Singel 39, de film die je moet gaan zien

Vanaf 9 mei draait er een Nederlandse film in de bioscoop die je moet gaan zien! Ik schreef vorig jaar al dat ik 39 en single was, maar ook voor de niet single dames van rond de veertig (of ouder, of jonger) is het een heerlijke wegkijker: Singel 39. Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra zijn in deze bijna-romkom het setje waar het om gaat. Maar zij krijgt hem nooit… of toch wel?

filmshot singel 39

Het is echt een film met een lach en een traan. En een combinatie, want ik heb ook tranen van het lachen gehad.  Dé ontroerende feelgood film die je gewoon samen met je vriendinnen wilt zien als hij in de bioscoop draait. Je zit er ook meteen helemaal in. Veel herkenbare zaken en het verhaal is super origineel, eigentijds en gewoon genieten. Hilarisch ook: minnaar Jean-Jacques en zijn gekleurde onderbroeken. In de film krijg je de uitleg over het waarom hiervan. Oh enneh… hij is van de makers van Soof!

filmshot singel 39
Mo met Max bij haar eerste ADO voetbalwedstrijd.

filmshot singel 39

Even in het kort waar de film over gaat:

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar Jean-Jacques én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Bekijk hier de trailer:

filmshot singel 39
filmshot singel 39

Winactie

Zin in een leuk avondje bios? Ik mag 2 lezers blij maken met 2 vrijkaarten en een lezeres met 2 vrijkaarten én ook nog een toffe Vamp Kit make-up set om jezelf op te tutten voor je avondje uit! Gaaf hè?

Wil jij kans maken op deze prijzen? Laat dan hieronder in een reactie weten waarom jij naar de bios moet (en met wie). Tag die vriend(in) die mee moet gerust op facebook, of app dit blogbericht even naar haar door via de deelknoppen hieronder. Dan kun je samen reageren en kans maken op de vrijkaarten. Bovendien vind ik delen altijd heel erg lief.

De winnaars: Amanda van den Berg, Laura Collin en de kaarten met make-upset zijn voor Milou Walraven. Gefeliciteerd, ik ga jullie mailen!

Heb jij Soof gezien? Ga je ook naar Singel 39 in de bios?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Mar Berger zegt:

  Ik vind Waldemar zo’n fijne acteur!

 2. Marianne zegt:

  Super leuk, zou graag met mijn moeder gaan

 3. Rieky Karsten zegt:

  Heerlijk samen met dochterlief!!!

 4. anne van den uithoorn zegt:

  Lijkt me super leuke film aan de voorstukjes te zien Heel graag met mijn dochter Kim Super gezellig samen eens weer naar een goed en leuke film

 5. robin zegt:

  Heb het filmpje bekeken en nu wil ik er ook heen met mijn vriend

 6. annemarie snijders zegt:

  Lijkt me echt super leuke film Wil er heel graag heen

 7. Mirte zegt:

  Soof 1 en 2 waren hilarisch, benieuwd naar de nieuwste creatie van de makers. Leuk om met Merel naartoe te gaan!

 8. Eline Eskes zegt:

  Super leuk! ik zou graag met me zus naar deze leuke film willen. De flauwe nederlandse humor is wat het altijd extra leuk maakt haha.

 9. Ik ga graag met mijn beste vriendin Eveline naar de bioscoop omdat we de vorige keer zo genoten hebben 😀

 10. Joke Somers zegt:

  Ik ga altijd graag naar deze leuke Nederlandse films met mijn buurvrouw. We laten even de boel de boel en lekker genieten!

 11. M.T. zegt:

  Leuk om samen met mijn zusje te gaan, niet voor ons van toepassing maar lijkt me een heel leuke film!

