Mijn 3XL M/V wishlists van Happy Size

Leuke kleding vinden in grotere maten, valt niet mee. De standaard confectiewinkels hebben voor vrouwen meestal nog wel iets meer keus, maar voor mannen valt het zwaar tegen. Ik kan het weten, want daarom heeft de mijne een hekel aan winkelen gekregen en ben ik degene die heen en weer rent met geshopte items die toch net niet goed zitten. Te nauw bij de armen of de benen is meestal het probleem. Afgelopen week werd ik geattendeerd op de webshop Happy Size, waar je wél leuk kunt shoppen met een maatje meer.

Plus Size is Happy Size, zeggen ze hier. Ik kende ze nog niet, maar het blijkt één van de grootste aanbieders van plus size mode voor dames en heren. Ze willen niet niet alleen mode verkopen, maar hun klanten gelukkige momenten bieden. Daarom adviseren ze sets en letten ze op details. Ze zorgen ervoor dat de nieuwe kleding mooi afkleed en hun klanten zich dus fijn voelen omdat ze er gewoon leuk uitzien. Het bedrijf komt uit Duitsland en de producten zijn erg betaalbaar. Je kunt hier dus gerust meerdere leuke setjes shoppen voor jezelf of je man.

Mijn top 3 voor heren

happy size broekenset1. Nette broeken zijn een must. Deze set van 2 pantalons is bovendien lekker betaalbaar want voor 79,99 euro heb je er meteen twee. De neutrale kleuren passen bij veel overhemden en colberts.

happy size

2. Lekker opvallend en vrolijk kleurtje heeft deze katoenen trui van het merk Babista. Hij kost 49,99 euro.

happysize blouse

3. Een fijne basic is dit witte overhemd van Babista. Hij kost 39,99 euro en heeft mooie beige details in de vorm van stukken op de ellebogen en de binnenzijde van de manchetten. Nét even iets extra ten opzichte van een standaard blouse.

Mijn top 5 voor dames

happy size1. Shirt van Janet & Joyce, prijs 14,99 euro omdat je 50% korting krijgt. Lekker comfortabel maar wel een hip printje.

happy size vest

2. Vest van Janet & Joyce, prijs 69,99 euro. Ik houd ontzettend van deze kleurtjes, lekker opvallend en heel vrouwelijk qua uitstraling.

happysize sportoutfit

3. Deze sportoutfit vind ik super, helaas voor mij is ie er alleen in maat 46 tot en met maat 58. Het shirt met de toepasselijke tekst ‘workout’ kost 34,99 euro en de matchende sportbroek komt op 44,99 euro.

happysize plisse rok

4. Voor een feestje is deze glanzende plissérok van Angel of Style supergaaf. Plissérokken zijn op dit moment sowieso de trend en je kunt hem zoals je ziet perfect combineren met een leuk zwart shirt. Deze rok kost 49,99 euro en ik vind hem helemaal Kerstmis!

happysize jurk

5. Deze té leuke jurk met vogelprint van Junarose kost 49,99 euro. Het is een recht model met driekwart mouwen. Perfect voor kantoor!

Ze hebben bovendien een uitgebreid assortiment winterjassen in allerlei stijlen, dus genoeg keuze. Grappig, ook voor verkleedfeestjes kun je hier terecht. 😉  Vanwege de Duitse roots verkopen ze er ook Tiroler mode zoals Dirndls  😆 . Gelukkig kun je die sectie gewoon overslaan als je er niet van houd (maar ik heb stiekem toch even gekeken natuurlijk). Wil je zelf lekker rondneuzen? Klik dan snel door naar Happy Size!

Was jij al bekend met webwinkel Happy Size? Wat vind jij mijn leukste vondst?

De foto’s in dit artikel komen van Happy Size. De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock.

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Dhini zegt:

    Er zijn leuke tussen. Voor koud weer lijkt mij heerlijk die lange vest

  2. Mariska Voortman zegt:

    De leukste vind ik die met vogelprint.
    Zal ook eens doorklikken naar hun site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.