Bioscooptip: Prinses Emmy

Zoek je nog een leuke kleuterbiostip met dit woeste weer? Ga dan naar tekenfilm Prinses Emmy. Geen grote titel en draait 1x per dag meestal onder schooltijd met de lampen van de bioscoopzaal aan. Toch is deze tekenfilm best een beetje spannend op z’n tijd, maar ideaal om je 3-jarige mee naartoe te nemen. Eerlijk toegegeven: wij (41, 7 en 8 jaar) vonden het een erg leuke film!

prinses emmy

Wat is het verhaal?

Prinses Emmy is een jong meisje met een speciale gave. Zij is de enige in het koninkrijk Kandis die met paarden kan praten! Het leven kan voor Emmy niet beter: zorgeloos rondhangen met haar 26 beste paardenvriendjes, elk vernoemd naar een letter in het alfabet. Totdat haar jaloerse en sluwe nicht Gizana opduikt en haar leven zuur maakt. Beide meiden bereiden zich voor op de officiële inhuldiging op Prinsessendag. Alleen Emmy heeft het er moeilijk mee. Gizana blijft haar uitdagen en bedreigt hierdoor Emmy’s kansen. Daarnaast wordt Emmy ook uitgedaagd door haar magische boek om de ultieme test te ondergaan. Ze moet bewijzen dat zij haar magisch talent verdient. Gaat het Prinses Emmy lukken een goede prinses te worden en haar gave te behouden?

Feelgood film

Het is een heerlijke feelgood film met een leuk verhaal. Een beetje spannend, maar niet té. Er zitten paarden in en prinsessen. Kijkt lekker weg! Bij Cinema Gouda waar wij onze vrijkaarten inleverden, lagen bij de toonbank ook kleurplaten van Prinses Emmy. Na de film kun je daar lekker mee aan de slag als je van kleuren houdt. 

Welke (kinder)film was de laatste die jij in de bios zag?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Albertine zegt:

    Kruimeltje…ook een aanrader…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.