Verslag: We Are Pregnant Event

Hoi, ik ben Eke en blog nu ruim een jaar op mijn website EkeBrouwer.nl. Ik ben begonnen met schrijven over beauty, maar al snel kwamen daar lifestyle en persoonlijke onderwerpen bij. Voor Marstyle mocht ik naar het We Are Pregnant Event in de prachtige Werkspoorkathedraal te Utrecht. Een waar kadootje voor mij, want ik ben zo’n acht weken zwanger van ons tweede kindje. Iets waar we heel lang op gewacht hebben en zo ontzettend welkom is!

Gastblog door Eke Brouwer


Op vrijdag 3 november, de eerste dag van het event welke tot en met zondag 5 november duurde, sprak ik met vriendin Sharon af bij de ingang, waar natuurlijk wel even mijn zwangerschap vastgelegd diende te worden.

we are pregnant

Hoofdpartner Prénatal

Het We Are Pregnant Event is een nieuw event met als hoofdpartner Prénatal en van de makers van Love and Marriage Beurs en Creative Life. Het event is bedoeld voor alle toekomstige mama’s en papa’s die zich willen laten inspireren en informeren over alles wat er bij komt kijken als je PREGNANT bent. Op het event kon je workshops volgen, bloggers ontmoeten en er waren tal van foodtrucks die zeker rekening hielden met wat een zwangere vrouw wel en niet mag eten. Een leuke, frisse en vooral hippe bedoening, maar wat vond ik ervan? Ik vertel je alles over producten waarover ik verrast of enthousiast ben!

we are pregnant

ByKay

Een van de eerste stands was van ByKay, een merk met verschillende soorten babydragers. Ik kende ByKay al omdat ik bij onze zoon een stretchy wrap (een rekbare draagdoek) van hen had. Helaas niet veel gebruikt omdat ik het knopen niet goed beheerste. Mijn oog viel al snel op een draagzak: de click carrier. Superfijn, want deze hoef je dus niet te knopen. De enthousiaste medewerker praatte me uitgebreid bij en ik mocht er een uittesten. Heel handig, ze hebben poppen bij de stand met gewicht erin. Zo kun je dus exact ervaren hoe het voelt! Ik ben enthousiast en zodra wij het geslacht weten, ga ik zeker een click carrier aanschaffen.

we are pregnant

Suus&Suus

Mijn oog viel op dit superschattige rompertje welke verkocht werd in de stand van online winkel Suus&Suus. Ik heb een zwak voor panterprintjes. Even baalde ik dat ik het geslacht niet weet, want deze moest ik hebben!

we are pregnant

In The Pudding Club

En dan wat mij betreft het hoogtepunt van de beurs: de zwangerschapsboxen van In The Pudding Club! Ik ben zelf geabonneerd op verschillende beautyboxen en dat is elke maand weer een kadootje. Je snapt dan wel hoe ontzettend enthousiast ik werd van deze zwangerschapsbox! Elke maand van je zwangerschap kun je een box ontvangen die toegespitst is op die maand. Naast 5 artikelen voor jou (het is dus echt een verwennerij voor de zwangere vrouw), zitten er in de box ook een aantal kaarten met adviezen. Ik ben enorm lyrisch en wil snel een box bestellen!

we are pregnant

Bugaboo

Al een tijd terug hadden mijn man en ik besloten dat er een andere kinderwagen moest komen. Ik vind de wagens van Bugaboo prachtig en werd helemaal wild (haha) van deze nieuwe uitvoering. De echtgenoot iets minder, dus ik vrees dat we toch op zoek gaan naar een wat minder spannend printje.

we are pregnant

Noppies

Iedere vrouw die zwanger is of moeder, kent het merk Noppies. Een prachtig merk (en gevestigd in my hometown Lelystad) van zachte stoffe en mooie dessins. Ik moest natuurlijk ook bij deze stand snuffelen, want de kans is zeer groot dat het eerste pakje van ons kindje van Noppies gaat zijn!

we are pregnant

Partou Kinderopvang

De kinderopvang voor onze zoon en toekomstige spruit is al geregeld, maar toch raakte ik enorm leuk aan de praat met deze dames van Partou Kinderopvang. Ze nodigde mij uit om door middel van een Virtual Reality-bril een van hun opvanglocaties te bekijken. Heel leuk, het was bijna alsof je zelf in de ruimte was! Enthousiast en vol humor heb ik met ze staan kletsen. Over de leuke kanten van hun organisatie en ze waren erg geïnteresseerd in mijn geblog. Het is bijna jammer dat we weer weggingen!

Mijn indruk van het We Are Pregnant Event? Ik ben enthousiast! Het is net even anders dan de 9 Maanden Beurs en dat maakt het wel heel erg leuk. Ik verheug me nu al op de volgende editie!

Leuk om je verslag te lezen Eke! Na de lange weg ernaartoe is het heerlijk dat je nu volop van je zwangerschap kunt genieten, dankjewel voor dit verslag. Ben jij ook naar We are Pregnant geweest?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Ik zou er ook heen gaan maar mijn dochter werd helaas ziek dus bleven wij thuis. Ik lees overal te gekke verslagen en hoorde uit betrouwbare bronnen dat er volgend jaar weer een ‘We are pregnant’ event komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.