Intocht met baby? Alpine Muffy Baby gehoorbeschermers + winactie

Drukke, lawaai-dagen komen eraan! Niet altijd fijn voor je baby… Hier een handig hulpmiddel om toch overal van te kunnen genieten, want volgende week is het zover: Sinterklaas komt in Nederland aan. Niet alleen op televisie, maar ook in veel dorpen en steden maakt Sint zijn opwachting. Vaak gaat dit gepaard met muziekkorpsen, stoombootgeluiden, zingende mensen en schreeuwende kinderen. Een super sfeertje natuurlijk, maar niet ideaal voor je baby. Maar ja… als je met je oudere kinderen naar de intocht wil zal de baby toch mee moeten. Daar is een oplossing voor! De Alpine Muffy Baby gehoorbeschermers!

Gastblog door Liesbeth Dorresteijn

Alpine Muffy

De Alpine Muffy gehoorbeschermers kreeg ik van webshop Coolsafety om te testen. Nu hebben wij op dit moment nog geen harde geluiden in huis, maar ik kon wel de pasvorm testen met onze baby. Het werkt makkelijk. Je doet de rekbare band om het hoofd van je kindje en de gehoorbeschermers zijn flexibel over de oren te zetten. Ze zijn van zacht materiaal gemaakt en zullen dus niet snel irriteren. Verder is de band rekbaar en op drie standen met klittenband vast te zetten. Ook is er nog een extra band bij geleverd en een bewaarzakje.

Wanneer gebruik je dit?

Ik heb al een paar gelegenheden in mijn hoofd voor wanneer wij de gehoorbeschermers gaan gebruiken. Als eerste zal dat zijn met Oud en Nieuw. Wij vieren elk jaar Oud en Nieuw met vrienden en ook dit jaar zal dit zo zijn. Maar nu wel met een baby van een half jaar erbij. Om 12 uur barst in ons dorp het vuurwerk los en dit kan best wel harde knallen veroorzaken. Ik weet niet of ons kindje door de herrie heen zal slapen. Je kunt dan makkelijk de gehoorbeschermers opzetten en je kindje is verlost van harde geluiden en prikkels en zal weer lekker kunnen slapen.
Ook gaan wij jaarlijks bij de carnavalsoptochten kijken. In het dorp naast het onze is een leuke optocht waar onze nichtjes aan meedoen. Voor ons zoontje dus ook leuk om te kijken. Maar wat een harde muziek op die karren. De Alpine Muffy gehoorbeschermers gaan dus mee!

alpine muffy baby

Festivals, kermis, pretpark

Houd je er nu van om in de zomer festivals te bezoeken met je kindjes? Of ga je graag naar een pretpark? En bezoek je ook de jaarlijkse kermis in de stad? Ook dan zijn de gehoorbeschermers ideaal. Je kunt je kindje hiermee afsluiten voor de harde geluiden en in de kinderwagen heeft je kindje dan lekker rust.

alpine muffy baby

Waar te koop?

De Alpine Muffy baby gehoorbeschermers zijn te koop voor 21,95 bij onder meer Coolsafety. Je kunt kiezen uit de roze en blauwe variant en krijgt er een extra grijze hoofdband bij. In deze webshop verkopen ze allerlei persoonsbescherming zoals werkkleding, bouwhelmen, veiligheidsschoenen en dus gehoorbeschermers. Ook voor kinderen zijn er werkbroeken te koop!

Winnen

Wij mogen van Coolsafety een paar gehoorbeschermers verloten! Wat moet je hiervoor doen?
– Laat hieronder weten tegen welke geluiden jij je kleine kindje wilt beschermen?
– Like de facebookpagina van Coolsafety (dat vinden ze heel belangrijk).
– Geef hieronder aan of je voor de roze of de blauwe gehoorbeschermers gaat.

Van de winnaar hebben we tzt niet alleen de adresgegevens nodig, maar ook het telefoonnummer. Dit vanwege het leveringssysteem. Verder gelden de standaard winactie voorwaarden van Marstyle.

De winnaar is geworden: Josien Hillebrands! Van harte, ik ga je mailen en dan komt de blauwe variant zo snel mogelijk jouw kant op.

Dankjewel voor deze review Liesbeth! Fijn inderdaad als je kindje niet hoeft te schrikken van harde geluiden en lekker door kan slapen. Wie doet er mee met de winactie?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Andy E zegt:

  Ik doe graag mee voor deze gehoorbeschermers. Ik zou ze gaan gebruiken op het sinterklaasfeest bij mij op het werk voor de jongste, en met de feestdagen wanneer er veel drukte en vuurwerk is.

 2. Sofie Dauw zegt:

  Graag wagen wij mee onze kans. Wij hebben een dochtertje die heel gevoelig is aan veel lawaai. Telkens wanneer we naar een gelegenheid gaan waar er teveel volk (achtergrondlawaai) of geluid is, kruipt ze angstig in haar schulp. Het zal hier zeker van pas komen bij carnavalstoeten, allerlei evenementen, babyborrels of andere feestjes! Wanneer we kunnen kiezen, hebben we een voorkeur voor de blauwe.

