Nieuwjaarsbloghop: win een Cosy Moments pakket van Kneipp

Lieve allemaal,

Leuk dat je meedoet aan deze bloghop! Ik had je graag een leuk welkom gegeven en mezelf voorgesteld, maar het loopt even anders. Op dit moment zit ik bij de spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Er zijn net een stuk of 15 röntgenfoto’s gemaakt van mijn hand. Gelukkig kan ik op mijn telefoon met 1 vinger dit blogje tikken.

Watskeburt? Ik voelde me een loedermoeder die alleen maar met werk bezig was ipv kwaliteitstijd doorbrengen met haar kinderen. Iets met laptop, kerstspullen opruimen en niet gezellig. Dat terwijl ik ze als co-ouder maar de helft van de week heb… Dus ik dacht laat ik met de meisjes iets leuks gaan doen. Na reacties van mijn lezeressen wilde ik bij Skatefever kijken of mijn oudste deze rollerdisco leuk zou vinden om haar kinderfeestje te vieren. De meiden vonden het inderdaad erg leuk! Ik ging alleen zelf onderuit omdat ik bij de bar moest uitwijken voor een man op schoenen. Hard op mijn stuitje en ik ving mezelf met mijn handen op. Was even van de kaart, gelukkig hadden de barmedewerkers het gezien en werd ik goed bijgestaan. Dacht daarna dat het wel weer ging en kon na een tijdje ook weer zitten op mijn billen maar toen pas voel me op dat mijn duim zo’n pijn bleef doen. Kreeg ik ijs voor om te koelen gelukkig. We hebben daar wat gegeten en de meisjes vonden deze rolschaatsdisco superleuk gelukkig! Maar daarna door naar de HAP en spoedeisende hulp voor mij. Zo maak je nog eens wat mee. En daar schrijf ik dus over op mijn blog ?.

Ik mensen appen vanuit het ziekenhuis… en die riepen dat ook direct: heb je weer iets om over te schrijven. Bij deze!?? Dus meer hilarische belevenissen lezen? Blijf me volgen. Dan komt t goed.

Je komt van Maaike Schrijft Op die deze bloghop organiseert en ik stuur je straks weer door naar Alles Over Speelgoed, maar eerst geef ik nog een leuke prijs weg. Normaal zou ik daar een eigen tekst van maken, maar ik ga zo waarschijnlijk het gips in dus ik pak even het persbericht.

Cosy Moments pakket van Kneipp

Deze winter is het tijd voor iets nieuws in de badkamer. Kneipp® inspireert je graag met de nieuwe verwarmende geurlijn ‘Cosy Moment’. Een crème bad, crème douche en body lotion met warme geurnoten van macadamia en steranijs en een extra sprankelende touch van sinaasappel. Deze fijne crèmige verzorgingsproducten helpen om de natuurlijke vochtbalans van de huid in stand te houden en de warme kruidige geur voelt als een omhelzing. Wil jij ook dat heerlijke gevoel van geborgenheid ervaren deze winter? Kneipp Cosy Moment Crème bad, Crème douche, Body lotion en Geurkaars zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Crème douche Cosy Moment

De Kneipp Crème Douche Cosy Moment is als een zachte streling voor je huid. De formule met macadamiamelk en steranijs hydrateert en verzorgt je huid 24 uur lang*. De warme geur omhult de zintuigen.* Een studie bevestigt dat de natuurlijke vochtbalans van de huid 24 uur in stand wordt gehouden.
Adviesprijs: € 5,99 (200 ml)

Body lotion Cosy Moment

De Body lotion Cosy Moment is een rijke lichaamsverzorging met macadamiamelk die langdurig hydrateert en de beschermlaag van de huid herstelt. De verzorgende formule met vitamine E, sheabutter en huidkalmerende panthenol zorgt voor een zachte en soepele huid. De warme elegante geur van steranijs en sinaasappel geeft een echt verwengevoel. Dagelijks te gebruiken voor de verzorging van de huid. Adviesprijs: € 9,49 (200 ml)

Crème bad Cosy Moment

Kneipp Crème Bad Cosy Moment is een heerlijk schuimend romig crème bad met verzorgende ingrediënten. Het geeft je een gevoel van geborgenheid en beschermt de huid. Advies: voeg naar behoefte de crème bad toe aan het stromende water. Watertemperatuur 36-38˚C en geniet 15-20 minuten van een heerlijk verzorgend schuimbad.Adviesprijs: € 9,49 (400 ml)

