Win vrijkaarten voor Doe’s Gek in de herfstvakantie

Ken jij het Doe’s Gek festival? Dit jaar vindt het voor de 3e keer plaats tijdens de herfstvakantie. Vorig jaar hebben ruim 11.000 kinderen zich uitgeleefd in de IJsselhallen te Zwolle! Met 12.000 m2 is er alle ruimte om te spelen en ‘lekker gek’ te doen. Doe’s Gek is van 24 tot en met 27 oktober en ik mag 4 vrijkaarten verloten!

doesgek zwolle

Doe’s Gek is een kinderparadijs met LEGO bouwplaats, een grote gamehal, mini kermis, hindernissenbaan en zelfs pannavoetbalkooien. Verder kun je er live optredens verwachten van de Telekids Musical school, jeugdcircus Pavarin, DJ Marcel, de Dinoshow en niet te vergeten de Zeemeerminnenshow. Een prikkelend, interactief en overdekt evenement, leuk uitstapje tijdens het regenachtige herfstweer. 

Doe’s Gek richt zich op kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Alle attracties zijn bij de entreeprijs inbegrepen. Meer informatie over het evenement staat op deze website.

Winactie

Van Doe’s Gek mag ik 1 lezer blij maken met 4 toegangskaarten voor dit leuke event. Wil je kans maken? Laat hieronder een bericht achter met wie je er graag naartoe zou willen gaan en of je er al eens eerder bent geweest.

De winnaar is geworden: Janine Tjon Appian! Gefeliciteerd, ik geef je mailadres door aan de organisatie.

Verder al leuke plannen voor de herfstvakantie?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Danielle zegt:

  Dit zou mijn zoon geweldig en te gek vinden! We zijn er nog niet eerder geweest, dus ook te gek als we winnen!

 2. Cobi zegt:

  O dit ziet er leuk uit! Ik heb er nog niet eerder van gehoord maar ik denk dat mijn zoon dit super leuk vindt!

 3. Tamara zegt:

  Dit ken ik helemaal niet, maar het lijkt me te gek om met de kinderen in de herfstvakantie naartoe te gaan!

 4. G. T. zegt:

  Dit klinkt leuk! Ik had er nog nooit van gehoord. Zou tof zijn om uit te testen met mijn kleuter, nemen we ook nog een vriendje mee.

 5. Francis Akerboom zegt:

  Dit ziet er leuk uit!!! Ik ben er nog nooit geweest, had er nog nooit van gehoord. Maar dit zouden mijn beide meiden super vinden. Ze zijn gek op dino’s, eigenlijk op alles wat er te doen is. Dit zou een geweldig uitje zijn voor ons gezin. Ik ga hopen en duimen.

 6. Marushi zegt:

  Dat klinkt echt super leuk zeg! Leuk om met mijn kleine en zijn nichtje & neefje heen te gaan.

 7. Tamara zegt:

  Oehhh ja hier ben ik vorig jaar met de kinderen geweest. Wat vonden ze het leuk! Ik zou dolgraag nog eens met ze gaan

 8. Wendy zegt:

  Nog nooit van gehoord, maar zo te lezen erg leuk! Ik zou er met mijn gezin graag naar toe gaan en hoop deze kaarten zeker te winnen.

 9. Janine zegt:

  Oh dat lijkt me leuk. We zijn er twee jaren ervoor ook geweest. Het allereerste jaar vond ik het leukst, lekker veel lego.. Vorig jaar zonde van de centen… Dus wie weet winnen we en hopelijk net als eerste jaar zo leuk anders geen doe is gek denk ik meer voor onze dames en buurmeisjes ?

 10. Lenny Wibbelink zegt:

  Een superleuk evenement in mijn woonplaats. We willen er deze keer weer graag heen. Lekker een dagje genieten met mijn gezin en onze vrienden met hun dochters

 11. Karin zegt:

  Weer zo’n goede tip van je om te gaan doen. Helemaal voor mijn zoon is het goed om actief bezig te zijn om zijn motoriek te stimuleren. Gecombineerd met genoeg uitdaging zo te zien. Dat vraagt veel creativiteit telkens, dus ben blij met iets nieuws. Kan zijn vriendje gezellig mee. Dat jongetje gun ik ook wat afleiding, is helaas een thuiszitter en dan is het lastig om alle dagen invulling te geven. Ik ga duimen!

 12. Heleen zegt:

  Ik kende dit nog niet, maar wat ziet het er leuk uit! Allemaal leuke (overdekte!) activiteiten en dan nog die dinoshow, mijn jongens van 6 en bijna 8 zouden dat te gek vinden! De diversiteit aan activiteiten spreekt me ook aan! Ik zou er het liefste als gezin heen gaan, maar als mijn man geen vrij kan krijgen, misschien dat ik dan opa of oma mee zou vragen.

 13. Marange zegt:

  Super cool. We zijn nog niet geweest, toevallig net erover gelezen. Mijn man is de hele week vrij, dus we kunnen als gezin heen. Iets wat doordeweeks nooit mogelijk is. Heerlijk quality time met z’n 4tjes

  1. Patricia Paling zegt:

   Ohhh…zo leuk!!! ? Dat lijkt me echt super gaaf voor onze 2 kids (zoon 10, dochter ruim 7 jr)! Helaas nog nooit eerder geweest, maar dat wordt dan vast en zeker feest! ???
   In de herfstvakantie gaan we meestal een dagje naar de Kaapse bossen, zo mooi daar. Verder nog geen plannen. ? Hopelijk ook naar Doe’s Gek! ?

 14. elisabeth maria martina zegt:

  helemaal te gek maak mijn kleinzoons maar blij met deze fantastische verwennerij

 15. Marianne Bakker - de Boer zegt:

  Ik ben er vorig jaar met de kinderen geweest en was super geslaagd. Weet zeker dat ze het te gek zouden vinden om weer te gaan!#doe’sgek

 16. Janine zegt:

  Oh wauw, nog nooit van gehoord. Wat zouden mijn kinderen dit te gek vinden. Vanwege mijn studie (pabo) moet ik tegen veel leuke dingen ‘nee’ zeggen. Met dit uitje zou ik ze ontzettend verrassen ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.