Win vrijkaarten voor ‘Op zoek naar de Schat’

Houden jullie van tovenarij, spanning en theater? Dan is kindervoorstelling ‘Op zoek naar de Schat’ van Aires Illusions een show om te onthouden. Mijn dochters vonden het voorfilmpje veel te kort en willen er graag meer van zien. Gelukkig mogen wij erbij zijn op zondag 25 februari in theater De Leest in Waalwijk en ik ben ontzettend benieuwd. Het leuke is dat ik 2 vrijkaarten onder mijn lezers mag verloten!

Is zondagmiddag 25 februari nog leeg in jouw agenda? Wil je de voorjaarsvakantie leuk beginnen? Doe dan mee aan deze winactie van Aires Illusions. Als je gezin uit meer personen bestaat kun je voor 8,50 euro per persoon extra kaartjes reserveren. De voorstelling begint om 15.00 uur.

Kortingscode

Tip: Gebruik kortingscode OPZOEKNAARDESCHAT voor 10% korting bij aankoop van kaarten via de website Aires Illusions, geldig tot de dag voor de voorstelling.

Wil jij kans maken op de 2 vrijkaarten voor de magische kindervoorstelling van theatermaker Aires Hovens? Is je agenda leeg zondag 25 februari om 15.00 uur en ligt theater De Lees in Waalwijk op reisafstand? Doe dan mee! Laat hieronder een leuke reactie achter met wie je hier naartoe wilt en waarom. Extra leuk is het als je het bijbehorende bericht op facebook zou willen liken, een vriendin taggen die ook mee moet doen of misschien zelfs delen. Dat zou ik helemaal lief vinden. 

Op Valentijnsdag (14 februari) sluit deze actie, daarna loot ik een winnaar.

De winnaar is geworden: Saskia! Van harte! De organisatie gaat je de kaarten mailen.

Wie heeft er zin in?

Reacties

 1. Saskia zegt:

  Leuk! Ik maak graag kans om samen met mijn zoontje hier heen te gaan. Hij probeer nu zelf thuis al te toveren dus hij zal zeker onder de indruk zijn van echte tovenarij.

 2. Petra Gogan - de Wit zegt:

  Ik doe graag meevoor mijn dochter Iris die toveren heel interessant vindt!

 3. Judith zegt:

  Oh super leuk! Hier een mannetje die gek is op spanning! Wij doen graag mee

 4. Stefana zegt:

  Leuk!
  Hebben we wat te doen op een zondag 🙂
  Ik loot graag mee!

 5. Claudia van Heck zegt:

  Zo helemaal geweldig!! Hier zou ik dolgraag met onze kinderen naartoe gaan! Ze zijn zeker dol op tovenarij, theater en een beetje spanning 🙂 het lijkt me een onvergetelijke ervaring! Ik ga duimen hoor!!

 6. Lisanne Bons zegt:

  Wat een super leuk uitje. Hier zou ik eigenlijk mijn kind en mijn stiefkinderen heel erg veel plezier mee doen.

 7. Saskia zegt:

  Wat leuk! Heel erg bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.