Vliegen met de kids: puzzelboekjes mee

Ik ga vliegen met mijn kinderen en ik neem mee… puzzelboekjes! Vliegen betekent veel wachten op de luchthaven. Je wilt niet dat ze zich vervelen of de hele tijd aan een schermpje gekluisterd zijn, dus zoek je iets anders om ze bezig te houden. Puzzelboekjes dus.

puzzelboekjes voor kinderen

Van Denksport kregen we 2 nieuwe uitgaves toegestuurd: Paco’s Puzzeljungle voor kinderen van 6 tot 8 jaar en DokterD’s Puzzellab voor kids van 6 tot 10. De meisjes gingen er direct mee aan de slag, maar hebben de puzzelboekjes gelukkig nog lang niet uit. Mee in het vliegtuig dus! Ideaal als je geen wifi hebt, lang moet wachten en het past makkelijk in de rugzak.

Paco’s puzzeljungle

Dit is een lekker groot full colour puzzelblok met maar liefst 80 pagina’s voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar. Het blok staat vol met taal-, reken- en tekenpuzzels, zoek de verschillen en andere leuke uitdagingen. En dat alles in het thema jungle! Dit blok kost € 4,75 bij de boekhandel en is te bestellen op de site van Denksport (verschijning 4 maal per jaar).

Dokter D’s puzzellab

Voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar die van logisch denken houden is er een kleurrijk full colour puzzelblok met 72 pagina’s voor kinderen getiteld Dokter D’s puzzallab. In dit puzzelblok ga je als een echte professor te werk: goed kijken en daarna denk je logisch na hoe je de puzzels het beste kunt oplossen. Zo help jij Dokter D met de moeilijkste raadsels. Leuk voor kinderen die van rekenspelletjes houden. Zo staan er sudoku’s in, zeeslag en andere leuke spelletjes. Dit puzzelblok kost € 4,50 bij de boekhandel en kun je ook bij Denksport online bestellen.

Winactie

Wij hebben een extra editie ontvangen van Dokter D’s puzzellab. Lijkt dit je leuk voor jouw zoon of dochter? Laat dan hieronder een reactie achter en vertel me voor wie je wilt winnen en waarom. Alle deelacties en promotie van mijn blog of social kanalen wordt uiteraard weer gewaardeerd.

De winnaar is: Lisanne! Van harte, ik ga je mailen voor de afhandeling.

Puzzelen jouw kinderen ook zo graag? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Judith Rotmans zegt:

  Oeh dit lijkt me perfect voor op vakantie, mijn zoontje vindt het heerlijk om zich met dat soort boekjes te vermaken en ik verwacht in Luxemburg en de Eiffel nog best wat regenachtige uurtjes dus… zeer welkom!

 2. anita kempenaers zegt:

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje, puzzelt graag

 3. Karin zegt:

  Ik doe graag mee voor onze dochter van 8 jaar. Zij wil het liefst de hele dag op een schermpje, maar ja, dat mag helaas niet van ons 🙂
  Dit puzzelboek lijkt me ideaal om met haar te doen en haar lekker bezig te laten zijn!

 4. Tamara zegt:

  Lekker puzzelen op de achterbank op weg naar de vakantie. Ik doe mee voor Emma

 5. G. T. zegt:

  Leuk! Misschien kan mijn zoontje met wat hulp al wat met de puzzel jungle, en het puzzellab lijkt me erg leuk voor in mijn klas. Ik maak graag kans.

 6. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zegt:

  Leuk! Ik doe mee voor mijn jongste dochtertje die net 6 geworden is en dol is op puzzelen.

 7. Marianne zegt:

  Voor onze dochter van 8. Ze houdt erg van puzzelen.

 8. Marian B zegt:

  Wij puzzelen zelf op vakantie ook altijd. Met dit puzzelblok kan mijn zoontje dan ook puzzelen want dat wil hij dan ook zo graag. In ieder geval een goede tip voor de vakantie, maar winnen is natuurlijk nog leuker 😉

 9. Trotsema fati zegt:

  ik doe graag mee voor mijn kids we gaan in de zomer met de auto op vakantie en lijkt me super handig om het mee te nemen om ze niet te vervelen met die lange autoritten!

 10. Linda Smeets zegt:

  Wat leuk en leerzaam! Ik doe graag mee voir mijn dochter van 6 haar, ze is dol op puzzelen en altijd weer op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 11. Martine Klaster zegt:

  Ik doe mee voor mijn dochter Liz.. (6jaar) Wij gaan binnenkort met de auto op vakantie.. Dus dat gaat goed van pas komen dan.. Dol op puzzelen..

 12. Lisanne zegt:

  Wij gaan volgende week vliegen en ik zit nog te twijfelen om ze te kopen, dus winnen zou helemaal mooi zijn. Mijn zoon is 9 en dochter 7 ?

 13. Gera zegt:

  Joehoe mijn middelste valt in die leeftijd. Lekker voor de zomervakantie!

 14. Dat zou mijn dochter echt helemaal gaaf vinden! Ideaal voor op de camping!!

 15. Marian Zw zegt:

  Wij doen graag mee, puzzelen is heerlijk voor onderweg in de auto, of lekker op de bank tijdens een regendagje thuis

 16. Wendy v V zegt:

  De kids op mijn werk(bso) zijn gek van puzzelen, ze verslinden er heel veel, dus deze komt heel erg van pas. Kom maar op!

 17. Ingrid langstraat zegt:

  Leuk voor mijn dochter van 7 die net heeft leren puzzelen van haar broer, en dat vindt zij superstoer! Dit boekje is heel welkom hier, daarvan hebben ze dan samen veel plezier!!

 18. Patricia Marijnissen zegt:

  Ja graag voor Lily, die is gek op puzzelen.

 19. elisabeth maria martina zegt:

  mooie actie voor mijn kleindochter, mooi tijdverdrijf in de vakantie

 20. Antoinette van leeuwen zegt:

  Leuk voor me oppas kinderen

 21. Wendy zegt:

  Wat een goed idee! Zowel mijn dochter als zoon vallen binnen de leeftijdsgrens, maar mijn dochter die ook graag sudoku doet zal hier wel oren naar hebben. Ik help graag mee als er hulp nodig is ?

 22. Kelly Aarts zegt:

  Leuk! In doe mee voor mijn dochter van 7 jaar! Helemaal gek op puzzelen en ideaal voor de zomervakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.