 12. Els Timmers zegt:

  Gaaf! Dit is echt wat voor mij en mijn zus. Drankje erbij en we vermaken ons wel! 😀

 13. Nicky zegt:

  Hier wil ik graag heen met moeder de vrouw

 14. Nicky de Vaal zegt:

  Hier wil ik graag heen met mijn moeder

 15. Elizabeth zegt:

  Super gaaf! Lijkt me een leuke film,
  Ik ga er graag met mijn beste vriendin heen

 16. Joseph zegt:

  Genieten van een nieuwe film met zijn twee. Nou daar doe je mijn lieve vrouw en mij een groot plezier mee. Ze is chronisch ziek en heeft veel pijn. Dan is wat afleiding juist zo fijn! Dus lijkt het me zo geweldig dat ze samen met haar “Joop”. Naar Singel 39 kan gaan in de bioscoop. Want ja ondanks de pijn en honger van het verplichte dieet. Is een filmpje pakken gezelligheid bij de vleet! Even alles vergeten en samen fijn. Wat een bijzondere avondje zou dat zijn. Nieuwe herinneringen die daar uit voorkomen. Laat ik daar nou heimelijk van dromen. Hoop dat we worden verrast. Met een uitje dat precies bij ons past!

 17. Anneliese de Waal zegt:

  Ik zou heel graag naar deze film willen met mijn moeder, zou ze heel erg leuk vinden.
  Zou super zijn om te winnen.

 18. Sanne Brattinga zegt:

  Ik neem heel graag mijn moeder mee, nu ik niet meer thuis woon merk ik dat uitjes samen extra belangrijk zijn! Lijkt mij dus heerlijk om mijn moeder Dieuwke mee te nemen naar deze film en er een heerlijke moeder/dochter avond van te maken 🙂

 19. Marloes zegt:

  Dit soort films zijn zo heerlijk ontspannend. De hoofdrolspelers zijn heel leuk en ik weet zeker dat mijn vriendin hier heel graag naartoe zou gaan.

 20. Centine Blaakman zegt:

  Leuk! Samen met mijn schoonzus. Ik ben al uit de kleintjes, zij zit er nog midden in. Even een avondje samen uit lijkt me heerlijk.

 21. Linda zegt:

  Super leuk, even met mijn beste vriendin naar de bios, want ik blijf toch te vaak thuis als mama. 😉

 22. Gea Jager zegt:

  erg leuk ik neem mijn zus mee

 23. Diny Frijters zegt:

  Dat lijkt me erg gezellig met mijn beste vriendin! We smullen van dit soort films en maken er altijd een gezellig avondje van.

 24. Xaviera Jamie zegt:

  Voor de allerliefste ❤️ en “dol-fijn”ste ?Single Facebookloze moeder van het hele universum ? die altijd voor ons klaar staat is dit een topcadeau! ? Alles laat ze vallen waar ze dan ook maar mee bezig is om ons te helpen, op te halen, weg te brengen, te troosten, aan te moedigen, te verwennen, lekker te koken en bakken, spelletjes te spelen etc. etc. Te veel om op te noemen. Haar willen we graag in het zonnetje ☀️zetten tijdens Moederdag. Wat een verrassing zal dit uitje naar deze toffe biosfilm ?voor haar zijn! ??♥️?

 25. Christel zegt:

  Ik wil heel erg graag naar deze film. Hoop dat ik net zo kan lachen als bij de film “Soof”

 26. Nancy zegt:

  Natuurlijk heb ik Soof gezien, hilarisch! Hier wil ik ook graag heen (mag ik als single vrouw natuurlijk niet missen), ik denk dat ik mijn beste vriendin graag mee zou willen (al is zij niet single 😉

 27. Cobi zegt:

  Onderweg aar de 40 is dit een mooie gelegenheid om de 39 af te sluiten…..

 28. Pascale zegt:

  Wat een leuke actie, die graag mee!! Ga graag met mijn vriendin Julia naar deze leuke film! 🙂

 29. Anita H. zegt:

  Ik heb wel weer eens zin in een gezellig avondje naar de bios, samen met een goede vriendin (Rietje).

 30. Lisanne Bons zegt:

  Lijkt mij een hele fijne film voor mij en mijn 2 vriendinnen. We zijn bijna tegelijk gescheiden en stonden er echt ineens alleen voor met onze kids. We hebben elkaar dan ook echt geholpen. Op elkaars kinderen passen, eten koken voor elkaar, verhuizen. Nu is gelukkig alles rustiger waardoor we elkaar wat minder zien dus dit zou een leuke aanleiding zijn.

 31. Ingridlangstraat@gmail.com zegt:

  Dit lijkt mij een ontzettend leuke film. Ik heb de laatste tijd vooral kinderfilm gezien dus dit zou weer eens wat anders zijn. Gezellig bijkletsen met mijn vriendin en dan weer opgeladen terig naar mn gezin:-)

 32. Yvonne zegt:

  Zou er heel graag met mijn collega (tevens vriendin) naar toe gaan. Heb het al naar haar geappt, denk dat ze ook een gokje zal wagen.

