Van Ninni Vi tot Tumble n Dry: de tofste kinder kerstsetjes

“Niets is cooler dan kerstmis” dat deuntje van Kinderen voor Kinderen blijft lekker in mijn hoofd, net als al die andere kerstliedjes met herkenbare melodietjes. Met een gezellig muziekje op de achtergrond en de iPad bij de hand, is er ook niets fijner dan lekker browsen door de leukste online shops vol met mooie kinderkleding. Vandaag deed ik dat bij Olliewood waar alles momenteel flink is afgeprijsd. Natuurlijk ging ik op zoek naar de tofste kerstsetjes voor kinderen!

Gouden booties van Ninni Vi

Het sportieve meisjesmerk Ninni Vi staat al heel lang op mijn wishlist om eens te proberen, maar het is er nog niet van gekomen. Voor kerst zou ik gaan voor deze combi met de gouden bootie die nu 71,97 euro kost. Hij is gevoerd met leer en heeft een ritssluiting aan de zijkant en witte zool. Combineer hem met deze glanzende legging die nu 19,50 kost en deze roze jurk die afgeprijsd is naar 38,97 euro. Ze verkopen bij Olliewood overigens ook 2 speciale Ninni Vi Limited edition kerstjurkjes, maar die passen niet zo bij de toffe gouden booties vind ik zelf.

Klein heertje in Tumble ’n Dry

In Tumble ’n Dry is jouw kleine mannetje een echt heertje met dit overhemd en colbertje. Het overhemd kost 44,99 euro en het colbert heeft dezelfde prijs. Afgeprijsde zwarte jeans van 20,99 euro erbij om het af te maken!

Altijd chic in Le Chic

In Le Chic is je kleine meisje altijd chic. Dit donkerblauw met witte jurkje is ook weer perfect voor de kerstdagen. Hij is wel aan de prijs met 54,95 euro. Ik vind het alleen lastig om te kiezen voor een witte of donkerblauwe bolero… wat zou jij doen? Ze kosten 29,95 euro voor de blauwe en 34,95 euro voor de witte met feestelijke details erop. Een bijpassende witte maillot met glimmertjes en een strikje maakt het helemaal af. Afgeprijsd naar 11,97 euro.

Name it kersttrui

Lekker budget, maar wel altijd hip is een outfit van Name It. Ze hebben een toffe kersttrui van 11,99 euro. Eventueel combineer je hem voor een wat nettere look nog met een zwart gilet á 21,99 euro. Verder zou ik er zelf gewoon een blauwe jeans onder doen van hetzelfde merk, deze is 32,99 euro. Olliewood verkoopt van Name It ook effen blouses, stropdasjes en strikjes voor de liefhebber.

Prachtig in Nono

Dit stijlvolle donkerblauwe jurkje wordt echt opgefleurd door de gouden bijenprint, die hem extra feestelijk maakt. De prijs is 64,95 euro. Een bijpassende donkerblauwe legging a 24,95 euro kan niet ontbreken. Er kan natuurlijk een zwarte longsleeve onder, maar je kunt ook gaan voor het matchende fluwelen vestje dat 54,95 euro kost.

Net als papa in een ‘fout’ pak?

Hilarisch vind ik persoonlijk ook de foute pakken van Opposuits. Ze zijn er zowel voor tieners als voor jongens die op de basisschool zitten. De prijs is 64,95 euro voor tieners of 54,95 euro voor jongere jongens, je kunt gaan voor een klassieke rode die voor andere gelegenheden (gala op de Middelbare?) ook draagbaar is of natuurlijk helemaal los gaan qua kerstprint.

Wat in ieder geval opvalt deze kerst is de trendkleur donkerblauw! Dit zag ik in heel veel collecties terugkomen, bij meisjes vaak in combinatie met goud. Als je voor hip gaat is donkerblauw dus een ‘dingetje’.  :mrgreen:

Heb jij al een leuke kerstoutfit voor je kinderen in de kast hangen?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock. Alle productfoto’s komen van Olliewood. Tip: kijk ook eens bij de kinderkleding sale!

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Het jurkje van Nono vind ik erg mooi. Die foute kerstpakken zouden mijn jongens niet aantrekken.

  2. Rory zegt:

    Leuke items Marguerita! Die gouden booties vind ik ook leuk om op ‘gewone’ dagen te dragen trouwens ?

  3. Ziet er tof uit die outfits, jammer dat kerst zó snel voorbij is gegaan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.