Christmas spirit giveaway!

Zo Sinterklaas is voorbij dus het volgende feest staat voor de deur: Kerstmis! De tijd van gezellig samen zijn, lekker eten en verrassingen. Toch gaat dat niet altijd voor iedereen op. Als je bijvoorbeeld de eindjes aan elkaar moet knopen terwijl je ook graag je kinderen iets extra’s wilt geven met kerst, omdat je iemand moet missen die je er graag bij zou willen hebben, omdat je een heel lastig jaar achter de rug hebt waarin je moeilijke keuzes hebt moeten maken, de zware last van ziekte die op je gezin drukt, of bijvoorbeeld wat mij volgend jaar te wachten staat: een kerst zonder partner. Dan is het fijn als iemand anders een keer aan je denkt! Toch?

Christmas Spirit

Daarom hebben Charlotte, Fleur, Linda, Linda, Merel, Miriam, Nicole en ik de Christmas Spirit Giveaway in het leven geroepen. Zo zou iedereen moeten kunnen genieten van de warme Kerstgedachte.

Als blogger heb ik soms een bevoorrechte positie, op mijn blog zien jullie hoe ik met enige regelmaat word je verwend. Onverwachtse pakketjes bij de post, persevents waarbij je naar huis gaat met een goodiebag, spullen die je krijgt voor een review waar soms nog een extraatje bij zit… Natuurlijk krijg ik dit alles niet zomaar, ik werk er keihard voor en er hangen ook verwachtingen aan. Maar toch puilt mijn blogkist soms ineens uit. En dat is natuurlijk zonde. Zeker als ik er iemand anders blij mee kan maken. Tijd dus voor een grote opruiming!

kerstpakket
Ik vulde deze week een kerstpakket vol leuke presentjes.

Surprise Giveaway

Tegelijkertijd met het pakket dat ik samenstelde voor mijn 1000-volgers-op-facebook winactie, pakte ik nog een verrassingspakket in. Dat deden de andere bloggers ook allemaal. De volledige inhoud is alleen voor de ontvanger om te ontdekken, maar zoals je ziet is dit kerstpakket goed volgestopt met leuke dingen voor kleine meisjes! Het is geschikt voor een gezin met dochters in de baby en/of peuter leeftijd.

Meedoen?

De spelregels zijn bij deze Christmas Spirit Giveaway net iets anders dan bij een winactie. Je mag namelijk niet voor jezelf meedoen! Je moet iemand anders nomineren. Wil je meedoen laat dan hieronder een reactie achter wie dit kerstpakket verdient en waarom en gebruik hierbij een geldig mailadres. In de week voor kerst ontvangt de winnaar een bericht waarin ik vraag naar de adresgegevens van het genomineerde gezin en zal de doos worden opgestuurd zodat hij voor de kerstdagen binnen is.

GESLOTEN! Ik heb een nominatie uitgekozen en de inzender om adresgegevens gevraagd. Dank voor al jullie inzendingen.

Ben jij zelf ook een blogger; het staat je vrij om ook deel te nemen. Dit doe je door hierover te schrijven op je eigen blog, een pakket samen te stellen en die in de week voor Kerstmis op te sturen.

Wie nomineer jij?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Adriana de Ruiter zegt:

  Ik doe graag mee voor de biologische moeder van onze pleegzoon, lang verhaal maar door een foute keuze is ze in een nachtmerrie beland…. Ze heeft een meisje van één en een jongen van 6 nog thuiswonen en haar derde en oudste kind woont al jaren bij ons.
  Ik zou haar graag wat opvrolijken en laten weten dat ze er niet alleen voor staat….

 2. Marian B zegt:

  Wat lief van jullie! Ik gun het vrienden van ons. Een dochtertje van een jaar en zwanger van nummer 2.

 3. linda K. zegt:

  Mijn vriendin is pas gescheiden, haar dochtertje van 4 kan wel een opkikkertje gebruiken

 4. melissa zegt:

  Ik doe mee voor mijn schoonzus. Ze is in februari uitgerekend van hun eerste meisje. Een zeer gewenste, mooie, bijzondere maar soms ook zeer emotionele en confronterende zwangerschap. Vorig jaar augustus is namelijk hun oudste zoontje op 7 jarige leeftijd aan (hersenstam)kanker overleden. Heel erg snel na de diagnose. Ik vind het erg knap hoe ze zich (samen met haar partner en 2 jaar jongere broertje) erdoorheen worstelen. Nu dus weer zwanger, echter alle babyspullen waren destijds al weggegeven en het is soms erg moeilijk voor ze om optimaal te genieten van het shoppen. Dus hoe leuk om ze dan te verrassen!

 5. Els Black-Stoker zegt:

  Ik doe graag mee voor goede vrienden van ons. Ze hebben het niet altijd even makkelijk dus ik gun ze een mooi pakket. Ze hebben een lieve dochter van 1 jaar oud.

