De 10 gaafste nieuwe producten voor baby’s

De babytijd is bij mij voorbij, maar als mamablogger ontvang je natuurlijk wel al het nieuws over mooie nieuwe producten in je mailbox. Tijd om deze eens op een rij te zetten voor jullie, want ik weet dat er genoeg mama’s van jonge kinderen en zwangere dames meelezen. Onderstaande producten vind ik het vermelden wel waard. ben heel benieuwd of er direct iets tussen zit waarvan je denkt “dat moet ik hebben”?

Voksi Baby nestje

Het verstelbare en draagbare Voksi Baby Nest van Baby Matters biedt een veilig en knus plekje voor je kleintje. Met zijn ovale vorm lijkt dit ‘nestje’ heel erg op de baarmoeder waar je baby 9 maanden heeft vertoefd. Het is draagbaar, licht, compact en kan op elk plat oppervlak geplaatst worden. Bovendien voldoet het aan hoge veiligheidsnormen met zachte materialen en tegelijk een stevig en zacht matras. Dit babynestje is ideaal om je kindje overal te slapen te leggen, dus ook voor spontane bezoekjes aan vrienden of familie! Daarnaast is het om te toveren tot een comfortabele speelplek met een speelboog. Het Voksi nestje is verkrijgbaar in 4 kleuren: licht- en donkergrijs, roze en blauw en heeft een adviesprijs van 119 euro.

Stokke Trailz met een zwart onderstel

De Stokke Trailz is de terreinwagen onder de kinderwagens en rijdt moeiteloos over elke ondergrond. Zijn stoere karakter wordt nu gecombineerd met de typische Scandinavische stijl door een nieuw, zwart onderstel. Door het zeer kwalitatieve metalen en mat polymeren onderstel krijgt hij een lekker ruige uitstraling. De herontworpen zitting en verbeterde reiswieg bieden jouw kleintje een comfortabele rit, waar die ook naartoe gaat. Om de opvallende uitstraling van deze kinderwagen helemaal compleet te maken hebben ze er ook een kunstlederen handvat – uitgevoerd in zwart of bruin – aan toegevoegd. En hij heeft een pluche, gewatteerde zitting met goede been- en voetensteun, die voorkomt bungelende benen ongeacht de grootte of leeftijd van je kindje. De Stokke Trailz is verkrijgbaar vanaf € 1.099,00.

Hippe fopspeentjes van BiBS

Lekker retro en helemaal hip: de toffe fopspeentjes van het merk BiBS zijn in Denemarken al bijna 50 jaar een absolute hit. De BiBS-speentjes zijn in Nederland verkrijgbaar bij Neobaby, een webshop met producten voor (premature) baby’s. Het zijn echte klassiekers en dankzij de vele kleuren perfect te stylen met iedere outfit. Het speengedeelte bestaat uit 100% natuurlijk rubber, is fluweelzacht en voelt natuurlijk aan. De speen is verrassend betaalbaar, vrij van schadelijke stoffen en speciaal ontwikkeld om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen. Je kunt kiezen uit verschillende toffe kleuren, zoals mint, mokka en roest.

Nieuwe uitvoering Little Tikes Cozy Coupe

Superleuk als kraamcadeautje of voor de eerste verjaardag: de Cozy Coupe van Little Tikes. De glimlach van deze loop- en duwauto’s werkt aanstekelijk en je kunt ze op twee manieren gebruiken. Je kan de auto duwen; ondertussen zit je kindje veilig in zijn autootje om de wereld te ontdekken. Of je kunt de Cozy Coupe aanpassen tot loopautootje, zodat je kindje zelf op ontdekking kan gaan. Vroeger had je alleen de rood met gele, maar nu is ie er ook als lieveheersbeestje of in het roze. De Cozy Coupe heeft een adviesprijs van € 74,99.

cozy coupe
Foto: Little Tikes

Update ogentest consultatiebureau

Okee, niet zozeer een product, maar als mama van een kindje met oogproblemen vond ik dit bericht van Specsavers wel relevant om te delen. Ook voor kindjes zonder oogproblemen is de huidige ogentest op het consultatiebureau een flinke uitdaging, met iconen die stammen uit de vorige eeuw. De zogeheten ‘Burghardt visuskaart’ toont vormen van een melkkan, oldtimer en antieke klok. Voorwerpen die voor de jongsten onder ons vrijwel onherkenbaar zijn en wat de oogmeting daardoor soms lastig uitvoerbaar maakt. Dit terwijl oogzorg voor kinderen tegenwoordig meer aandacht verdient dan ooit: door leefstijlfactoren zoals weinig buiten spelen en het gebruik van smartphones en tablets neemt bijziendheid onder kinderen ernstig toe. Om aandacht te vragen voor het belang van oogzorg bij kinderen, roept Specsavers op om de oogmeting voor kinderen te moderniseren. De optiekketen biedt hiervoor inspiratie met een eerste aanzet van nieuwe iconen voor de visuskaart, die passen in de huidige tijdsgeest zoals een tablet, waterijsje en windmolen. Ik hoop dat orthoptisten, opticiens en consultatiebureaus het massaal overnemen, mijn dochter heeft veel testen moeten doen al vanaf 7 maanden jong en er zijn echt betere dingen te verzinnen. Mooie voorzet, Specsavers!

