Shopping: voordelig beddengoed!

Beddengoed maakt de sfeer van je slaapkamer. Ik heb daarover al diverse brainstorms met jullie gedeeld, met name wat betreft de kinderkamer maar nu heb ik dan ook daadwerkelijk lekker geshopt. In eerste instantie voor mijn blog, omdat ik van Dekbed Discounter iets uit mocht zoeken. Daar bleef het echter niet bij, want ze hebben momenteel een wel heel aantrekkelijke aanbieding: 3 voor de prijs van 1. Tja en als je dan toch van alles nodig hebt voor je nieuwe huis… dan is dat heel erg prettig!

In eerste instantie viel ik voor het konijntjesdekbed van het merk Good Morning. Dit is gemaakt van 100% katoen en in tegenstelling tot het wat duurdere Snurk kreukt dit beddengoed naar mijn mening iets minder en is het aan 2 kanten bedrukt. Dit was voor mij echt een grote meevaller, ik had beter verwacht van Snurk maar het goedkopere Good Morning maakt mijn verwachtingen dus wél waar voor een lagere prijs. Dit dekbedovertrek kost nog geen 25 euro en mijn jongste dochter is er helemaal verliefd op!

konijntjes dekbedovertrek

Voor mezelf ging ik voor een prachtig aquablauw overtrek met prachtige roze bloemen. Even wat frisse kleuren om me op te vrolijken. Ik kon ze niet in de verpakking laten zitten, dus heb al het beddengoed direct gewassen en uitgeprobeerd op de bedden. In lits-jumaux formaat was deze nog geen 30 euro.

Toen had ik nog 5 euro shoptegoed over en daarvan kocht ik het look-a-like dekbedovertrek van wat ik voor mezelf had uitgezocht in de 1-persoonsvariant. Met vlinders erop <3 Heel meisjesachtig maar niet meer zo kinderlijk, dus perfect voor mijn 7-jarige.

Wat shopte ik nog meer?

De bestelling voor mijn blog was heel snel binnen en ik was blij verrast over de kwaliteit van het beddengoed. Voor een lage prijs toch echt mooi, kreukt niet heel erg en voelt zacht. De kwaliteit van het konijntjesovertrek is wel veruit de beste maar de andere 2 overtrekken zijn ook goed. En zo kreeg ik dus de nieuwsbrief van Dekbed Discounter die mij op de hoogte houdt van voordeeltjes. Momenteel willen ze hun magazijn leeg hebben. Daarom is er nu een actie van 3 stuks kopen en 1 betalen. Dit geldt niet alleen voor dekbedovertrekken. Ik besloot om 2 vierseizoenen dekbedden voor de kinderen te bestellen en 2 hoofdkussens voor mijn eigen bed. Wederom heel snel binnen en alles ziet er netjes uit. Ik ga deze vanavond voor het eerst proberen (dekbed en kussen), dus ik ben benieuwd! Nieuw beddengoed vind ik zelf wel zo fris, dat wil ik echt niet tweedehands en als je dan én kussens én 2x een vierseizoenendekbed voor de prijs van 1 artikel hebt, is dat heel erg prettig.

 

Bed huren?

Wisten jullie trouwens dat ze in deze webshop ook bedden verkopen? Ze hebben een ruim assortiment boxsprings en bieden naast kopen ook de optie om het bed te ‘leasen’. Je betaald hierbij een vast bedrag per maand voor je boxspring (vanaf 1 euro per nacht) en ook dan wordt het voor je in elkaar gezet en krijg je de gebruikelijke service. Ideaal als je net als ik niet een dot geld op de bank hebt staan, maar wel graag op een goed bed wilt slapen. Afijn, ik moet eerst zorgen dat er een vloer in mijn woning ligt. Daarna kan ik op beddenjacht!

Wat vinden jullie van mijn geshopte dekbedovertrekken? En kende je deze winkel (en hun 3 voor de prijs van 1 aanbieding) al?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Ladykiller zegt:

    Prachtige overtrekken! Ga vragen aan mijn vriendin om er ook eentje te bestellen :).

  2. Wat een leuke overtrekken. Ik heb ook nog dekbedden nodig dus ik ga zeker even kijken nu ze deze aanbieding hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.