Geurkaars Cosy Moment

Verander je huis in een oase van wellbeing met de KneippScented Candle Cosy Moment (Macadamia-Star Anise-Orange). Deze geurkaars met natuurlijke essentiële anijsolie zorgt voor een gezellige en warme sfeer. De kaars heeft 20 branduren. Na gebruik kan de kaars met de decoratieve deksel weer aromadicht worden afgesloten. Adviesprijs: € 7,99 (145 gr.)


Macadamia

Macadamiaolie lijkt op de olie die van nature in onze huid aanwezig is. Gemixt met melkproteïnen verandert het in een mild verzorgende, verzachtende en beschermende macadamiamelk. Deze melk is rijk aan verschillende vitamines en mineralen, zoals mangaan, koper, ijzer, magnesium en zink en heeft een natuurlijke vochtinbrengende werking. Een bijkomend voordeel van macadamia is de prettige geur: deze lijkt op de geur van hazelnoten.

Steranijs

De zaden van de steranijs, een boommagnolia uit China, hebben de kenmerkende anijsgeur. De geur van etherische steranijsolie werkt activerend en kan verlichting geven bij onrust en spanningen.

Sinaasappelolie

Sinaasappelolie is een zonnige olie om de huid en het innerlijk mee te verwarmen en te verwennen. Deze olie werkt sterk op de psyche en is een goed middel bij drukte, stress of een neerslachtig gevoel. Sinaasappelolie maakt je vrolijk.

Winactie

Van Kneipp mag ik dus zo’n mooi Cosy Moments pakket verloten! Laat hieronder een bericht achter en je maakt kans. Tips voor als je in het gips zit met je hand zijn ook erg welkom. Delen is lief, mij volgen ook.

De winnaar is geworden: Ingrid! Van harte, ik ga je mailen voor de afhandeling.

Goed, hop lekker door naar Alles Over Speelgoed.

Geniet van je dag! En gelukkig 2019!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Micky Besselink zegt:

  Met een hand in het gips en toch nog kunnen ‘Kneippen’….ik vind het knap ? Mijn beste tip die ik kan verzinnen is: lees nu dat boek dat je al zo lang wilde, bekijk oude foto-albums en video’s….doe de dingen waar je je normaal geen tijd voor gunt. Beterschap!!

  Trouwens, wat een superfijn pakket, ik doe graag mee.

 2. Iris zegt:

  Oef, wat een verhaal. Note to myself, niet gaan rolschaatsen. Anyway, I love Kneipp!!!! Dus ik doe graag mee

 3. Marleen zegt:

  Heel veel beterschap! Ik heb geen tips voor je helaas. Ik heb (gelukkig) nooit in het gips gehoeven. Ik doe graag mee aan de winactie, het lijkt me echt een heerlijk pakket.

 4. Linda Smeets zegt:

  Wat een heerlijke verwennerij zeg! Voor dat ene beetje me-time goed te besteden. Ik maak graag kans.

 5. Marian zegt:

  Ik doe graag mee!
  Ken je Cool Talk al, tegen jeuk onder het gips?

 6. Loes Ouweneel zegt:

  Ik doe graag mee voor dat heerlijke pakket. Jeetje in het gips… daar heb ik gelukkig geen ervaring mee maar dus ook geen tips. Succes!

 7. Joke Pronk zegt:

  wat vervelend en onhandig zeg….sterkte ermee…de kindertjes zijn zeker wel heel lief nu? 😀 Ik doe graag mee met de verloting…lijkt me zalig!! Tips heb ik niet want ik heb nog nooit in het gips gezeten -afkloppen-

 8. Yvonne D. zegt:

  Lijken me heerlijke producten! Ook ik maak heel erg graag kans! 😉

 9. Yvonne kolk zegt:

  Jaaaa hier word ik blij van, dol op kneipp even een momentje voor mij alleen van genieten ?❤

 10. Claudia Diependaal zegt:

  Ik doe heel erg graag mee! Lijkt me heerlijk zo’n pakket!

 11. E Verschoor zegt:

  Allereerst beterschap!!! Wat een heerlijk pakket……lijkt me superleuk om te winnen!

