Inspiratie voor de stoere keuken

Modern, strak, zwart en houten accenten. Ik houd ervan. Vandaag inspiratie voor de keuken. Hoe kun je houten en zwarte accenten toepassen voor een stoere look? De uitgelichte afbeelding komt van Keukenmaxx en daar zie je hoe houten deurpanelen toch modern kunnen ogen. Zelf zou ik nog wat groen in de vorm van plantjes toevoegen en dan is het een droomkeuken. Vandaag tips en inspiratie voor een keuken in deze stijl.

houten keuken
Foto: Keukenmaxx

Bij Keukenmaxx kun je nog veel meer mooie plaatjes van houten keukens vinden. Deze vind ik persoonlijk erg gaaf.

Zwarte Wesco

Een zwarte vuilnisbak past perfect in dit plaatje, bijvoorbeeld de stoere metalen Wesco Baseboy. Deze pedaalemmer heeft een soft close systeem. Als je slim bent koop je hem nu met een flinke korting in de opheffingsuitverkoop bij kookwinkel Cook and Co, de variant van 20 liter kost nu 81 euro en ze hebben meer leuke voordeeltjes omdat de winkel uit de lucht gaat.

wesco baseboy zwart

Composieten Cosentino aanrechtblad

Kira is één van de nieuwste Cosentino aanrechtblad kleuren, geïnspireerd op de puurheid en originaliteit van natuursteen, aangevuld met fijne eigenschappen van composiet. Kira heeft een stoere afwerking in aardetinten en is onderdeel van de Natural Collection van Dekton. Ik vind de grillige trekken van dit blad prachtig: een sterk aderpatroon als echt steen dat in miljoenen jaren door de aarde is gevormd en een mooie matte afwerking. Het materiaal kun je overigens ook toepassen voor de vloer, wand of badkamer. Dekton is bestendig tegen UV-stralen, slijtage, vlekken, krassen en  plotselinge temperatuurverschillen (je hete pan kun je er dus gewoon op zetten).

aanrechtblad cosentino
Foto: Cosentino

Houten serveerplank

Zelf heb ik een houten serveerplank van Blomus, gekregen voor mijn blog vanwege de spaaractie bij Albert Heijn. Dit soort houten planken kun je in elke kookwinkel krijgen. Zet ze op je aanrecht of hang ze aan de wand en je hebt meteen een sfeervol stukje decoratie dat nog nuttig is ook! Serveer je je hapjes in stijl.

houten serveerplank
Serveer je hapjes in stijl op een houten plank. Hier toastjes met avocadopasta en licht gezouten zalm. Foto: Shutterstock

Vloerkleed van katoen en leer

Geen huis zonder zachte materialen, als je keuken doorloopt in je woonkamer zoek je natuurlijk een net zo stoer vloerkleed. Blomus heeft vloerkleden geweven in puur katoen, of in een mix van katoen en vlas, maar ook van stoer katoen en leer! Ze zijn grof geweven en hebben zichtbare, gestikte naden die het geheel karakter, leven en diepte geven. De kleden zijn gemaakt van reeds gebruikte materialen. Op deze foto zie je hoe vloerkleed Rudea Solo tot zijn recht komt in een stoere woning met houten accenten.

blomus vloerkleed rudea solo
Foto: Blomus

Matzwarte keukenkraan

In de stoere keuken wil je natuurlijk een stoere keukenkraan. Deze van het merk Meir Black, verkrijgbaar bij Mastello voor 279 euro, is heel erg gaaf vind ik zelf. Zeker in combinatie met de zwarte spoelbak met afdruipdeel.

meir black keukenkraan
Foto: Mastello.nl

Kruidentuintje in stijl

Voor de nodige groene accenten plaats je wat kruiden in je keuken om de boel op te fleuren. Als je er de ruimte voor hebt, kun je met deze kweektafel van Elho zelfs een complete mini-moestuin in je keuken kwijt. Of in je tuin of balkon natuurlijk. Hij heeft de ideale werkhoogte om stekjes te planten en te laten groeien tot grotere groente, fruitplanten en kruiden. Kun je altijd even snel iets bij knippen tijdens het kokkerellen. Wat dacht je van cherrytomaatjes, basilicum, munt of rozemarijn? Combineer de kweektafel met de kweekkap van Elho voor optimaal groeiresultaat. De kap bevat een ventilatieregelaar aan de bovenzijde. Regel hiermee zelf de temperatuur en luchttoevoer en creëer zo een ideaal kweekklimaat. Alle producten uit de green basics collectie van Elho zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Ze zijn makkelijk te verplaatsen doordat ze licht in gewicht zijn. Het UV-filter zorgt ervoor dat de tafel ook in de volle zon gezet kan worden zonder dat kleuren vervagen. De verkoopadviesprijs bedraagt 35,99 euro.

elho moestuin

Meer inspiratie? Lees mijn andere artikelen met inspiratie voor de keuken.

Welk item vind jij het mooist?

disclaimer

 

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Amanda zegt:

    Die kruidentuin is leuk zeg!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.