vinden voor erbij. De barbecue aanzetten en gezellig samen borrelen tot laat in de avond met een goed gesprek dat gaat niet, straks komt hun A-keuze er achter. Maar als kneusje kiezen ze echt alleen voor mij. Een kans die je niet wilt laten lopen toch? Fuck die liefde van je leven! Waarom zou je op nummer 1 willen staan als je ook nummer 2, 3 of 4 kunt zijn? Ik hou van deze mailtjes.

Prijzencheques

Daarnaast hoef ik nooit meer boodschappen te doen! Giftvouchers van minimaal 500 euro bij supermarkten, drogisterijen en elektronica winkels win ik ook elke dag wel. Of nee… ik maak kans. Als ik even op een schimmig linkje klik is het allemaal van mij. Verder investeer ik mijn kostbare tijd en energie in het geven van reviews aan webwinkels waarbij ik ook een kans maak op 5 tot 10 euro shoptegoed. Soms iets meer. Kans is een toverwoord. Niet geschoten altijd mis tenslotte! Mijn lijfspreuk :-).

Shoppen als dagbesteding

Verder hield ik mij de ganse dag bezig met dat wat ik het allerliefste doe: shoppen! Online shoppen welteverstaan. Kost minder energie dan echte winkels bezoeken. Naast alle seksueel getinte aanbiedingen om mijn penis (welke???) te vergroten of langer hard te houden en andere schimmige medicijnen, schaf ik van alles aan voor mijn huis en tuin, voor mijn kledingkast en doe er meteen maar een paar opslagsilo’s bij om alles in op te slaan. Tis een beetje veel.

Coaching

Al die spullen, al die mannen en al dat geld. Ik zou er bijna van in paniek raken, maar dat hoeft niet! Weet je hoeveel geweldige goeroes, coaches en hulpijnen ook op spiritueel gebied er zijn om te bellen? Ze maken mij bewust van de vreselijke situatie waarvan ik me niet bewust was dat ik er in zat, maar waar ik echt echt uit moet komen. Maar zij helpen me daarbij! En mocht ik uit paniek teveel pondjes in het mondje stoppen heb je ook daar weer afvalcoaches en supplementen voor. Daar moet ik echt even voor gaan zitten. Ik weet zeker dat mijn nieuwbakken problemen er als sneeuw voor de zon door verdwijnen.

Gelukkig maar dat het nep er vaak vanaf spat. Scheelt me een partij zorgen om niks! Zou ook niet genoeg uren in een dag hebben om overal op in te gaan. Gelukkig is het vaak zo hilarisch slecht, dat ik er regelmatig om kan lachen.

Leuk stuk? Help deze blog en klik op de banner:

Hoe verzinnen ze het toch om te denken dat je hier op in gaat?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.