 12. Lisanne Bons zegt:

  Balen zeg. Beterschap. Doe graag mee. Vind de spullen van Kneipp echt super fijn. Doe graag mee.

 13. Pascale zegt:

  Beterschap!!! Ben gek op Kneipp, doe graag mee!

 14. Emmy zegt:

  Tips heb ik niet, ik weet niet meer hoe we dat oplostten toen ik 6 was ? maar ik loot wel graag mee

 15. Annemiek zegt:

  Jeetje wat vervelend 🙁 ik ben net uit het gips, ik had mijn pols gebroken (van een paard gevallen…). Sokken en ondergoed wisselde ik terwijl ik op de wc zat. Ik heb weken in joggingbroeken geleefd voor het gemak… In bed had ik 2 extra kussentje om mijn pols op te leggen voor de ondersteuning. We hebben weken makkelijker gegeten, airfryer heeft veel voor me gedaan. Meneer AH kwam iedere week de boodschappen thuis brengen. Afhaal/bezorgen hebben we niet zoveel gedaan. Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk, alles kost nu al moeite genoeg. De jongens hebben me goed geholpen met de was ophangen. De wasdroger had het wat drukker, daar ging nu wat meer in dan normaal. Heel veel beterschap!

  1. Marguerita zegt:

   Dankjewel voor de tips! Elastieken broeken zijn idd ideaal 😀

 16. anita kempenaers zegt:

  veel beterschap met je hand, nog nooit in het gips gezeten dus geen tips, doe graag mee voor deze heerlijke kneipp producten en nog mijn beste wensen

 17. Wat een leuk idee om te gaan rolschaatsen! Heel veel beterschap met je hand.
  Ik doe graag mee om het Kneipp pakketje te winnen.

 18. Sharon de Ridder zegt:

  Jemig, wat een pech… Inderdaad wel iets om over te schrijven op je blog 😀 Stoer dat je dat dan ook gewoon op de HAP doet met een hand!

  Ik doe graag mee met de prijsvraag 🙂

 19. Karin Noordzij zegt:

  Jeetje……….je zit echt `om t hand`! Ik hoop te winnen.

 20. Simone zegt:

  Wat een pechvogel! Leuk om je hier te ontdekken!! Ik doe graag mee!! ?

 21. Anne-Laura zegt:

  Beterschap en vooral sterkte zo met je hand in het gips! Ik doe zeker mee voor dit leuke pakket van Kneipp.

 22. Nency zegt:

  Kneipp is verwennerij

 23. Danielle Mayer zegt:

  Beterschap met je hand, dat is inderdaad echt pech hebben. Heel graag waag ik een kansje voor dit heerlijk pakket van Kneipp en maak hierbij graag van de gelegenheid gebruik om mee te doen.

 24. lottie zegt:

  Lijken mij heerlijke producten!
  TIP: probeer zo veel mogelijk met je gebroken hand te doen zolang het kan! Anders krijg je erg veel last van spierpijn in je vingers, schouders en nek wanneer je je hand/arm alleen maar stil laat hangen!
  Beterschap!

 25. erika panjer zegt:

  De beste wensen en wat fijn om zo het nieuwe jaar te beginnen
  super leuk hoor die bloghop ik doe zeker mee
  ik maak dan ook graag kans en deze producten lijken me heerlijk

  1. Marguerita zegt:

   Mjah… nou ik was eerlijk gezegd mijn jaar liever anders gestart, maar het kan altijd erger inderdaad

 26. melissa van stipdonk zegt:

  Gelukkig heb ik het nog nooit ervaren: mijn hand in het gips. Lijkt me in elk geval supervervelend dus ik hoop dat je er snel vanaf bent! Ik maag heel graag kans op de kneipp producten; niet voor mezelf maar voor mijn moeder. die heeft al zolang ik me kan herinneren kneipp in de badkamer staan en ze heeft me de liefde voor kneipp zeg maar met de paplepel ingewreven 😉

 27. Patricia lubbertje zegt:

  Jeetje, wat een pech zeg. Volgens mij kun je zelf dat cosy moment ook wel gebruiken haha.
  Sterkte en beterschap met je hand in ieder geval. Tip heb ik helaas niet voor je. Ik maak graag kans op dit heerlijke verwenpakket

 28. maaike zegt:

  Oeh, een hand in het gips is zo vervelend! Zelf een gebroken pols gehad, en het enige wat echt kan is uitzitten… Wel een tip voor als het gips eraf gaat, je kunt wat duizelig worden (zeker als je snel last hebt van appelflauwtes) dus houdt daar rekening mee en geef het eventueel aan bij de gipsmeester :)!

