Welke 10 dingen kopen mijn lezers en ik bij Primera?

Wat koop jij eigenlijk bij de Primera? Kom je er weleens? Ik vroeg het mijn lezers en geef zelf ook antwoord op de vraag. Sinds ineens de Primera vlakbij school gesloten is, kom ik er niet zoveel meer als voorheen. Toch blijf ik het een leuke winkel vinden. En niet alleen vanwege de postpakketjes die ik daar kan ophalen (en versturen). Afgelopen week wilde ook dochterlief graag even bij deze winkel naar binnen want: “ze hebben er zulke leuke boekjes mama.”

primera winkel shutterstock

Die boekjes doen het hem inderdaad. Ik vind het ook heerlijk om tussen de tijdschriften te neuzen. En tussen alle andere papierwaren en cadeautjes. Zeker op momenten dat er zoals nu weer allemaal nieuwe schoolspullen liggen. Rond Kerst en Sinterklaas loont het ook om er even binnen te lopen.

De 10 dingen die jullie het liefste kopen bij Primera:

  1. Kaarten
  2. Cadeaubonnen (tijdschriftenbonnen bijvoorbeeld, gift for 2 of psn cards)
  3. Pakketjes (nou ja, het versturen of ophalen daarvan)
  4. Loten (krasloten vind ik zelf heel leuk, of in december een staatslot)
  5. Tijdschriften! Flow, Libelle, Margriet, Mama, Panorama, Barbie, Donald Duck, Privé en nog veeeeeeeeeeel meer leuke titels
  6. Hype artikelen (spinners, gumpennen)
  7. Knuffels (Beanie Boo)
  8. Top Model spulletjes
  9. Zomervakantieboeken (voor volwassenen en kinderen)
  10. Schoolspullen (agenda’s, schriften, pennen, rugzak)

Leuk om aan de reacties te zien dat jullie er voor dezelfde dingen naartoe gaan als ikzelf. In mijn ‘before the kids’ periode kocht ik er ook nog wel eens een mooi leesboek voor mezelf. Nu zijn de boeken die ik er koop vooral bestemd als cadeautje voor de kinderen. Vaak hebben ze bij Primera alleen de meest populaire boeken liggen en dat maakt de keus wat makkelijker. Verjaarskalenders, scheurkalenders en planners miste ik nog in de reacties op Facebook, maar dat is natuurlijk meer een decemberding. En ik vind het makkelijk om er even binnen te wandelen als het printerpapier op is.

Loop jij ook graag even de Primera binnen om tussen de tijdschriften en cadeautjes te neuzen?

Uitgelichte afbeelding: DutchMen / Shutterstock.com

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.