Té leuk: blingbling sleutelhanger met foto

Kleine cadeautjes zijn soms echte blijmakers. Zeker als ze gepersonaliseerd zijn én leuk verpakt. Vind jij het lastig om je verlanglijstje op te stellen? Misschien is het leuke cadeautje dat ik van Shoppe.nl toegestuurd kreeg een fijne tip! Om het nog leuker te maken mag ik bovendien 25 euro shoptegoed in deze webshop verloten. Nou, nu moet je wel verder lezen toch?

sleutelhanger met foto

Ik vond alleen al de manier waarop ik mijn cadeautje van Shoppe.nl kreeg toegestuurd heel erg leuk. Die tekst op de kaart is erg toepasselijk.

Wat heb ik gekregen?

In het mooie zilveren zakje zat een ontzettend leuke blingbling sleutelhanger mét een foto van mijn dochters. Hiervoor mocht ik zelf een foto insturen en dat werd één van de gave ‘sgoolfoto’s’ (ja zo heet het bedrijf dat die foto’s op school heeft gemaakt) van het afgelopen schooljaar. Hiervan had ik de digitale exemplaren gekocht, maar er nog niets mee gedaan. Beide meisjes staan er op. Nu is zo’n sleutelhanger natuurlijk ook leuk voor aan de schooltas van je kind, maar in dit geval heb ik het cadeautje stiekem zelf gehouden (voorkomt ook ruzie wie hem mag hebben). Even mijn sleutelbos opgepimpt en de oude versleten hanger in de prullenbak gemikt. Deze is een stuk leuker! Vooral omdat ik zo de meisjes altijd samen bij me heb en ze steeds even zie, ook op de dagen dat ze niet bij mij zijn. Deze sleutelhanger met foto kost 13,49 euro bij Shoppe.nl. Ze hebben ook allerlei andere varianten.

Winactie

Van Shoppe.nl mag ik een ontzettend fijne prijs onder mijn lezers verloten, namelijk een cadeaubon van 25 euro die je kunt besteden in de hele website. Heb je iemand verloren en ga je voor een as-sieraad? Wil je iemand verrassen met een armband of sleutelhanger met foto? Of ga je voor een bedelarmband of een armband met naam? Neem een nu kijkje in de webshop vol persoonlijke sieraden.

sleutelhanger met foto

Hoe doe je mee?

Laat in een reactie hieronder weten welk sieraad je gaat kopen van de cadeaubon als je wint en volg shoppe op Facebook. Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je me volgt op Instagram, de winactie deelt op social media of je vrienden tagt om ook mee te doen. Deze winactie loopt minimaal een week, daarna maak ik in dit artikel de winnaar bekend en deze ontvangt een mail. Alle winnaars en winactievoorwaarden kun je hier vinden.

De winnaar is geworden: Micky Groot! Van harte, ik ga je mailen voor de afhandeling.

Hoe vind je mijn nieuwe sleutelhanger? En wat zou jij uitzoeken als je het shoptegoed wint?

disclaimer

Reacties

 1. Kristel Gubbels-Daemen zegt:

  https://www.shoppe.nl/foto-armband-vrouw.html deze lijkt me geweldig met mooie foto’s van onze 2 dochters.

 2. elisabeth maria martina zegt:

  mooi cadeau voor mijn kleindochter ze word binnenkort 10 jaar en ze spaart sleutelhangers, wel een geweldig gebaar, verras haar maar

 3. Micky Groot zegt:

  Wat een leuke cadeau-ideeën!
  Een foto armband voor opa die gek is op zijn enige kleinkind zou ik uitkiezen.

 4. Anna zegt:

  Ik zou voor een mooi armbandje gaan met de geboortedatum van mijn dochter

  Facebook: An Na

 5. Cindy Framke zegt:

  Superleuk die sleutelhanger! Ze hebben hele mooie dingen. Als ik het shoptegoed win dan ga ik voor een plaatarmband. Van mijn 2 dochters heb ik al een armband met hun naam. Maar nu ben ik in verwachting van ons 3e kindje. In november verwachten we ons 3e meisje. Dus dan wil ik heel graag een plaatarmband met haar naam. Zodat ik ze straks alle 3 om mijn pols heb. Dus het shoptegoed zou supermooi zijn om te winnen.

 6. Daniëlle zegt:

  Wat een leuke sleutelhanger, ook leuk dat het zo leuk verpakt is! Ik doe graag mee met de winactie! Ik zou hem denk ik een sleutelhanger voor mijn moeder nemen, met een leuke foto van mij en mijn zussen, of met een foto van de hond! Leuk voor haar verjaardag!

 7. sylvia zegt:

  oohh wat leuk zeg, als ik mag winnen dan zou ik denk ik voor een mooie leren armband met foto van de kids gaan, welke daar moet ik nog even over nadenken, ze zijn allemaal zo mooi, moeilijk kiezen!

 8. Anita te Gussinklo zegt:

  Wat leuk zo’n foto sleutelhanger

 9. Cobi zegt:

  Ik ga voor een mooie sleutelhanger!

 10. Cindy zegt:

  Wow dit zou mijn mooiste verjaardagkado zijn hanger met foto van 3 schatjes van kids!.

  Heeeeel heeel blij maak je me ermee!!!♡♡
  Doe mee

 11. Anita H. zegt:

  Ik denk dat ik zou gaan voor een bedelarmband: zwarte basis met hangende bedeltjes.

 12. Patricia Lubbertje zegt:

  Wow wat een leuke prijs en wat een moeilijke keuze. Ik denk dat ik een sleutelhanger zou uitkiezen als kado voor mijn vader. Ik wil hem hiermee een beetje opvrolijken.

 13. Lynn Brekelmans zegt:

  Prachtig! Ik zou zo ontzettend blij zijn met de sleutelhanger ♥

 14. Sharon de Ridder zegt:

  Ik zou zo’n prachtige memory locket kopen <3

 15. Marian B zegt:

  Leuk zo’n sleutelhanger! Ik vind zo’n fotoarmband ook wel heel erg leuk moet ik zeggen, maar welke is de mooiste? Die keuze maak ik wel als ik mocht winnen 😉

 16. Annie den Uijl zegt:

  Wauw, wat gaaf, wist niet dat er bedels met foto bestonden, voor mijn armband, dat wordt het dus!

 17. Annick zegt:

  Wat een mooie persoonlijke sieraden. Daar hou ik van! De keuze is echt moeilijk.
  Een Floating Locked aan een sleutelhanger met daarin charms die de karakters van mijn kids weerspiegelen en afsluiten met een mooie dangle. Maar de clicks met foto zouden ook heel gaaf zijn voor aan mijn armband.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.