  Ik maak ook graag een kans op de Kneipp spulletjes, heerlijk! Hopelijk heb je zelf ook iets, zodat je na het gips heerlijk kunt gaan badderen ;).

 29. wilmsen anita zegt:

  Ik wil de produkten van Kneipp graag winnen

 30. Dieuwke zegt:

  Oh wat heerlijk zo’n geweldig pakket. Ik doe dan ook heel graag mee.
  Sterkte met je hand!

 31. Willy Krings zegt:

  Dit heerlijke pakket maakt mijn dagelijkse douchebeurt tot een feest!

 32. Liesbeth Barto zegt:

  Heel graag doe ik mee voor dit heerlijke verwenpakket. Tip bij een gebroken hand? Als je wilt douchen er een plastic zak omdoen en die dichttapen. Als je jeuk hebt een breinaald of iets dergelijks gebruiken. En probeer makkelijke kleding aan te doen zonder knopen en ritsen. Veel sterkte de komende weken hiermee.

 33. sylvia zegt:

  oohh kneipp heeft zulke heerlijke producten, deze heb ik nog niet geprobeerd dus ik doe graag mee! tips voor je hand in het gips heb ik helaas niet voor je, gelukkig geen ervaring mee? maar beterschap en sterkte ermee!

 34. Katrien zegt:

  Oei alvast heel veel beterschap!
  Voel me bijna schuldig om mee te doen met deze winactie.
  Best wel raar om iets te willen winnen voor je handen (en de rest van je lichaam) als de persoon die het geeft een gips krijgt…

 35. Kelly Aarts zegt:

  Heftig uitstapje zo….?
  Wel knap trouwens dat je zo goed blogs kunt typen met 1 hand haha. Leuke prijs, hop gewoon lekker mee!

 36. Wendy zegt:

  Sterkte met het herstel! Ik doe graag mee!

 37. Anita H. zegt:

  Met Kneipp zit je altijd goed. Ik ding graag mee.

 38. GerlindeIJ zegt:

  Aj…beterschap.
  Ik loot graag mee voor dit pakketje

 39. Cristel Stoef zegt:

  Oh heerlijk! Ik doe mee. Kneip is altijd fijn

 40. van erum maria louisa zegt:

  kneipp een zeer mooi produkt

 41. Yvonne zegt:

  Oh wat een pech! Het is heel onhandig zo met 1 hand, maar geef er een positieve draai aan en laat je lekker in de watten leggen. Over een paar weken is het weer voorbij en tot die tijd pak je alle hulp aan die je kunt krijgen. Dat is mijn tip 😉
  Ik lig al een paar weekjes in bed, maar nu gelukkig in mijn eigen bed en niet meer in het ziekenhuis, en ik laat me ook graag verwennen, dus ik doe graag mee.
  Beterschap!!

 42. Anita te Gussinklo zegt:

  Sterkte met je hand.
  Deze lijn van Kneipp lijkt me heerlijk.

 43. Marian Zw zegt:

  Oh nee he! En dan gewoon doorwerken vanuit het ziekenhuis…..hopelijk gaat net nu weer wat beter. Wens je een heel goed jaar en een fijn blogjaar. Wil graag meeloten voor zo’n fijn verwenpakketje.

 44. Joyce van Meeuwen zegt:

  Ai! Sterkte zeg! En wat een heerlijke prijs is dit zeg! Ik doe mee en duim!

 45. barbara zegt:

  winterse, zalige geuren

 46. Chanel L zegt:

  Misschien is een tip voor wat afleiding een taal leren online? Daar heb je niet erg je hand bij nodig 🙂 in ieder geval veel sterkte! En wat een geweldig pakket zeg

  1. Marguerita zegt:

   Nou er moet gewoon geld verdiend worden, dus dat laat ik even zitten. Heb nog wel een paar seo cursussen die ik moet afronden

 47. Katja Hendriksen zegt:

  Jeetje, succes met je hand! Wat mij betreft mag het verwenpakketje wel naar jou hoor!