 33. Bea de Rue zegt:

  Ik ga dan met mijn vriendin een avondje lachen hebben we wel verdient

 34. lottie zegt:

  SUPER leuk om samen met mijn zus naar toe te gaan!

 35. Natalie van de Vries zegt:

  Gezellig een bios avondje met mijn beste vriendinnetje, ???

 36. chris de haas zegt:

  ik maak er een ladies-night van met mijn 3 beste vriendinnen. leuk avondje weg.Lies,Bren,Juth, Kaat

 37. Nelly zegt:

  ‘Helpt’ Mo Max? Ik ben benieuwd en doe graag mee.

 38. Gé Geurtsen zegt:

  Dat wordt weer lachen, graag met een vriendin

 39. Pauline Witte zegt:

  Oh ..ik hou er Soof van :-)…wil de film heeeeeel graag zien…dus waag hier graag n gokje aan.

 40. John Bottenheft zegt:

  Ik zou graag deze film met mijn vrouw willen zien want een avondje lachen is wat een mens nodig heeft in deze wereld waar helaas veel rottigheid is.

 41. A. Westra zegt:

  Ik zou het geweldig vinden mijn zusje hiermee te kunnen verrassen. Samen even een avond er op uit. Gezellig zussen time! Bovendien heeft mijn zus dit echt verdient, ze is mijn grote topper.

 42. molnina1 zegt:

  Ik doe erg graag mee!

 43. Ling zegt:

  Lang geleden naar de bioscoop geweest met een vriendin. Ik wil haar verrassen met de kaarten. Altijd gezellig met haar.

 44. Marian Zw zegt:

  Soof vond ik echt geweldig! Ben benieuwd naar deze film. Ik ga er met mijn oude dochter heen, als we winnen. De laatste loodjes van een afstudeerjaar, dan is een avondje film heel erg welkom

 45. Jan zegt:

  Super leuk om samen met mijn partner er eens even ertussenuit te gaan om te gaan genieten van deze prachtige film.

 46. Marieke zegt:

  Jaaaa, ik ga graag met Debbie verschuren

 47. anja jager zegt:

  leuk om naar deze film te gaan samen met mijn zusje

 48. Anita te Gussinklo zegt:

  Ja, ik houd van dit soort films. Gezellig met mijn zus.

 49. Rosemary van Duinen zegt:

  Ik doe mee en ga met mijn vriendin die altijd wel in is voor een leuke feelgoodfilm.

 50. petra janssens zegt:

  helemaal lies visschedijk fan! en een feelgood movie kan er altijd in!! ik ga dan met mijn eveneens singel vriendin

 51. MdeR zegt:

  Jaa ik zou heel graag met mijn beste vriendin naar deze film gaan! Het is alweer even geleden dat we hebben afgesproken. Dus dit is de uitgelezen kans!

 52. Erika van koert zegt:

  Leuk! Ik zou er graag met mijn zusje heen gaan. Even samen een avondje zonder kids op stap

 53. Liesbeth zegt:

  Soof 1 en 2 waren heerlijk, dus deze wil ik ook heeeeellll graag zien! Graag met mijn single sis! Samen genieten!

 54. Stephanie Smit zegt:

  Ooojaaaa, deze film lijkt me zo onwijs leuk! Heerlijke feel good movie :)! En als 30 gepasseerde single zal ik me waarschijnlijk helemaaaal in kunnen leven…. Ga dan heel graag met mijn beste vriendinnetje, die zal zich zowel om de film als om mij rot kunnen lachen. Want een ding is zeker, wij maken er dan zeker eeeeeen heeel gezellige avond van en wie weet kom ik die avond nog de man van mijn leven tegen als ik het geluk heb dat ik mij ook nog eens net ietsje extra op mag tutten met die mooie beautyproducten :)! Ik zeg: fingers crossed!

 55. Ann zegt:

  Leuk! daar zou ik graag met Gérard heen willen, hij is mijn “Max” dus dat wordt lachen!

