Logeren bij Nijntje + kortingscode

Op woensdag 10 mei opende Hostelketen Stayokay een heuse Nijntje-kamer in Stayokay Utrecht-Centrum aan de Neude. En wij mochten bij deze feestelijke opening aanwezig zijn! Met de trein reisden mijn mannetjes en ik naar Utrecht.
Tip: kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen gratis mee met de trein als je een kidsvrij abonnement hebt. Je hoeft alleen een OV chipkaart te kopen (7,50) die je ook in de bus/tram/metro kunt gebruiken. Je kunt het kidsvrij abonnement aanschaffen via de Spoordeelwinkel.   

Gastblog door Esther Noordergraaf

nijntje kamer stayokay
High five met Nijntje.

De mannen vonden het weer geweldig in de trein. Na een wandelingetje van zo’n 10 minuten vanaf het centraal station stonden we op het Neude waar Nijntje ons vrolijk toe zwaaide. Na een dikke high five mochten we over de gele loper naar binnen en werden we boven gezellig onthaald met wat te drinken met Nijntje taart en ander lekkers.

Mini musical

De middag werd geopend met een mini-musical. Femke Hermans speelde haar show ‘nijntje op de fiets’.  Dit is een voorstelling voor kindjes vanaf 2 jaar en was een schot in de roos voor mijn kereltjes van 2,5 en 4,5 jaar. Wel grappig om te zien wat het verschil in leeftijd doet met de beleving. De jongste keek alleen zijn ogen uit, de oudste ging echt mee in het verhaal.

Na de musical was het tijd voor het officiële gedeelte. Algemeen directeur van Stayokay, Marijke Schreiner hield een praatje over Stayokay algemeen en over de Nijntje kamer in het bijzonder. De Nijntje kamer is tot stand gekomen in samenwerking met het Nijntje museum. Utrecht is natuurlijk het hart van Nijntje en Dick Bruna, dus de ideale locatie voor deze bijzondere kamer. Stayokay wil meer gezinnen aanspreken om eens naar één van hun hostels te komen en dat hopen ze mede te doen door deze mooie familiekamer.

Cadeau voor Nijntje

Naast Nijntje was ook Kim-Lian van der Meij aanwezig om de kamer feestelijk te openen. Uit de handen van de directrice ontvingen Nijntje en Kim-Lian een groot cadeau met daarin een enorme sleutel en een Nijntje bordje voor op de kamerdeur. Na een toast met een heerlijk en toepasselijk wortelsapje was het tijd om naar de kamer zelf te gaan.

Onder leiding van Kim-Lian ging er een hele stoet kinderen de trap op naar de 3e verdieping. Bij de kamer aangekomen werd het Nijntje bordje op de deur bevestigd en daarmee werd de kamer officieel van Nijntje. Daarna mochten we met z’n allen een kijkje nemen in de kamer. De kamer is erg ruim (er pasten in ieder geval heel veel belangstellenden in haha), en heeft een tweepersoonsbed en twee losse bedden achterin de kamer. Er zijn Nijntje spelletjes, Nijntje lampen, een Nijntje zitzak, Nijntje handdoeken, Nijntje zeep, Nijntje versieringen op de muur en ga zo maar door. Met recht een Nijntje kamer dus!

Voorlezen

Terwijl iedereen aan het rondkijken is, duikt Kim-Lian het grote bed op om voor te lezen uit een Nijntje boekje. Vooral de meisjes schieten om haar heen, maar mijn jongens hebben weinig interesse in het verhaaltje. Ze vinden de Nijntje zitzak en de kinderbedden veel interessanter om te ontdekken  😀 . Sorry Kim-Lian!
Nadat de mannen nog even gekleurd en wat gedronken hebben, is het tijd voor een laatste foto met Nijntje. We zwaaien Nijntje en Kim-Lian uit en gaan zelf ook weer huiswaarts. Voordat we naar buiten gaan krijgen we nog een leuk gevulde Nijntje-goodiebag mee, inclusief een kortingscode voor een overnachting. Lees hierover verderop meer!

Zouden wij een nachtje willen slapen in de nijntje kamer?

Ja zeker wel! Een hostel is veel laagdrempeliger dan een hotel, dat spreekt mij persoonlijk wel aan. Geen overdreven luxe, gewoon een degelijke kamer, netjes en verzorgd. Je kunt niet zelf je eten maken in de keuken van het hostel dit is een a la carte restaurant, je vindt er wel verse kruiden om zelf thee mee te maken en kookboeken voor inspiratie. Super leuk toch om samen met je kinderen te doen? En mocht je geen zin hebben om daar te eten, de locatie  (Utrecht Centrum) biedt voldoende mogelijkheden om ergens een hapje te gaan eten (en ja de McDonalds zit ook om de hoek :D). Bij het boeken van de Nijntje kamer zit een familie-entree kaart voor het Nijntje museum. En mocht je nog meer willen doen, heb je ook nog het Spoorwegmuseum in de buurt.

De Nijntje-kamer is te reserveren via Stayokay vanaf € 129,-. Dit is inclusief opgemaakte bedden, Nijntje-douchegel en -shampoo, uitgebreid ontbijt op echt Nijntje-servies, een verrassing voor de kinderen en een familie-entreekaart voor het Nijntje museum, waarmee je altijd toegang hebt. Een babybedje is op aanvraag beschikbaar.

Kortingscode Stayokay

Naast de Stayokay in Utrecht Centrum zijn er nog 21 hostels verspreid door heel Nederland. Wil je er een keertje een nachtje slapen? Vul dan bij je reservering de code nijntje17 in bij stap 3 en je ontvangt 15% korting* op je overnachting!
Veel plezier! 😀

*Voorwaarden: boeken t/m december 2017, verblijf t/m december 2017, geldig op nieuwe online boekingen op stayokay.com, niet geldig i.c.m andere acties en arrangementen, op basis van beschikbaarheid, niet geldig in Amsterdamse hostels.

Dat klinkt echt ontzettend leuk Esther, dankjewel voor dit verslag. Lijkt me een hele belevenis om er een keer met mijn kinderen te logeren. Ben jij al eens bij een Stayokay blijven slapen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Fleur zegt:

    De kamer is echt heel leuk geworden! Mijn meiden willen er wel een nachtje logeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.