 48. Marian B zegt:

  Allereerst nog de beste wensen! Beterschap met je hand, sorry geen tips… Kneipp is een fijn merk, en dit pakket zal ongetwijfeld heerlijk zijn. Wat verwennerij voor 2019 is altijd welkom natuurlijk 😉

 49. Kaar zegt:

  Zooooveel ZEN-MOMENTJES in mijn thuis-SPA..mmmmmm.
  Dol op deze belevenis en krijg zoveel energie van deze zalige verwennerij & instant geluksgevoel.

 50. Sandra zegt:

  Owwwww kneussie, rustig aan doe is mijn advies maar dat is uitdaging voor zo’n actieve moeder als jij 😉 ik doe heel graag mee met deze heerlijke winactie!

 51. Xaviera Jamie zegt:

  Wat een slechte start om 2019 met een geblesseerde hand te moeten beginnen! Graag doe ik mee aan de verloting van deze heerlijke ontspannende actie van Kneipp!

 52. Centine Blaakman zegt:

  Ik word heel blij van dit fijne Kneip-pakket! Beterschap, hopelijk kun je zelf snel ook weer lekker tutten en smeren met allerlei fijne spulletjes.

 53. Lotte zegt:

  Ik weet uit ervaring dat je op gekleurd gips heel goed plaktattoes kan plakken. Misschien leuk om met de kinderen samen te doen. Om wit gips kan je natuurlijk tekenen. In ieder geval hoop ik voor je dat je snel geneest.
  Het zou natuurlijk heerlijk zijn om deze prijs te winnen

 54. Susan Ferwerda zegt:

  Heel veel sterkte met je hand en helaas alleen de tip als het jeukt pak een breinaald om te krabben. Toen mijn dochter haar arm had gebroken zat er altijd 1 in haar schooltas! Ik zou dit pakket super graag willen winnen – het is leuk om aan het einde van de dag te ontspannen.

 55. Diana Otten zegt:

  heerlijk wat verwennerij daar ben ik stiekem wel aan toe, dus ik hoop op deze kneipp prijs

 56. Mientje Lok zegt:

  Wat een heerlijk verwenpakket voor mezelf! ik maak graag kans

 57. Aleesha Verhoeff zegt:

  Ai wat een pech voor je. Maar gelukkig is het je hand en niet je voet en kan je dus wel makkelijker de deur uit.
  Mijn tips:
  Netflixen, boeken lezen, spelletjes doen, maar vooral je er aan toe geven en laten verwennen.
  Daarnaast maak ik natuurlijk super graag kans op deze lekkere set van Kneipp

 58. Will Langenberg zegt:

  Allereerst van harte beterschap met je hand.
  Hoop dat het snel weer goed gaat. Heb helaas geen tip voor je. Alleen ik heb mijn linkerhand veel gebruikt, omdat het mijn rechterhand was die ik in het gips had.(zie hieronder)
  Ik ben een keer gestruikeld en op mijn hand gevallen, omdat ik mijn val wilde breken en toen heb ik mijn banden in mijn pols gescheurd . Daar ben ik toen aan geopereerd en dat is allemaal weer helemaal in orde gekomen.
  Ik wens jouw en je familie een fijn en gezond 2019.
  Ook weer leuk om met deze Nieuwjaarsbloghop mee te doen en voor zo’n heerlijk pakketje Kneipp producten.
  Kneipp is één van mijn favorieten. Het zijn fijne producten .Gebruik altijd hun badolie.
  Heel graag doe ik mee en heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Ik hop nu weer door naar Allesoverspeelgoed.

 59. Romy Nijhuis zegt:

  oee heerlijk! ik doe graag mee. Lekker ontspannen in bad en alles vergeten

 60. Hanneke zegt:

  Wat een super gaaf pakket ❤️
  Deze zou ik dolgraag willen winnen.

  Stetkte met je hand?

 61. Pauline Jans zegt:

  Ohh, balen zeg! Heel veel beterschap!

  En uiteraard maak ik graag kans op zo’n fijn Kneipp-setje!

