Spelen met de grappige Globbles

Wat een naam hè? Globbles, al net zo gek als dit speelgoed zelf. Het zijn felgekleurde plakkerige balletjes vol slijm van het creatieve merk Crayola. Wij kregen een setje toegestuurd om te proberen en sinds die tijd plakken ze regelmatig aan het plafond. Of aan de deur. Of op allerlei andere gekke plekken in huis, haha.

Deze gekke balletjes wil je niet alleen gooien, maar ook uitrekken, knijpen of stapelen. Ze zijn super plakkerig, maar laten geen restjes plak achter. Je kunt ze zowel binnen als buiten gebruiken. In het filmpje dat wij ermee opnamen, zie je dat ze lekker vies worden van al dat gooi- en smijtwerk. 

Globbles schoonmaken

Dat er aarde, haren, stof of andere dingen aan vast plakken, is niet erg. Je hebt ze in een mum van tijd weer schoon. Even onder de kraan, eventueel met een beetje zeep en de kinderen maken ze gemakkelijk zelf schoon. Zodra ze opgedroogd zijn, hebben ze hun plakkracht terug.

globbles speelgoed spelen
Even afwassen en weer verder spelen.

Wij vinden het erg grappig speelgoed. Hilarisch natuurlijk als die gekleurde balletjes aan het plafond hangen. De meisjes vinden het ook fijn om ‘gewoon te fiddlen’ als stressballetjes terwijl ze op de bank hangen. Ze hebben een bepaalde aantrekkingskracht door hun gekke eigenschappen.

Globbles koop je in een setje van 3 voor 6,99 euro en voor een setje van 6 balletjes is de adviesprijs 8,99 euro. Onder meer hier te koop.

>> lees meer speelgoedreviews

Ken jij dit speelgoed al?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.