Zeeman shoplog: lente 2019

Ken je dat? Dat je de Zeeman inloopt en eigenlijk alleen een paar extra hemden voor je kinderen wilde kopen? Om vervolgens bij de kassa een flink bedrag af te rekenen, omdat ze ineens de lente en zomercollectie hebben hangen en alles té leuk is voor die kleine prijsjes. En je je dochters mee had die eigenlijk nog veel meer gave kleding in de winkel zagen hangen…

Dat had ik dus.

Tijd voor een good old Zeeman shoplog!

Aangezien de dames in 2 huizen voldoende spullen in de kledingkast moeten hebben én shoppen altijd vrolijk maakt, mochten ze inderdaad van alles in het winkelmandje droppen. Niet alles hoor! Echt er hingen nog leuke sweaterjurkjes met kersen erop, snoeperige popcorn truien, jeans met geborduurde eenhoorns helaas niet in de juiste maat… Ze hadden nog wel veel meer gewenst, maar met de overvolle winkelmand waren ze zeer tevreden. Kijk je mee wat de dames (en ik) hebben uitgezocht?

zwarte hemdjes zeeman
Zwart shirtje voor 2,49 en nog een paar hemden en onderbroeken in dezelfde kleur.
zomersetjes zeeman 2019
Luchtige korte broekjes in vrolijke printjes, shirtjes die er leuk mee matchen uitgezocht door mijn jongste en sneakersokken.
wrijfshirt zeeman katrien duck
De oudste wilde graag dit wrijfshirt van Katrien Duck. Ik spotte weer enkele korte leggings in de juiste maat, ideaal voor onder een rokje of gymles en witte hemden kunnen ook altijd.
tuinbroek zeeman setje
De oudste bedelde net zo lang tot ik ja zei op dit setje met sophisticated stripes en een korte tuinbroek. Denk dat het haar erg leuk zal staan!
roze theedoek zeeman
Dit kocht ik zelf: Happy Socks, wattenstaafjes, opzetborsteltjes voor de elektrische tandenborstel, roze vaatdoekjes met bijpassende handdoek en theedoek.
regenboog badpak zeeman
De dames werden instantly verliefd op deze leuke regenboog badpakken. Bij papa hebben ze die nog nodig, dus ze hadden geluk. Verder nog wat hemdjes (ja we hadden er tekort) en sneakersokken met een printje.

Vond het lastig om leuke hemdjes te vinden, veel in maat 134 is al superkort op beha-formaat en dát vind ik echt nog niet nodig voor mijn dochters. Gelukkig heb ik zoals jullie zien na het flink doorspitten van het schap toch aardig wat gevonden in de juiste maat. Kan het te kleine spul weg en hebben ze in 2 huizen weer voldoende.

Bij de jongensafdeling hingen trouwens ook erg leuke shirts! 

Zijn jullie ook al geslaagd bij de Zeeman? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.