Shoplog en OOTD: Mijn vakantie outfit, sportief en stijlvol

Jaja, ik had voor deze week een hele mooie blogplanning gemaakt met onderwerpen die ik allemaal wilde bespreken. Maar wie mij op Facebook en Instagram volgt, weet dat ik voor mijn blog op vakantie ben in het prachtige nieuwe park Dormio Resort Maastricht. Ik had een hele berg nog te fotograferen spullen meegenomen, maar eigenlijk zijn we door het mooie weer gewoon lekker aan het genieten!

sans online outfitVeel op pad met ons gezin voor de benodigde family time deze vakantie en voor vandaag stond een dagje winkelen in Maastricht op het programma. Ons vakantiepark zit op nog geen 10 minuten rijden van het Vrijthof vandaan. Om relaxt te kunnen shoppen, trok ik mijn nieuwe outfit die ik bij Sans Online heb shopt. Wie mijn blog van gisteren las, weet dat ik graag kies voor sportief en stijlvol en zo voelde ik mij vandaag wel in deze kleding. Een heerlijke groene sweatdress van Vero Moda en een net zo comfortabele legging van EDC. Voor deze set was ik iets meer dan 50 euro kwijt en als blogger kreeg ik een fijne kortingscode. Heerlijk om ook even wat fijne toevoegingen aan mijn eigen garderobe te hebben zo, bij Miss Etam was ik natuurlijk ook al goed geslaagd. Dameskleding is toch waar ik het eerst op bezuinig. Hoe vinden jullie deze nieuwe outfit? (Met dank aan Maartje van de animatie voor het maken van de foto’s.)

Flink geshopt in Maastricht!

Toen we vandaag Maastricht in gingen, mochten de meisjes in verschillende winkels iets leuks voor zichzelf uitzoeken. Ze werden er hebberig van haha, maar leerden al snel naar de prijskaartjes te kijken om te zien of het niet te duur was. Als ze kleine aankopen zouden doen, kon er meer mee dan wanneer we 1 duur ding zouden kopen. Het fenomeen winkelen is nog redelijk nieuw voor ze, maar ze letten goed op zodat we veel winkels in konden.

shoplog maastricht

Dille en Kamille

shoplog maastricht
Dille en Kamille is altijd leuk om binnen te lopen, ik shopte een paar basics voor de keuken.

Cool Cat

Bij Cool Cat zochten mijn dochters naar een outfit met omkeerbare pailletten. Helaas was er niets in de maat van de jongste. De oudste slaagde wel en vroeg ook of ze in de paskamer de jurk van haar keuze mocht passen. Wat wordt ze groot! Ze mocht dus voor het eerst in een paskamer kleding passen en het jurkje zat perfect. Helemaal blij was ze.  😎

Hudson’s Bay

shoplog maastricht
Even neuzen bij het warenhuis van Hudson’s Bay. We waren er nog niet eerder binnen geweest en erg nieuwsgierig. Beetje vergelijkbaar met de Bijenkorf, vond ik. De jongste kocht er een schattig knuffeltje.

Pipoos

shoplog maastricht
Bij de Pipoos vonden de meisjes prachtige maskers om zelf te versieren én een leuk verfsetje op nummer.

Van Delft Pepernotenfabriek

shoplog maastricht
Van Delft schijnt nogal een begrip te zijn in pepernotenland. Wij vonden het een erg leuk winkeltje en hebben wat smaken geproefd. De blueberry kruidnoot en de naturel variant namen we mee.

Claires

shoplog maastricht
Geshopt bij Claires: 2 My Little Pony diademen van Celestia en Cadence, een knutselboekje, haarelastieken en een warme muts met glitters. Dit is dé winkel waar je als meisjesmama punten mee scoort.

SoLow

shoplog maastricht
Bij SoLow vond ik een fijne spons en schattige eenhoorn pincetjes.

Uiteraard hebben we geluncht bij de McDonalds en zijn we na het shoppen een ijsje gaan eten bij Pinky. De meisjes hebben ervan genoten en ik vond het ook erg leuk. En we waren nog op tijd terug voor het spelen met mascotte Mio in de speeltuin ook!

Genoten jullie ook zo van het mooie weer?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Jullie hebben veel geshopt ! Ik ben nog nooit in Maastricht geweest, maar lijkt me wel gezellig om daar eens met mijn moeder te shoppen.

  2. Oh die pepernootjes zijn zo lekker! De MLP haarbanden zijn ook tof! Leuk met een tutu eronder.

  3. Bregje zegt:

    Hee wat leuk dat jullie in Maastricht zijn! Geniet er lekker van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.