 62. Annie den Uijl - Oudshoorn zegt:

  Wat een ontzettend toffe actie! Ik doe heel graag mee en zal onder het genot van een kop thee, mijn duimen gaan draaien. Hopen op een beetje geluk, ? want ik maak toch heel graag kans op deze heerlijke set!

 63. Irene Niec zegt:

  Veel beterschap gewenst, graag doe ik mee met de fijne winactie

 64. Marja Legius zegt:

  Van harte beterschap. Wat een leuke actie Ik loot dan ook graag mee.

 65. Nelly zegt:

  Mijn tip: rust lekker uit, het komt weer goed.
  Ik loot graag mee.

 66. Trotsema fati zegt:

  Allereerst een spoedige herstel toegewenst!
  Ik waag heel graag een kansje op dit gave pakket!

 67. tamara roos zegt:

  Allereerst nog de beste wensen en heel veel beterschap.
  leuke actie zeg, doe natuurlijk graag mee voor dit heerlijke pakket.
  Tips heb ik helaas niet voor je. Gelukkig hier nog niet gehad dat een van ons een arm o.d. in het gips had.

 68. Viv Schobben zegt:

  Geen tips voor je helaas maar wat ontzettend balen zeg. Beterschap meis!
  Kneipp is genieten met een hoofdletter G, heerlijk!

 69. Nicole zegt:

  Veel beterschap Meis.. Doe niet mee met de winactie maar wilde dat nog eens even zeggen!

  1. Ina zegt:

   Beterschap met je hand en mijn tip is om te proberen het geen last of ergernis te laten zijn, maar een pas op de plaats en hulp accepteren. En die andere hand die nu dubbel werkt lekker verwennen met een fijne Kneipp olie. Ik zou het pakket dolgraag winnen en verdelen onder mijn drie lieve schoondochters, die elk om andere redenen wel een verwenmomentje kunnen gebruiken.

 70. sanne brattinga zegt:

  Oeh dat is vervelend!! Beterschap! Ik doe graag mee, kan wel wat extra vertroeteling voor mijzelf gebruiken haha, ben docent en maandag mogen we weer! Wij denken altijd we doen rustig aan, maar helaas denken de leerlingen daar altijd anders over haha.

 71. Nadine zegt:

  Ik wil deze zo graag proberen! Ik doe dus mee!

  Beterschap! Tips heb ik helaas niet. Ik heb er nog nooit mee hoeven dealen gelukkig!

 72. Bets zegt:

  Veel beterschap met je hand! Wat een heerlijke verwennerij met dit fantastische fijne Kneipp pakket. Hiervoor las ik maar wat graag vele Cosy verwen momenten in, want dit is toch wel ontzettend lekker om heel veel van te genieten. Ik doe er super graag voor mee!!!

 73. Mechelina van lonkhuijzen zegt:

  Waag graag een kans voor een verwen moment voor mezelf ben het eerste halfjaar erg druk op mijn werk

 74. Nicolle zegt:

  Oh, wat ontzettend vervelend een hand in het gips. Laat je lekker verwennen door alle lieve mensen om je heen. Af en toe een klein beetje rustig aan doen is ook wel eens erg goed voor een anders zo druk mens. Even tot rust komen! Als je hand weer beter is en ben je weer helemaal uitgerust met bergen energie. En zelf ook een heerlijk Kneipp badje nemen, daar knap je van op 😀

 75. Judith Rotmans zegt:

  heerlijk zeg, zie mezelf al liggen in mn bad, kaarsje op het randje erbij… hmmm
  en beterschap!!

 76. Naomi zegt:

  Wat een fijn pakket!

 77. MarjonS zegt:

  Ik heb helaas geen tips voor je. Zo’n leuk uitje dat eindigt met pech.
  Beterschap ermee!
  Ik doe in ieder geval graag mee voor deze prijs.

 78. Corinne de Graaf zegt:

  Allereerst beterschap toegewenst!
  Heb eigenlijk geen tips.
  Ik heb dit zelf namelijk gelukkig nooit meegemaakt.
  Ik doe graag mee voor het pakket.

 79. Julia van empel-stamate zegt:

  Beterschap! Ik vind kneipp heerlijk. Ik doe graag mee.

 80. Marieke Flikweert zegt:

  Ik loot graag mee!

