Unicorn Experience

Zin om 2020 eens even kickass cool af te trappen? Zet 13 januari maar in je agenda. Dan is de allereerste Unicorn Experience waarbij we met glitter, spektakel en inspiratie ervoor zorgen dat het voor jouw onderneming een jaar als nooit tevoren wordt. Wat kun je verwachten?

Tja wat kun je verwachten… nou…

Bekijk deze facebook live maar even:

Zag dat velen van jullie hem bekeken hebben, en dank voor alle lieve berichtjes, appjes die hier op volgden! Echt tof dat iedereen zo enthousiast is. Doet me goed want ik vond het echt heel erg spannend en het heeft dan ook een paar maanden geduurd voordat ik in de actie kwam. Nu ik mijn ballen bij elkaar heb geraapt even knallen dus!

Ik zal in de loop van de tijd steeds meer onthullen over wat er staat te gebeuren. Wel kreeg ik tot mijn opluchting vlak na deze live de bevestiging van zowel de spreker die ik naast mijzelf een podium ga geven én de persoon die de onvergetelijke workshop gaat geven, dat ze kunnen. 

Nu nog even afwachten wat de terugkoppeling gaat zijn van de andere mensen uit mijn netwerk die ik heb benaderd. Want dan gaat het echt, echt kickass tof zijn. Ik pak het in ieder geval GROOT aan en heb de theaterzaal van het Evertshuis in Bodegraven vastgelegd. Anders kan ik namelijk niet neerzetten wat ik WIL neerzetten. Een Unicorn Experience

Het gaat onvergetelijk zijn. 

Als je nu al een ticket koopt, krijg je flinke korting omdat het programma nog niet bekend is. Zodra je weet wat ik ga doen, vliegt de prijs omhoog en weet je ook meteen waarom dat het meer dan waard gaat zijn. 

Epic. Awesome. Glitter.

Je wilt hier bij zijn.

Reserveer dus maandag 13 januari in je agenda. De hele dag.

You’re gonna love it!

eenhoorn

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Linda zegt:

    Spannend! Mocht je nog een vormgever nodig hebben, of je eigen GIFs die passen bij je event en jou?! Let me know 🙂 Of kijk op http://www.boli-media.nl

    1. Marguerita zegt:

      Wat leuk Linda! Ik heb inderdaad gisteren een vormgever aangeschreven om een offerte op te vragen, maar nog geen reactie. Ik zal jou ook even mailen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.