 56. Annick Tolboom zegt:

  Lijkt mij een heerlijke film! Eentje die ik graag met Marloes zou willen zien. We zijn samen o.a. naar de Soof films geweest, en daarna gezellig samen ergens wat drinken. Het zijn films waar je jezelf vaak in herkend maar toch ook weer net even niet. Ook Singel 39 lijkt mij een film voor een leuke, gezellige start van een top vriendinnenavnd. Het geeft in iedergeval genoeg gespreksstof voor na de film.

 57. Maria zegt:

  Ik wil wel weer eens een avondje op stap met mijn zus. We zijn het zelden eens maar Soof vonden we allebei leuk dus deze film staat genoteerd.

 58. Marian B zegt:

  Dit lijkt me inderdaad een hele leuke film, doe graag mee! Ik ga graag met mijn beste vriendin die ook van feelgood films houdt. Bovendien is een avond samen uit wel weer erg lang geleden.

 59. Dineke W zegt:

  Dat lijkt me een leuke film om samen met mn dochter te zien!

 60. Mieke Stam zegt:

  Deze film lijkt me erg leuk, Soof was ook heerlijk wegkijken. Ik kan wel een avondje weg met een vriendin gebruiken na een hele drukke chaotische periode.

 61. sjoukje zegt:

  Hier zou ik wel heel graag met mijn vriendin heengaan die nogal een moeilijke tijd achter de rug heeft ……

 62. MarjonS zegt:

  Leuk, ik doe graag meevoer mijn moeder en mezelf. Dol op dit soort films.

 63. Karen de Jong zegt:

  Ik zou heel graag met mijn zus gaan! Doordat ik verhuisd ben zien we elkaar niet meer zo vaak maar voorheen gingen we vaak samen naar de film! Zij is nog single en ik hoop dat ze een positieve kijk op de liefde krijgt door deze film!!

 64. M.j. Walraven zegt:

  Lijkt me een hele leuke film! Even ontspannen tussen al die afstudeerstress.. Ik maak graag kans!

 65. nathaliebuttiens zegt:

  Ik zou graag met mijn nichtje Jennifer naar deze film willen gaan als twee single ladies onder elkaar.

 66. Wendy v V zegt:

  Ja lekker naar de bios. Lijkt me een toffe film, na voorstukjes al enthousiast. Dit zou een mooi avondje zijn om met een vriendin heen te gaan. Beide single ladies.

 67. Miranda zegt:

  Ik zou heel graag met Lianne hierheen willen gaan.door ons drukke leven. Hebben we weinig tijd om samen wat te doen.Dit zou voor haar een leuke verassing zijn. En voor mij natuurlijk ook super leuk dat we eventueel samen heen mogen ??????

 68. Annemiek zegt:

  Ja leuk! Graag samen met mijn schoonzus voor een eigen Ladies Nicht ☺

 69. Anna wienen zegt:

  Oooh ik doe heel graag mee

 70. Nienke zegt:

  Dit lijkt mij een geweldige film voor een zussenavond met mijn lieve zusje Hanneke…Het is alweer veeeel te lang geleden!

 71. Heidie van der Steeg zegt:

  Mijn nicht en ik hebben al een preview gezien en het lijkt ons een hele leuke film. Sowieso zijn films met Lies Visschedijk erin meestal heel erg leuk (uiteraard met Soof tot nu toe met stip op 1). De filmkaarten zijn natuurlijk al heel welkom maar zo’n Vamp make-up set natuurlijk ook.

 72. Suzanne Verkooijen zegt:

  Ik zou deze film graag met mijn lieve vriendin Myranda willen zien!
  Het is weer veel te lang geleden dat we samen iets leuks hebben gedaan! En deze film lijkt ons echt heel erg leuk!!

 73. lauracollin zegt:

  Allebei de Soofs gezien en de serie ? Singel 39 staat op het lijstje van mij en mijn beste vriendin. Ik doe dus graag mee ?

 74. Amanda van den Berg zegt:

  Dit is echt een film voor een zussenavond! Mijn zusje en ik wonen 300 km bij elkaar en zien elkaar daardoor maar heel weinig. Als we elkaar zien, gaan we altijd een avond uit. Ik zou me er erg op verheugen om deze film samen met mijn zusje te gaan, een lach en een traan zijn helemaal aan ons besteed. Duimen dus! XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.