Wegdromen bij Hästens

Het is alweer even geleden, maar ik mocht genieten van een heerlijk ontbijt door Ron Blaauw in de Flagshipstore van beddenmerk Hästens aan de woonboulevard in Leiderdorp. Voor mij heel makkelijk aan te rijden. Wie over de A4 bij Leiden rijdt, ziet de meubelboulevard heel duidelijk liggen en het ronde Hästens pand kijkt er zo over uit. Zijn jullie al bekend met Hästens?

Hästens is het karakteristieke Scandinavische beddenmerk dat je herkent van het blauw met wit geblokte motiefje. In hun logo staat een paard en dat is niet voor niets. Tijdens het persontbijt vertelde de marketingmanager die speciaal voor ons over was gekomen uit Zweden dat Hästens de kwaliteit kan leveren waar het merk om bekend staat door het gebruik van paardenhaar! Paardenhaar zorgt voor een goede ventilatie, waardoor je minder last hebt van nachtelijk zweten. Elk bed wordt bovendien met de hand gemaakt en op de kleinste details wordt gelet. Daar is de prijs ook naar. Wil je in een echte Hästens slapen, kan dat vanaf zo’n 4 tot 5.000 euro. Maar dan heb je ook wat!

Slapen in Hästens bij Ron Blaauw

Heb je dat geld niet zo 1-2-3 op de bank staan? Wil je weten waarom dit het waard is om voor te sparen? Dan kun je een nachtje slapen in een echt Hästens bed in Central Park, het nieuwe Boutique Hotel van chefkok Ron Blaauw. Hij was tijdens dit persontbijt ook aanwezig, want zijn team had voor ons dit ontbijt klaargemaakt. In Central Park, gevestigd in Voorburg (bij Den Haag) zijn 14 kamers met Hästens bed en je kunt er een nachtje boeken vanaf 99,50 euro. In één van de suites staat zelfs het Vividus model van Hästens, de absolute topper waar ruim 320 manuren werk in zitten om deze te maken. Nieuwsgierig naar de verkoopprijs? Dit bed kost 125.000 euro… Wow!

Droomworkshop

Na de presentatie van Hästens kregen we tips om makkelijker in slaap te komen van droomconsulente Lia Timmer van Xalia Training. Zij coacht mensen met slaapproblemen en heeft zich in dromen gespecialiseerd. Ons gaf ze enkele ontspanningsoefeningen, die we mochten ervaren op een Hästens bed. En oh… die liggen dus echt zalig! Echt iets om voor te sparen. Dan ga ik zelf overigens niet voor het traditionele blauw-wit geblokte patroon, maar een moderne effen kleur. Love it, maar voorlopig wishlist materiaal en ik ben heel blij met het bed dat ik tijdelijk van mijn nichtje kon overnemen na mijn verhuizing.

Anyway, even terug on topic: dromen dus. Lia Timmer gelooft dat dromen veel voor elkaar kunnen krijgen in je leven. Dus als je deze dromen kunt sturen of verklaren of alleen maar onthouden, zou het zomaar kunnen dat je de weg gewezen wordt naar iets dat jij in je leven moet ervaren. Het schijnt dat verschillende uitvinders op hun vernieuwende idee kwamen door een droom… Heel bijzonder en ze vertelde hier allerlei mooie anekdotes over. Maar ook over kinderen die veel problemen ervaarden en deze dankzij haar coaching te lijf konden gaan in hun droom. Mooi om te horen. Ook ons werd naar bepaalde dromen en ervaringen daarmee gevraagd. Zo had ik zelf in een periode van werkloosheid steeds repeterend een droom, waardoor ik midden in de nacht rechtop in bed wakker schoot. Dromen hangen vaak samen met bepaalde perioden of ervaringen in je leven.

Hoe onthoud ik mijn dromen?

We kregen de volgende tips om onze dromen te onthouden mee, zodat deze ons wellicht verder kunnen brengen in ons leven.

  • Ga ontspannend slapen, bijvoorbeeld na een warme douche of bad.
  • Leg een schrijfblok en pen naast het bed.
  • Blijf bij het wakker worden even in je slaaphouding liggen en herhaal in gedachten de droom. Hierbij is vooral belangrijk met welk gevoel je wakker werd en welke personen of kleuren in de droom voorkwamen.
  • Schrijf vervolgens de droom op, eventueel met de datum en titel erbij.
  • Begin daarna pas met je dagritueel (als je later je droom pas opschrijft, is het meeste al vervlogen).
  • Je droom staat genoteerd, je zou er op een later tijdstip iets mee kunnen doen.

Het was een heerlijk begin van de ochtend in ieder geval en ik heb uitgebreid rondgekeken in de showroom van deze Hästens Flagshipstore. Er zijn speelplekjes voor je kinderen aanwezig en naast de bedden verkopen ze ook pyjama’s, sloffen, beddengoed en nog veel meer producten van het eigen merk. Word je heel hebberig van, maar na afloop kregen we een goodiebag mee naar huis met fijne sloffen en een pyjama van Hästens. De sloffen zitten heerlijk en de pyjama bewaar ik nog even

Onthoud jij je dromen of vergeet je ze vrijwel altijd als je wakker wordt?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.