 81. Francis Boom zegt:

  Beterschap. En hopelijk gaat het snel beter met je. Dit pakket lijkt me echt geweldig. Echt een wintergeur, nu alleen de sneeuw en de kou nog. Haha

 82. cindy pater zegt:

  Gips is nooit leuk, sterkte daarmee en voor het komende jaar veel geluk en gezondheid gewenst. Voor dit pakketje. Waanzinnig! Ik ben gek op steranijs en dit in een product verwerkt is nog beter, wat een verwennerij.

 83. Karin zegt:

  Leuk! Ik doe graag mee. Meestal doe ik me aan winacties voor mijn dochters, nu een keer voor mezelf ?

 84. Majonne Twigt zegt:

  Heel veel beterschap, lief dat je meisjes helpen. Broek met elastiek, want een knoop dichtmaken is nu echt lastig.

 85. Xenia zegt:

  Jeetje wat een pech om zo het nieuwe jaar te beginnen! Een gelukkig nieuwjaar en voor nu beterschap en rustig aan..
  Ik denk dat je deze leuke prijs beter zelf kan winnen, je kan het nu wel gebruiken
  Liefs Xenia

 86. Boer zegt:

  Ik volgde je al en doen natuurlijk mee. Wat vervelend zeg! Gewoon meer oefenen bij de rollerdisco 😉

 87. Soet zegt:

  Ja, graag!

 88. Heidie zegt:

  Beterschap met je duim/hand maar beter daar iets mee dan je stuitje breken want dat was helemaal erg geweest.
  Ik doe graag mee. Ik ben fan van Kneipp producten maar deze lijn ken ik nog niet.

 89. Simone Wiersma zegt:

  Tips… mmm geen. Sorry. Het is gewoon super onhandig! Sterkte! En ik loot graag mee!

 90. Sabine Hensens zegt:

  Oh beterschap! Ik volg al een hele poos en dat blijf ik ook zeker doen!!

  Ik zou het heeeeeel leuk vinden om een kansje te mogen maken op deze verwennerij. Ik ken deze serie nog niet en ben er heeeeeeel benieuwd naar. Even een me-time momentje zie ik wel zitten 😉

 91. Mirjam Hellingman zegt:

  ✨✨Allereerst iedereen een gelukkig en gezond 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣! ✨✨

  Wat vervelend dat je nu in het ziekenhuis zit. Ik hoop dat het allemaal snel geneest.

  Superleuk initiatief deze Nieuwjaarsbloghop. Ik maak heel graag kans op het Kneipp Cosy Momentspakket, wat een verwennerij! Nu hop ik weer even verder …?

  Ik volg je op Facebook (Mirjam Hellingman) en Instagram (mirremeid)

 92. E. Wout zegt:

  Wat super balen zeg!! Beterschap…. Maar nu effe geen huishouden ?
  Leuke Winactie btw, ik doe graag mee ?

 93. Ilja W zegt:

  Oh jee, wat een pech! In ieder geval beterschap! Ik heb helaas ook geen extra tips voor je, neem aan dat je de standaard dingen zoals douchen met een plastic zak om, etc. wel weet. Verder als het kan je ook goed laten verwennen natuurlijk, dat is immers altijd goed 😉

 94. Tamara zegt:

  Beterschap! Rolschaatsdisco lijkt me wel heel cool!

 95. Marina zegt:

  Oei Dat is niet zo best. Veel beterschap ?. Gelukkig kun je nog op je telefoon!!! Lijkt mij wel heel onhandig!! Maar ik doe wel mee met deze heerlijke verwennerij ?. Mijn hele gezin is van van Kneipp ?.En we vinden ook de geuren heerlijk!! En een voorraad hiervan is echt nodig ?

 96. Stefanie zegt:

  Veel sterkte met je hand! Ik doe ook graag mee om dit heerlijke pakket te winnen!

 97. Michael Bouwman zegt:

  LEUKE actie en een MOOIE kans om mijn prachtige vrouw hiermee te mogen verrassen en HEEL blij te mogen maken met deze mooie prijs. 🙂 Ze staat in MINDERE en GOEDE tijden altijd voor mij klaar 24/7 🙂 ongeacht wat er is daarom heeft ze dit volgens mij meer dan verdiend!! 🙂 <3 Ze vergeet zichzelf maar al te vaak en cijfert zichzelf ondanks haar eigen lichamelijke ongemakken helemaal weg in het belang van een ander en is altijd erg behulpzaam voor alles en iedereen. Is een topvrouw met het <3 op de juiste plaats. Hopelijk mag ik een van de gelukkige winnaars zijn en mijn vrouw hiermee verrassen 🙂

 98. Ling Choi zegt:

  Beterschap! Ik doe graag mee, lekker om mezelf te verwennen en dat lukt zeker met dit heerlijk pakket van Kneipp.