 6. Nancy van Heck zegt:

  Ik nomineer een vriendin van mij haar dochtertje wordt 20 december 1 jaar oud en ik zie haar niet vaak omdat ze erg ver van mij woont. Maar dit is wel echt leuk voor haar.

 7. Geer Jonker zegt:

  Voor mijn lieve zus en mooie gezin. Met veel gezondheidsproblemen van mama,mag het gezin zeker in het zonnetje gezet worden! ♥

  1. Marguerita zegt:

   Josien, het is niet toegestaan om meerdere keren mee te doen onder een andere naam. De nominatie van je moeder was ook niet zo handig, aangezien het een pakket vol met baby/peuter producten is. Deze actie is echt bedoeld voor mensen die het nodig hebben! Volgende keer niet meer doen dus, ik vind dat niet zo netjes.

 8. sien van biessum zegt:

  Voor mijn lieve dochter na een financieel rotjaar en ook nog een huilbaby!

 9. Josien Hillebrands zegt:

  Voor mijn lieve mama,die al 30 jaar zoveel voor mij doet! ♥ Het is nu mijn beurt…

 10. Anita H. zegt:

  Ik nomineer een zwangere collega, Nancy (meteen al een leuk cadeau als het kindje geboren is). Ze is een hele lieve collega en ik leer heel veel van haar.

 11. lottie zegt:

  Mijn zus!

 12. Annie den Uijl - Oudshoorn zegt:

  Ik nomineer graag mijn kleindochter, wat deed ze alles goed het afgelopen jaar, op naar nog meer zelfvertrouwen in 2018!

 13. Adriana de Ruiter zegt:

  Ik nomineer graag een vriendin en collega pleegmoeder, ze heeft nu een pleegdochtertje van ander half en over drie weken wordt er een pasgeboren pleegdochtertje verwacht. Een heftige tijd om een baby rechtstreeks uit het ziekenhuis mee te krijgen voor iedereen die betrokken is. Ze willen de eerste vier weken geen bezoek, dus dit pakketje zou extra leuk zijn om ze een hart onder de riem te steken! Even écht verwend worden! 😀

 14. Dieuwke zegt:

  Dit zou ik graag winnen voor een vriendin die door toedoen van haar ex in de schuldsanering zit en het dus niet breed heeft. Daarbij is ze ook nog deels afgekeurd dus het is echt elke euro omdraaien. Ze gaat er super mee om en klaagt nooit. Ze verdiend dit.

 15. Marja zegt:

  Ik nomineer onze buren. Zij staan altijd voor ons klaar, zeker nu onze dochter epilepsie heeft en we zelf niet al te breed

 16. Claudia Diependaal zegt:

  Wat zijn jullie toch geweldig. Ik zou hier heel erg graag mijn vriendin mee blij maken. Ze hebben nooit geld en ik geef of leen ze af en toe wat. Ze weten dan ook dat ze bij mij mogen aankloppen en gelukkig doen ze dat nu ook. Het kindje is 1.5

 17. Johanna zegt:

  Graag nomineer ik mijn broer & schoonzusje, die na vele teleurstellingen en verdriet, toch sinds 28 november jongstleden de ontzettend trotse ouders zijn geworden van een heerlijke dochter, het prachtigste nichtje ooit!!

 18. Johanna zegt:

  Graag nomineer ik mijn broer & schoonzusje, die na vele teleurstellingen en verdriet toch sinds 28 november jongstleden meer dan trotse ouders zijn geworden van een dochtertje, het prachtigste nichtje ooit!!

 19. sunny zegt:

  Graag nomineer ik mijn schoondochter Amber. Zij heeft eind augustus een meisjestweeling op de wereld gezet, en dat deed ze geweldig. De zwangerschap moet zwaar geweest zijn, maar er kwam geen klacht over haar lippen en ook na de geboorte is ze relaxed en een supermoeder, want er loopt ook nog een peuterzoon van nog geen 2 jaar rond. We zijn blij dat onze zoon zo’n lieve vrouw getroffen heeft, we genieten buitengewoon van dit heerlijke gezin ! Dus ik nomineer Amber voor deze kerstverrassing, als iemand het verdient, is zij het !!

 20. Xenia zegt:

  Ik wilde alleen even kwijt dat ik het een heel mooi initiatief vind!

 21. Aniek zegt:

  Ik wil hiermee mijn moeder verrassen, ze doet zo veel voor me.

 22. janny zegt:

  Mijn schoonzusje heeft 2 lieve meisjes van 5 en 2. Ze moeten helaas hun papa missen, dus ik gun ze een mooie verrassing.

 23. Suzanne Hin zegt:

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn broertje. Zijn dochtertje word in januari 2 jaar (en mijn schattige nichtje dus 🙂 ).

 24. Xaviera Jamie zegt:

  Ik geef graag mijn BFFop want zij kan een opkikker en een energieboost heel goed gebruiken.