 3. Joycevdv zegt:

  Dat is handig voor de kleine! ik ga voor de blauwe.
  Waar wil ik hem tegen beschermen? tegen de voetbal wedstrijd geluiden van mijn man, natuurlijk ook sinterklaas en feestdag geluiden.

 4. Evelien zegt:

  Ik zou deze gehoorbeschermers graag willen winnen voor ons kleintje op komst.
  Graag in de kleur blauw ( we weten niet wat het gaat worden, blauw kan voor beide)

  Ik ben 30 maar heb nu al regelmatig een piep in mijn oren. Ik heb vroeger nooit geleerd dat je gehoorbescherming moet dragen bij harde geluiden. Ik wil mijn kindje van vroeg af aan bijbrengen dat je je oren goed moet beschermen.

 5. Evelien zegt:

  Ik zou de gehoorbescherming graag willen winnen voor mijn kleine spruit op komst.
  Graag in de kleur blauw ( we weten niet wat het gaat worden, blauw kan voor beide)

  Ik wil mijn kindje graag beschermen tegen harde geluiden. Niet alleen de harde geluiden vanwege feestdagen, maar ook sommige alle daagse harde geluiden zijn vaak voor een baby al veel te luid.

  Ik ben 30 maar heb nu al regelmatig een piep in mijn oren, ik wil mijn kindje al van vroeg af aan mee te geven dat je gehoorbescherming moet dragen.

 6. Lynn Mahieu zegt:

  Ik kan deze goed gebruiken voor mijn dochtertje om haar oortjes te beschermen tegen al het vuurwerk komende maand. Graag de roze dus mocht ik winnen! ^^

 7. Daan zegt:

  Ik zou de kleine graag met blauwe gehoorbeschermers willen behoeden van alle oud en nieuw knallen.

 8. Marja zegt:

  De roze. Graag voor oud en nieuw als bescherming bij carbid schieten

 9. Sien van Biessum zegt:

  Een blauwe voor oma’s koning!

  Tegen de vuurwerkgeluiden straks…..heel fijn.

 10. Josien Hillebrands zegt:

  Tegen alle geluiden. Heb een heel prikkel gevoelig kindje dat zo slecht slaapt.
  Blauw ♥

 11. melissa zegt:

  Ook ideaal voor bijv. carnaval; ik kende dit tot vorig jaar nog helemaal niet en wat een uitkomst! ik doe graag mee voor mijn schoonzus voor de roze variant! uiteraard heb ik de fb pagina geliked.

 12. Tamara SToc zegt:

  Geluiden van de intocht van sinterklaas en bij carnaval. Voor mijn dochter een blauwe :-)!

 13. Suzanne zegt:

  De kleur maakt me niet veel uit. Daar passen we gewoon de festivaloutfit op aan 🙂

  Daar meteen de andere vraag mee beantwoord. Ik wil ‘m dolgraag winnen voor de vele (winter en zomer) festivals. We zijn fanatieke festivalgangers en zelf ook als baby overal mee naartoe genomen. Dus ik kan als kenner bevestigen: Vroeg geleerd is oud verstandig gefeest 🙂

 14. Goele H zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje en eigenlijk ook voor de baby op komst. Mijn dochtertje is sowieso erg gevoelig qua geluid, en deze lijken me erg handig voor zowel de intocht van Sinterklaas als met oud en nieuw.

  1. Goele H zegt:

   Oh en ik doe graag mee voor de blauwe 🙂

 15. Lyn zegt:

  Ik doe graag mee voor de blauwe, om mijn neefje te beschermen op de kermis. Zo kan hij wel lekker om zich heen kijken maar heeft hij geen last van de harde geluiden!

 16. pleun zegt:

  tegen de harde scheten van zijn vader! blauw graag!

 17. Linda zegt:

  Wij gaan voor de roze, om ons kleine meid te beschermen bij de grote Sinterklaasintocht, maar ook bij het Kerstfeest van ons werk.

 18. Ik moest echt drie keer kijken naar de foto. Wat zie ik nou toch? Is dat echt een hoofd?? Een pop? Een baby?? Ik dacht even dat ik babynieuws had gemist, maar toen zag ik dat het een gastblog was 🙂
  Ja, gehoor kun je beter goed beschermen.
  Ik loot niet mee voor de actie trouwens, kinderen zijn al groter.

 19. Moniek zegt:

  Deze laat ik overgaan (dochterlief is al zeven)

 20. Kristel Gubbels-Daemen zegt:

  Wat super fijn en handig. We maken graag kans op de roze. We gaan ze dan voor verschillende dingen gebruiken:
  – sinterklaas intocht
  – oud en nieuw
  – we vieren graag carnaval 🙂

 21. Marian B zegt:

  Graag een roze voor mijn dochtertje. Ze is best gevoelig voor harde geluiden merk ik. Straks bijvoorbeeld met de Sinterklaasoptocht lijkt het me wel handig. Erg leuk maar vaak ook lawaaierig. Zou nu ook wel handig zijn, de buren zijn namelijk aan het verbouwen 😉

 22. Anna zegt:

  Ik doe mee voor de roze..

  Tegen harde muziek zou ik haar willen beschermen..

  Facebook: An Na

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.