Samenwerken bij Eenhoorn Flonkerglans van HABA

Eenhoorns! De meisjes en ik kunnen er geen genoeg van krijgen. Het nieuwe bordspel van HABA ‘Eenhoorn Flonkerglans’ hebben we dan ook met veel plezier getest. Dit spel is gericht op samenwerken, je wint of verliest dus met z’n allen. Ideaal voor kleuters die soms wat moeite hebben met verliezen. HABA heeft veel van dit soort spellen, het merk staat ook bekend om kindvriendelijk speelgoed dat kinderen helpt bij hun ontwikkeling. 

Joepie, een spel met eenhoorns!

Omtrent Eenhoorn Flonkerglans heeft het merk verschillende producten. Wij mochten het bordspel ‘Party voor Rosalie’ proberen. Een ontzettend leuk concept dat helemaal in de belevingswereld past van mijn dochters van 5 en 6 jaar. Alles met eenhoorns is interessant!

Doel van het spel

Bij dit bordspel, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, organiseer je met z’n allen een feestje voor baby eenhoorn Rosalie. Het is zaak om alle diamanten, alle diertjes en alle spelers op de feestlocatie te verzamelen vóórdat feestvarken Rosalie op haar partijtje arriveert. De speelduur is ongeveer een kwartier en je kunt het met maximaal 4 spelers doen.

Haba eenhoorn flonkerglans

Onze mening over Eenhoorn Flonkerglans

Een schot in de roos, mijn dochters vonden dit thema geweldig. De diamantjes, de regenbogen en wolkjes en niet te vergeten al het roze op het speelbord zijn grote blijmakers voor de meisjes. En dan ook nog een feestje organiseren, hoe leuk kun je het hebben? In het begin moest ik de handleiding er even bij hebben om te zien wat we moesten doen als er bijvoorbeeld een wolkje werd gegooid, maar al snel hadden we het onder de knie. Coöperatieve spellen zijn er niet veel, dus het was een verademing om elkaar te motiveren en samen te zorgen dat Rosalie het leukste feestje ooit zou krijgen. We hadden er oprecht plezier in en hebben het meteen 4x achter elkaar gespeeld! Daarna was mama het zat en gingen de meisjes na een korte pauze met z’n 2tjes verder. Zonder ruzie, want je werkt tenslotte samen  😎 .

Stopt Sinterklaas bij jullie ook graag een bordspel in de zak? Heb je dochters in de eenhoornfase? Zet Eenhoorn Flonkerglans ‘Party voor Rosalie’ van HABA dan zeker op het lijstje. Een leuk ruzievrij spel dat de kinderen al snel zonder hulp kunnen spelen! Bij Bol.com heb ik hem gespot voor 26,90 euro. De adviesprijs bedraagt 24,95 euro dus wellicht kun je hem ergens anders goedkoper vinden?

Tip: in deze speelgoedwinkel hebben ze heel veel HABA. Lees ook de review van Mamaliefde over de HABA knikkerbaan van hout.

Welke HABA producten heb jij in huis?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen.

Maxaro – Sanitair voor een complete badkamer

Recente Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.