 25. Brenda Walraven zegt:

  Ik geef Sabine Walraven op! Gelukkig is de heftige periode na de vroeggeboorte van Manoah voorbij, maar wat heb ik een krachtige zus die ook met een kleuter van (toen) 3 en haar eigen herstel na de zwangerschapsvergiftiging en een man die een week naar Brazilie was, zich door de periode heen geslagen. Ik kan er alleen maar bewondering voor hebben?!

 26. Desiree zegt:

  Wat een warme actie! Ik nomineer het nichtje van mijn man met haar dochter van 8 maanden. Zij is een van de liefste personen die ik de afgelopen jaren heb mogen ontmoeten. Een hele harde werker die voor iedereen klaar staat!

 27. Ik zou graag mijn zwangere zus Chantal verrassen aangezien haar zwangerschap alles behalve prettig verloopt. Toen ze eindelijk niet meer misselijk was kreeg ze een bloedpropje waardoor ze uitvalsverschijnselen had en nu kampt ze weer met bekkeninstabiliteit. Ze is zwanger van een jongetje en begin februari uitgerekend, daarnaast heeft ze nog een dochtertje Tess van 1,5 jaar 🙂

 28. Evi Huys zegt:

  Ik doe erg graag mee voor mijn zus, zwanger van een derde kindje en ze heeft het erg moeilijk. Ze staat er vaak alleen voor, is erg zoekende ivm problemen bij haar oudste zoontje en zit nu thuis door bekkeninstabiliteit. Ze kan wel een hart onder de riem gebruiken denk ik zo. Ik gun het haar alvast enorm.

 29. maaike kruijshaar zegt:

  Ik gun het mijn nichtje die een aantal maanden geleden moeder is geworden van haar 2e kindje

 30. Wendy zegt:

  Zou dit heel graag voor mijn zus willen winnen, ze is in verwachting van haar derde en de hele zwangerschap al heel erg ziek hierdoor kan ze niet werken en blijven de rekeningen zich opstapelen gun haar een leuke oppepper deze feestdagen

 31. Marijke zegt:

  Leuk! Ik nomineer mezelf, ga ik de inhoud tussen mijn dochters verdelen!!

 32. Sharon de Ridder zegt:

  Ik doe geen nominatie, maar wil even zeggen dat ik een warm gevoel hiervan krijg. Super, wat een fijne kerstgedachte!

 33. Iris zegt:

  Mag ik je mijn nominatie mailen? Ik wil haar verhaal namelijk niet in het openbaar publiceren

 34. Marianne Bakker zegt:

  Ik zal geen namen noemen echter voorheen vriendin met 2 jonge dochters die afgelopen jaar helaas gescheiden is daar haar man een ander heeft (onverwacht ?)

  Zowel voor haar als voor de meisjes een grote schrik ze kunnen zeker dan ook een oppepper gebruiken ?

  Mooi gebaar van je ?

 35. elisabeth maria martina zegt:

  voor jonneke, met haar 3 kids kan ze wel even een time out verwenmoment gebruiken

 36. Anna zegt:

  Ik doe mee voor mijn lieve vriendin Dyon..

  facebook: An Na

  1. Marguerita zegt:

   Voor de nominatie heb ik wel iets meer gegevens nodig. Hoe oud zijn haar dochters of is ze zwanger?

 37. Patricia Bouthisma zegt:

  Ik zou dit pakket willen geven aan mijn vrouw. Ze is de mantelzorger van mij en onze twee zoontjes en heeft daardoor maar weinig tijd en energie over voor haar zelf. Daarnaast heeft ze het zelf ook niet makkelijk door verschillende lichamelijk problemen. Ik gun haar zo een leuk presentje, helemaal alleen voor haar zelf, om van te genieten.

  1. Marguerita zegt:

   … ik weet even niet hoe te reageren… het is een pakket vol spulletjes voor kleine meisjes… dat kun je op de foto ook zien…

 38. Cindy Jerphanion zegt:

  Super leuk van je dat weer leuke actie bedenkt .
  Zou dolgraag willen verrassing de kinderen van goede vriend van in vele tegenslagen zou dit met kerst voor zijn meiden lichtpuntje zijn.

  1. Marguerita zegt:

   Ha Cindy, meld je de leeftijden van de dochters er nog even bij. Als ze ouder zijn dan 3 heeft het pakket geen toegevoegde waarde namelijk.

 39. Kristel zegt:

  Leuk voor een vriendin van mij ze is pas moeder geworden van haar 3e dochter en doet dit super goed. Andere dochters zijn 3 jaar en bijna 2 jaar. Leuk om haar hiermee te verassen.

 40. Wilma zegt:

  Een kennis van ons regelt al een tijdje van alles via de weggeefhoek voor een vluchteling gezun. Ik weet dat zij een pasgeboren dochtertje hebben. Ik gun dit gezin deze doos vol leuke dingen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.