Cadeautip: Disney bestek en servies

Een bestekset wordt vaak gegeven als kraamcadeau, maar heb je wel eens gedacht aan een hele serviesset? Zoals bijvoorbeeld de 6-delige sets van WMF. Deze bevatten naast een 4-delige bestekset namelijk ook nog een prachtig porseleinen bord en een (muesli) kommetje!

Gastblog door Esther Noordergraaf

Leuk: WMF Disney servies

Jungle Book

De uitgebreide besteksets zijn er in verschillende thema’s, ze hebben er verschillende van Disney. Wij kozen voor die van Jungle Book. De set komt in een prachtige, grote doos. En als de deksel open gaat en je de bescherm foam verwijdert, zie je in één oogopslag de hele set. Alles mooi tentoongesteld en dus keurig netjes beschermd.

Op elk onderdeel staan prachtige kleurrijke en erg herkenbare afbeeldingen uit de film Jungle Book.

disney bestek set

Mooi formaat kinderservies

Het bordje heeft een prima grootte. Een boterham past er precies op, maar vooral voor het avondeten vond ik het een ideaal formaat. Na het opscheppen van een mooie kinderportie, een aantal aardappeltjes, een schep groente en een stukje vlees, is het bordje precies gevuld. Een vol bord staat wel zo gezellig vind ik zelf altijd. Het kommetje is voor muesli bedoeld, maar aangezien ze dat hier niet eten gebruiken wij het voor het toetje, of een soepje. Dat werkt ook 😉

disney bestek set

Goede kwaliteit

Het bestek is gemaakt van Cromargan® 18/10 roestvrij staal en een kinderbord en kommetje van porselein. Op de doos staat dat gebruik van de set wordt aangeraden voor kinderen vanaf 3 jaar. Wat mij betreft vooral ook vanwege het porselein. Mijn bijna-dreumes gooit nog wel eens met zijn bord of bakjes, dus ja dat zou zonden zijn 🙂

disney bestek set

Het bestek is ergonomisch gevormd, is zeer stevig en heeft geen scherpe randjes. Zowel het bestek als het servies zijn vaatwasmachinebestendig. Inmiddels is het bestek al regelmatig gebruikt, en daarna in de vaatwasser geweest, en je ziet er niks aan, super dus!

Op de website van WMF kun je zien waar deze en andere sets verkrijgbaar zijn. Bestel je je set bij bijvoorbeeld de Meesterslijpers dan kun je het bestek ook nog gratis laten graveren, maar bij Bol.com hebben ze hem ook. Erg leuk als kraamcadeau dus, maar ook voor een 1e, 2e of 3e verjaardag!

Heb jij weleens een kinderservies of bestekset cadeau gedaan of gekregen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.