Kickass awesome worden in 2 simpele stappen

Hoe word ik kickass awesome in 2 simpele stappen? Een vraag die veel mensen zichzelf ongetwijfeld stellen. De quotes van Rumag zijn wat mij betreft kickass awesome bijvoorbeeld, Designated Survivor op Netflix is kickass awesome, de TED talk van Ugly Betty ster America Ferrera ook. Maar je hoeft het niet altijd in de ‘famous & fortunate’ hoek te zoeken…

Dat is niet nodig. Je hoeft je niet af te vragen ‘hoe word ik een superheld?’ Wees je eigen superheld. Dat ben je namelijk al!

Nou. Dat waren dus de 2 simpele stappen. Easy peasy. Niet moeilijk. Zorg gewoon dat je zelf de meest kickass awesome versie van jezelf bent en doorleef dat. 

Moeilijkheden op je pad? No problemo, want wat is tenslotte een superheld zonder obstakels die hij of zij overwonnen heeft!

Ik heb zelf aardig wat van die obstakels overwonnen al zeg ik het zelf en kijkend waar ik nu sta in mijn leven, kan ik mezelf best kickass awesome noemen. Of jij dat ook vind maakt me geen flikker uit, want het gaat om mij. Zorg jij maar dat jij jouw eigen zelf kickass awesome gaat vinden.

Mijn persoonlijke superhero me heeft het gepest op de basisschool overleefd, ook op de middelbare school trouwens, mijn superhero heeft dierbaren verloren, toetsen gedaan en gehaald, neardeath experiences overleefd, een heleboel mensen geholpen op allerlei manieren (al was het maar door ze aan het lachen te maken, humor is ECHT een superpower)… Mijn superme heeft een moeilijk huwelijk en een echtscheiding doorstaan en kan met liefde terugkijken op de levenslessen die ik daardoor heb geleerd. Deze superheld heeft 2 bevallingen zonder medische poespas gedaan en daarmee de wereld verrijkt met nog veel kickassere awesome minimensjes die op hun beurt de wereld nog veel mooier maken. Ziektes, schaarste, haat telefoontjes, vernederingen, achterbakse streken…

Mijn superme is ECHT VET. Want ze staat nog. En ze staat positief in het leven, kan overal om lachen en weet dat juist door alle shit het leven alleen maar beter en mooier is geworden. Mijn superme is geen janker die blijft hangen in de shit. Het heeft haar sterker gemaakt. Veel sterker dan ze ooit had durven denken.

Deze superme gaat haar superkrachten verspreiden. Zodat ook andere mensen het kunnen voelen.

Denk even na over jouw leven. 

Wat heb je allemaal meegemaakt? Wat heb je overwonnen? Wat weet je hierdoor over jezelf? Welke superkrachten zitten er eigenlijk allemaal in je?

Geniet even van je eigen epos.

Je bent kickass awesome. En het was niet eens moeilijk. Alles wat je ervoor hoefde te doen om een superheld te worden, heb je al gedaan.

Help andere mensen met jouw krachten! Dat is wat superhelden doen.

Geniet van je dag!

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.