Koetje Boe Bal van VTech

Never a dull moment met de Koetje Boe Bal, die dankzij de bewegingssensor alert reageert op het kleintje. Even schudden en Koetje Boe speelt, ze is altijd in voor pret. ‘Speel met mij, dat maakt me vrolijk en blij‘, duidelijker kan een koetje niet zijn. Ze kent kleuren en cijfers, maar zit ook vol grappige geluidjes. Ze communiceert voortdurend en kent 45 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Een stevig en duurzaam koetje met karakter.

Foto: VTech

Dooky komt goed uit de test van TÜV Nederland

Welke producten beschermen je kindje in de kinderwagen tegen de zon? Stichting Veilig Kind heeft door TÜV Nederland de meest voorkomende manieren laten testen om te kijken welke het veiligst zijn voor het kind. Uit het onderzoek blijkt dat de universele cover van Dooky een verantwoorde keuze is ter bescherming tegen de zon.
De covers van Dooky zijn gemaakt van ademend katoen. Hierdoor is er genoeg ventilatie en kunnen de baby’s niet verbranden. De cover beschermt tegen UVA en UVB stralen. De Dooky cover beschermt niet alleen tegen de zon, maar ook tegen geluid, licht, wind en sneeuw. Het is een multifunctionele cover van hoge kwaliteit.
De cover is makkelijk te bevestigen door de kunststof ringen. Door de ringen aan de bovenkant is er extra ventilatie. De Dooky cover kan ook opgerold worden op elke gewenste hoogte. Hierdoor is er meer ventilatie, heeft de ouder oogcontact met het kindje en kan de baby ook lekker naar buiten kijken. De cover kan op zowel elk merk autostoeltje bevestigd worden als op elke kinderwagen en buggy. Hij is verkrijgbaar bij diverse babyspeciaalzaken vanaf 19,95.

dooky

Pas op bij hitte!

Uit het onderzoek is tevens gebleken dat de temperatuur in een kinderwagen, afgedekt met een hydrofiele doek, met ruim 7 graden stijgt. Hydrofiel katoen biedt ook geen bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Dit vanwege de open structuur dat UV doorlaat. Zo loopt een kindje in de zon mogelijk risico op verbranding en oververhitting.

Oh-lief Natural Baby Box 

Voor alle (aanstaande) moeders heeft het Zuid-Afrikaanse merk Oh-lief een fijne giftbox samengesteld. De Oh-lief Natural Baby Box bevat alle producten om (pasgeboren) baby’s mee te verzorgen, waaronder de Natural Olive Bum Balm, de Natural Olive Baby Shampoo & Wash en de Natural Olive Tummy Wax voor zwangere vrouwen, een verzorgende balsem voor de buik. De Baby Box is de ideale manier om kennis te maken met de 100% natuurlijke en biologische producten. Daarnaast maakt de box deel uit van het Treevolution programma: voor iedere verkochte box plant Oh-lief namens het kindje een boom in het ‘Platbos Reforesting Project’ in de buurt van Kaapstad. In iedere Baby Box zitten de GPS-coördinaten van de boom. Een bijzonder cadeau om te bewaren én om te delen met het kindje als het wat ouder is. De adviesprijs van de Oh-lief Natural Baby Box is € 29,95.

Foto: Oh-Lief

Hippe UV-werende zwemkleding van Beach and Bandits 

Dat zwemkleding voor baby’s en kinderen er niet alleen heel cool uit kan zien, maar tegelijkertijd ook bescherming biedt tegen UV-straling, bewijst het merk Beach and Bandits. De zwemkleding van dit hippe Nederlandse merk is verkrijgbaar bij onder meer UV-Fashions en is zowel trendy als beschermend met UPF50+ protectie. De collectie van Beach and Bandits bestaat onder andere uit badpakken met originele prints. Denk aan vrolijke zwemkleding met palmboompjes, zwart-wit regenbogen en strandprints. De uv-zwempakjes zijn verkrijgbaar met korte of lange mouwen voor extra bescherming tegen de zon. De badpakken bieden bescherming tegen zowel UVA als UVB stralen, hebben een rits om ze makkelijk aan en uit te trekken en zijn voorzien van platte naden, die huidirritatie voorkomen.

Foto: UV-Fashions

Qboo loop(takel)wagen

Speelgoed opruimen wordt zelfs voor kinderen een leuke taak met de takel(loop)wagen van qboo. Door de vier zwenkwieltjes draait de wagen zonder enige moeite om zijn eigen as. Met de takel wordt een emmer met blokken opruimen een simpel karwei. Maar ook papa’s sloffen zijn snel binnen handbereik… De takel(loop)wagen is gemaakt van een duurzaam berkenmultiplex met een transparante melamine toplaag. Hierdoor blijft de mooie tekening van het hout zichtbaar. Bovendien is het materiaal heel geschikt voor kindermeubilair. Het is hygiënisch, makkelijk af te nemen en het ruikt en verkleurt niet. De adviesprijs bedraagt € 299,-.

Foto: Qboo

Veel van deze producten kun je vinden bij Ikwordmama, neem daar zeker een kijkje!

Welk product spreekt jou het meest aan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nannyjenny zegt:

  Wat een leuke producten! De bibs speen is hier inmiddels al binnen 🙂

 2. Lisette zegt:

  Wat is er alweer een hoop veranderd de afgelopen tijd! Ik zou er bijna weer aan beginnen haha

  1. Marguerita zegt:

   Nou…. of gewoon je grote kinderen er in proppen hahahaha

 3. Liesbeth zegt:

  De looptakelwagen, geweldig! Maar wel groot voor in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.