De leukste casts voor Kerst

Wat zijn nu de leukste programma’s om te casten met Kerst? Stiekem ben ik in november al begonnen aan de romantische kerstfilms. Guilty pleasures…

kerstfilms kijken

Voor mijn verjaardag kreeg ik een mooie nieuwe 65 inch televisie. Het is nogal een bakbeest, maar ik had het verdiend vond ik zelf. De oude televisie verhuisde naar de slaapkamer, waar ik geen televisiekabel heb. Tegenwoordig is dat geen probleem meer. Ik kocht een ChromeCast, plugde die in de televisie en het stopcontact, downloadde even de Google Home app op mijn telefoon en klaar. Alles wat ik nu wil bingewatchen kan via de telefoon. Sim Only abonnementen zijn eigenlijk genoeg om ook de telefoons van mijn dochters in een afstandbediening te veranderen. Hoeven ze mijn telefoon niet te lenen als ze Disney+ of Netflix willen kijken. En WithLove werkt zoals ik eerder schreef niet via de AppleTV maar wel met mijn Google Chromecast.

Welke kerstcasts zijn leuk?

Christmas Catch op WithLove

Over detective Mackenzie Bennett die niet gelooft in singles feestjes en dating apps, maar de liefde van haar leven op straat wil tegenkomen. Bij toeval gebeurt dit ook… ze duikelt zo in de armen van de knappe Carson. Helaas blijkt een dag later dat hij een belangrijke verdachte is bij een diamantroof en zij undercover moet om hem te ontmaskeren…

Husband for Christmas op WithLove

Vormgever Brook vreest dat ze ontslagen wordt na een fusie. Het tegenovergestelde is echter waar… ze krijgt promotie! Er zit alleen 1 addertje onder het gras, ze moet wel even snel trouwen met Roger van het andere bedrijf zodat hij een verblijfsvergunning kan krijgen.

Hometown Holiday op WithLove

Krista heeft de moed een beetje opgegeven. In haar kleine woonplaats zijn er niet echt meer dateable mannen over… tot daar ineens Ryan Rourke verschijnt, die een lokale YouTuber wil contracteren. Zij denkt echter dat hij een rancher is en hij weet niets van haar verleden als actrice…

Christmas Cupcakes op WithLove

Heerlijke film dit! Twee zussen erven de bakkerij van hun vader. Helaas blijkt het familiebedrijf flink in de schulden te zitten. Om het te redden doen ze mee aan een cupcake bakcompetitie op televisie waarmee ze een mooie geldprijs kunnen winnen. Hun rivalen blijken echter geducht. Kunnen ze de zaak en hun beroemde familierecept redden?

The Grinch op Blu-ray of Pathè Thuis

Ik kreeg afgelopen april The Grinch toegestuurd op Blu-ray. Een heerlijke film om met de meisjes te bekijken. De Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen… In de film brengt het vrolijke meisje Cindy-Lou – die juist dol is op kerst – hem op andere gedachten. Grappig, hartverwarmend en helemaal kerst! Een film voor het hele gezin en op de dvd staan bovendien 3 leuke bonusfilmpjes als extra (eentje van De Grinch en 2 van de Minions).

Noelle op Disney+

Familiefilm waarin de dochter van Kris Kringle haar broer moet terugvinden. Lukt het haar om hem op tijd terug te hebben en het kerstfeest te redden?

Olaf’s Frozen Adventure op Disney+

Olaf en Sven proberen kerstmis te redden. Ze weten dat Anna en Elsa zich hier erg op hadden verheugd. Maar er gaan wat dingetjes mis en het blijkt moeilijker dan gedacht. Of toch niet?

The Muppet Christmas Carol op Disney+

Een klassieker die leuk blijft. Het kerstverhaal van Charles Dickens in een muppetjasje, inclusief Scrooge, Tiny Tim, Kermit en Miss Piggy.

De Kleine Kerstman op Pathé Thuis

De 7-jarige weesjongen Nicolaas houdt erg van Kerstmis. Zijn grootste wens gaat in vervulling wanneer hij wordt uitgekozen om de leerling van de Kerstman te worden.

En Vogue Christmas op WithLove

Free your mind and the rest will follow… En Vogue staat garant voor heerlijke muziek. In deze film brengt Kendall de dames van En Vogue terug samen voor een kerstconcert. Haar laatste poging om concertzaal The Opera House te redden na het overlijden van haar vader.

En dan op Netflix…

  • The Knight before Christmas: loved it…
  • Christmas Inheritance: heerlijk kijkvoer
  • A Christmas Prince – de complete serie
  • The Holiday Calendar: mooi modern sprookjes
  • A Bad Moms Christmas: hilarisch, die moeders zijn tenenkrommend én herkenbaar
  • Elf
  • The Princess Switch: leuk, leuk, leuk!
  • Sugar Rush Christmas
  • Dreamworks Holiday Classics (Madagascar, Tandloos, Shrek…): met je kinderen

Nou ja, er is nog veel, heel veel meer te vinden. Kerstfilms doen het altijd goed dus daar worden er genoeg van gemaakt. Op verschillende streamingdiensten bieden ze voor de extra gezelligheid ook sfeervolle haardvuurfilms aan. Al dan niet met muziek!

Tijdens het versieren van de kerstbomen en het huis, streamen we natuurlijk YouTube naar de televisie. Pentatonix Christmas vind ik wel sfeervol, of wat good old Wham, The Darkness en Mariah Carey. Vaak willen de kinderen dan de liedjes die ze op school leren ook nog.

Wij vermaken ons in ieder geval prima in de aanloop naar Kerst met al die leuke casts. En dan hebben we nog niet eens Prime of Gaia… Een eigen telefoonnummer vind ik voor de meisjes nog wel een dingetje, maar nu ik ze af en toe even alleen laat als ik een boodschapje ga doen én ze hun mobieltjes voor de tv kunnen gebruiken is een Sim Only internet van Simyo wel het overwegen waard…

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.