 99. Marange Krouwel zegt:

  Ik heb nog nooit wat gebroken, dus tips heb ik niet, sorry. Maar ik doe graag mee! Heerlijk mama verwenmomentje.

 100. Denise zegt:

  Allereerst heel heel beterschap! Helaas heb ik geen tips voor je, alleen een virtuele toiToi toi! Heel graag doe ik mee aan deze fantastische winactie! De geur lijkt mij heerlijk! Fijn weekend. Liefs Denise

 101. Cobi zegt:

  Succes met je arm! En laat je maar lekker verwennen.
  Ik doe graag mee voor deze leuke set

 102. Clau-dya zegt:

  Oeps, van die lullige ongelukjes waar je gelijk een paar weken aan vast zit, sterkte! Maar wel heerlijke actie om het nieuwe jaar mee te starten en doe graag mee.

 103. Anna Wienen zegt:

  oooooh wat een heerlijk pakket! ik doe heel graag mee…

  mijn tip: laat je verwennen door een ander… vooral zo min mogelijk zelf doen 😉

 104. Jennifer Lee zegt:

  Ik doe super graag mee voor dit Kneipp pakket. Lijkt me enorm heerlijk! En heel veel sterkte met je hand!

 105. G.T. zegt:

  Oh joh, wat een pech!
  Geen ervaring met hand in het gips, maar doe vooral rustig aan. Niet bloggen is dan ook oké.
  In deze toffe bloghop doe ik dan weer wel graag mee met je winactie.

 106. Patricia Paling zegt:

  Ach…beterschap!!! ? Helaas geen tips voor je! Ik doe heel graag mee voor deze verwennerij van Kneipp! Lijkt me echt een heerlijke geur! ??

 107. Sabrina zegt:

  Oh pechvogel! Met aankleden iig eerst die hand en verder heel veel geduld 🙁
  Ik doe graag mee voor de cosy moments!
  Veel sterkte voor jou!

 108. Linda Raaijmakers zegt:

  Wat een heerlijke verwennerij, ik doe mee. Als tip kom ik niet verder da Netflix haha

 109. Patricia zegt:

  Ik ben wel toe aan een cosy moment voor mezelf, maak graag kans

 110. Jacqueline Van de Manakker zegt:

  Wat een heerlijk pakket, ik waag dolgraag een kansje, zou lekker genieten zijn

 111. Loes zegt:

  Oh beterschap met je hand zeg! Wat een pech… tips heb ik niet… maar aangezien ik zelf ook in de ziekenboeg zit momenteel, zou ik zo’n pakket wel heel graag winnen. Niet eens voor mezelf, maar als bedankje voor mijn lieve moeder, die werkelijk met alles helpt! Ze komt een dag extra oppassen en komt zelfs om mijn haren te wassen als het zelf niet gaat! Die verdient dus wel een extraatje, als dank voor alle goede zorgen…

 112. Anke Boonen zegt:

  Heerlijk een pakket van Kneipp. Ik doe graag mee en jij heel veel sterkte en een goed herstel gewenst.

 113. Maaike zegt:

  Oh die lijkt me echt heerlijk! Ik loot graag mee! En beterschap!

 114. Jolein Jolein zegt:

  Oh wat een heerlijk pakketje is dit zeg ! Heerlijk voor als ik even lekker ‘mama’ tijd in las ? tips voor een hand in het gips heb ik eigenlijk niet, ik heb alleen een arm in het gips gehad en en toen was ik nog maar een kindje dus ik weet er niet veel meer van hahah

 115. elisabeth maria martina zegt:

  wat een heerlijke verwennerij, maak mij maar blij

 116. ingrid zegt:

  Wat balen zeg zo n ongelukje maar wat een topper dat je gewoon mee doet aan de bloghop. De prijs vind ik geweldig. Ik ben groot fan van Kneipp dus doe heel graag mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.